Vesti

Glišić: Na ponovljenim izborima u Beogradu za SNS 55,6 odsto

Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" na ponovljenim lokalnim izborima na dva biračka mesta u Beogradu osvojila 55,6 odsto glasova.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To je saopštio pedsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glisić.

On je na konferenciji za novinare rekao da su rezultati bolji od onih koje je lista ostvarila 3. aprila na biračkim mestima 7 i 57, odnosno na Konjarniku u opštini Zvezdara i Kanarevom brdu u opštini Rakovica.

"Na ovim mestima smo 3. aprila osvojili 31,5 odsto glasova, odnosno 523 glasa, a danas 55,6 odsto ili 588 glasova", rekao je Glišić.

Istakao je da je posle ovih rezultata jasno da će SNS sa partnerima imati većinu u Skupštini grada Beogarda i da će odlučivati o tome ko će biti sledeći gradonačelnik glavnog grada.

Zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, između dva izborna ciklusa preživeo razne napade i pritiske i ostao čvrst i na strani građana Srbije.

"Neki koji su ranije dali glasove nekim drugima sada su svoj glas dali njemu", rekao je Glišić, a onima koji još žele da ponove izbore poručio da to može da se uradi, kako je naglasio, "već sledećeg vikenda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 58 idi na stranu