Esports B92.net

World of tanks od sada i na Steamu

World of tanks je u želji da dopre do većeg broja korisnika od sada dostupan za preuzimanje i na Steam platformi.

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Pošaljite komentar
  1. da može da se zakači fotka sad bi zakačio svoju o odnosu dobijenih vs izgubljenih borbi gde TAČNO vidite koliko je cela igrica NAMEŠTENA! Jednostavno vas sistem drži na zadati % pobede i možete raditi šta god hoćete ne možete biti bolji od toga. APSOLUTNO NEMA veze kakav ste igrač, teška NOOBara ili opaki tenkista, sistem će vas držati na zadatim % i slikajte se. Najbolji su mi igrači koji odmah posle bitke trče na vaš nalog gledaju statistiku i komentarišu vaš win rate 😁😁😁 i time pokazuju koliko su glupi i igraju za statistiku, a ne za tim i bitku.
    (Jondu Udonta, 12. maj 2021 19:18)

    # Link komentara

  2. Na steam-u jedva ima 36% pozitivnih ocena + na steam-u moras otvoriti novi nalog da bi igrao. Igra je bila ok na pocetku, ali jednostvno su postali previse pohlepni i neinovativni.I dalje igram igru ali ovo sa artiljerijama je uzas, svaka partija po 2 ili 3 artija, sve pogadjaju ko da su mape pravljene za njih.Odem da pogledam statisiku igraca a lik ima 15k partija u 261 artiljeriji ??? igra postala World of Arty.
    (fury, 5. maj 2021 21:37)

    # Link komentara

  3. Основни проблем ове игре је мали број активних играча, па да би одиграо ниже тиере, требаш сачекати и до 10 мин. Никада укупно нема више од 250-400 играча, што је премало.
    (Сима Сипа, 5. maj 2021 16:02)

    # Link komentara

  4. Одлична игра. Не дозвољава незналицама да доминирају.
    Игра награђује вештину играча.
    (КблоТебра, 4. maj 2021 16:21)

    # Link komentara

  5. Svaki put vecina komentara je pljuvanje po igri, i to govorite vec godinama. Jednostavno morate da se pomirite sa cinjenicom da ste losi i ne umete da igrate. Samo trazite neke izgovore za vase neuspehe u igri. Te ne valjaju tockasi, te ne valja artiljerija, te pay to win, te mm los, te ovo te ono. Smarate. Igra je ta takva kakva je, ako ocete da igrate, igrajte, ako necete, cao dovidjenja.
    (Lelemudan, 4. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  6. Dok ne poprave MMS i RNG nije za igranje i uzivanje. KRAJ!
    (pun pronasaj, 2. maj 2021 13:20)

    # Link komentara

  7. Igra koju sopstvena mehanika ubija. Nema nista iritantnije nego kada maksimalno skupis nisan i onda granata ode negde skroz levo, RNG je toliko zivaca pojeo da se moze proglasiti za najveceg negativca u gejming svetu. Zasto jednostavno ne naprave da kada maksimalno skupis nisan pa makar to produzili i za celu sekundu granata ode tacno tamo gde nisanis, znam da bi najvise benefita imali kamperi ali ima li sta gore nego kada strpljivo nanisanis protivnika i promasis a on u punoj brzini sa trista metara te odvali, znamo da svi mislimo na tockase i ruske tenkove (citaj IS7).
    (Kaligula, 1. maj 2021 12:35)

    # Link komentara

  8. Odvratan MMS, igra je lose izbalansirana. Frustrirajuce osecaj , nije prijatna za igru. Pitam se da li moze u WOT-u drugcije osim kao gubitnik! Daleko vam lepa kuca.
    (pun pronasaj, 1. maj 2021 09:11)

    # Link komentara

  9. Vozices tenk volanom? Brate...
    (zeka, 1. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  10. Jel ima podršku za volan?
    (hvala na podršci, 1. maj 2021 00:39)

    # Link komentara