Esports B92.net
  1. kad obožavaš igricu ne igraš jednu bitku dnevno i sigurno da ti smeta sve ono što se pokvari i bude gore. Ako je zadovoljstvo i obožavanje da teraš tenak ko dvogodišnjak i zadovoljstvo kad pukneš onda ok....dok je takvih živeće ovi iz WGa
    (Jondu Udonta, 26. april 2021 13:27)

    # Link komentara

  2. Obožavam WoT, iako ga manje igram u zadnjih godinu dana ali opet skoro svaki dan po jednu dve, nekad deset borbi (ranije sam dosta više), igram od 2012 i planiram do penzije ako je ne ugase, i briga me i za MM i za RNG, iako imam XVM mod, čisto da vidim odnos snaga na početku, posebno kakvi su lajtovi i mediumi jer su mi najzabavniji i vozam se u njima najviše. Živeo WG, bravo za Clan RUR i izveštavanje, i poruka - ne obazirite se na bivše igrače ni na ove što igraju i kukaju, ima nas kojima je ova igra razonoda bez obzira na sve, i koje MM ne nervira a razmaženu decu koja bi stalno da pobedjuju a ne umeju ni 2k dmg da naprave treba preko kolena!!!
    (Živeo MM, 22. april 2021 21:05)

    # Link komentara

  3. Dame i gospodo iz B92 i KlanRUR, ne gubite vreme vise na igranje igrica, get a life, molim Vas.
    (Simpa, 22. april 2021 07:15)

    # Link komentara

  4. Dame i gospodo iz B92 i KlanRUR, ne gubite vreme vise na ovaj jadan izgovor za igru, molim Vas.
    (KislyuiJeDerpe, 21. april 2021 19:48)

    # Link komentara

  5. Mislim da su izgubili kompas i postali kulturno umetnicko drustvo! Isto tako mislim da su jedini igraci u ovoj igri MMS i RNG, dok svi ostali mogu da uticu na tok igre tako sto donesu odluku kada ce izaci iz igre i ugasiti kompjuter. Od mene ocena 0(nula).
    (pun pronasaj, 21. april 2021 14:05)

    # Link komentara