Esports B92.net

WoT - Vraća se Steel Hunter i stiže G.I. JOE!

Interesantne vesti za World of tanks igrače, pre svega to je da od 15. marta kreće novi Steel Hunter event kao i nova sezona za Battle Pass, ali za one malo starije i nostalgične prema igračkama tu su i novi premium tenkovi inspirisani legendarnim crtanim serijalom G.I. Joe!

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Pošaljite komentar
  1. A arty i dalje problem. Vazno da su dzi aj dzoa ubacili strasno. Ali nmvz bar su me odvikli od igre. Hvala im.
    (neafirmisani, 4. april 2021 20:57)

    # Link komentara

  2. A sto se tice MM, daj mi izvor da uzima u obzir rejting igraca i poverovacu, uvek objasnjavaju da uzima samo u obzir vrstu tenka. Ima premijum tenkova koji imaju povlascen MM to je javno. I ne razumeme sta igrate random ako se zalite na random timove koji po definiciji i nisu timovi nego gomila likova koji igraju kao god im se prohte. Premijum je za grindanje a to nevolem. Ja sam iz vremena kad smo sve piratizovali pa nisam u fazonu da provlacim karticu kad se ne mora, pogotovu da bih dobio opciju da grindam ko budala kad vec imam dovoljno meta tenkova za CW, od koga se u mom klanu lepo profitira na kraju sezone. Pozdrav svim fornajtasima, lupajete minuse hehehehehe.
    (el pueblo unido, jamas sera vencido, 29. mart 2021 07:41)

    # Link komentara

  3. Za Jondu Udonta... Cim si izmenio ono sto sam napisao diskreditovao si u najmanju ruku pola tvog komentara. U mom originalu stoji "ne dozivljavam a ne kao u tvojoj verziji ne dozvoljavam". Ako vec oces da se iskenjas barem se potrudi da procitas sa razumevanjem komentar, tako da cu to sto si izmenio moje reci podvesti pod dosta lose citanje... Prvi razed. A sto se tice redovnih serija od 10-15 poraza i ti sam znas da je to BS i preuvelicavanje i statisticki nemoguce pa cak i da yoliras u svakoj. Ako ti to nije jasno onda si jos u osnovnoj i to prilicno los djak.
    (el pueblo unido, jamas sera vencido, 29. mart 2021 07:22)

    # Link komentara

  4. za
    el pueblo unido, jamas sera vencido

    čim si napisao "ja kao prosečan igrač ne dozvoljavam poraze od 10 ili 15 bitaka" odmah si se diskvalifikovao kao kredibilan sagovornik i igrač WOTa!! Sve što ti kao igrač u momentu 10og poraza možeš da uradiš je da izađeš iz igre i ugasiš komp! Ništa se ti ne pitaš i ne daješ dozvolu, a možeš i da dubiš na trepavicama, a neće ti pomoći ni to da ne izgubiš.
    Dalje, premium acc....
    opet grešiš, a verovatno zbog toga što više igraš s premiumom nego baz njega. Da je obrnuto još kako bi znao i video kako ti radi MM kad ti je uključen premium i kako radi MM kad nije 😉😁! Uglavnom ne igram s premiumom jer sam shvatio da je igrica toliko nameštena da kako znanje tako i trud nemaju nikakve veze sa bitkom, sve je stvar MM. Ubaci te sa NOBovima i ti si zakucan za poraz, možeš biti 2 lvl veći tenk gubiš 100%, a sigurno ćeš gubiti za 40 pa do 60% vipe kad ne igraš premiumom!!
    (Jondu Udonta, 24. mart 2021 14:03)

    # Link komentara

  5. za
    Western Devil

    win rate ti raste brojem dobijenih bitaka što apsolutno ne zavisi od tebe kao igrača u borbi nego od dobijene bitke! Nema teorije da ti broj dobijenih bitaka raste ukoliko te MM ubacuje sa lošim igračima, a to je opet povezano igraš li sa premijum nalogom ili ne. U prevodu kad pročitam takve komentare napisane s visine i s podcenjivanjem imam potrebu da pitam KOLIKO PARA SI SKUCAO U PREMIUM NALOG ILI TENKOVE
    (Jondu Udonta, 24. mart 2021 13:48)

    # Link komentara

  6. Igra je odlična. Ulaganja u igru su neverovatna. Svako ko je naučio da igra može imati 55%+ win rate. Problem je što je igra jako kompleksna i potrebno je bar 2 godine da se savladaju osnove taktike i fizike. Kroz igru se dosta lakše napreduje uz premium acc , ali od njega ne zavisi win rate nikako... A i taj premium uopšte nije skup. 10e/mesec dana. Pa ako toliko ne možete da izdvojite, onda treba da se posvetite drugim stvarima u životu a ne igricama. Pozz
    (Noblica, 24. mart 2021 13:14)

    # Link komentara

  7. @moskri,

    Da jbt, da je tako, niko nigde ne bi imao preko 50% pobeda a to je nemoguće. Ja ne igram već 6 godina ali sam bio sa strancima aktivan u CW i kupovima i sećam se da ako si strpljiv, i malo mućneš glavom gde da ideš, kako da postaviš tenk i kupolu, kako da odreaguješ na promenu situacije na mapi, gde se orobija koji tenk, možeš da imaš win rate oko 60% solo. Ovi što ovde kukaju hoće da igru iza koje stoji tolika kompleksnost i fizika igraju kao neku arkadu, igraju pogrešnu igru i treba ili da nauče da je igraju, da pamte brojeve o penetraciji, oklopu, gde je ammorack i rezervoar i slično , ili da pređu na candy crash sagu ili gde se već samo klikće.

    Noobovi, ne ostavljajte komentare molim vas, kvarite mi sećanje na igru. Da ne živim u USA gde bih vrv imao 80% WR, i sam bih se reaktivirao za vreme kovida. Pozdrav.
    (Western Devil, 23. mart 2021 03:05)

    # Link komentara

  8. Za razliku od proslog puta kad su uzeli tri akciona heroja kojima nisu trebali tenkovi uopste, ovde imamo fransizu koja je to imala.

    Sto se same igre tice, neka hvala. WG ju je vec dovoljno urnisao da je biti novi igrac i povratnik u igru jos gore iskustvo.
    (Kosmos, 22. mart 2021 20:49)

    # Link komentara

  9. Gledaj ove, i dalje kukaju na igricu sa lošim mm i svim ostalim, bukvalno zadnjih 5 godina kad god vidim vest o WoTu uđem da pročitem komentare koje već znam unapred. Igrajte još koju godinu legende, možda bude bolje! :)
    (moskri, 22. mart 2021 11:26)

    # Link komentara

  10. Niste vi nikada igrali Scorched tanks
    (made in serbia, 21. mart 2021 19:32)

    # Link komentara

  11. Svima je ovo sada đubre od igre a i dalje ga igrate.....Ovo je igra apsolutno za svakoga.....od gomile modova do clanwars-a. Pa ako vam se ne igra random igrajte čarke ili klanske bitke što je po meni odlično a subotom ksplje i gold...ništa drugo ne mogu da kažem nego da ste smarači?.
    (Srđan, 20. mart 2021 12:07)

    # Link komentara

  12. Pay to win nije sigurno. Placanje premiuma ti omogucava da grindas mnogo, mnogo brze i imas vise tenkova ali ne i da pobedjujes. Eto ja kao prosecan igracne ne dozivljavam te serije od 10 ili 15 poraza. Stalno se menjaju stvari pocev od mehanike, novih tenkova, nerfova buffova itd. MM ne uzima skill u obzir nego samo tip tenka. E pa sad WoT treba da bude odgovoran kako ljudi igraju, mrzis pub bitke uvek imas pregrst drugih modova. Npr. ne igram FL ni Steel Hunter,
    ali igram sve sa klanom i tu je vec ozbiljnija kordinacija a i kaplje gold... Evo sezona Clan Wars od 110 dana je aktivna i drmaj svako vece a na kraju se raspodeli gold. Inace ameri kenjaju isto kao srbi protiv WG i "rusa" ali pare koje oni trose su impesivne za razliku od nas istocno evropljana koji smo navikli da cepamo za dz sve. Od vise njih sam cuo da su na Wot potrosili kao i na sve ostal igre u zivotu, a kad ti to kaze Amer od 50 i kusur... Tako da tesko da ce WG da uci od komentatora na f92.
    (el pueblo unido, jamas sera vencido, 19. mart 2021 16:01)

    # Link komentara

  13. Posle 9 godina igre mogu odgovorno reći, s...e od igre. Uvek će biti tatinih i maminih sinova koji će igrati uz pomoć para. MM će ih nagrađivati a mi im trebamo kao topovsko meso.
    Svrnem nekad, izgubim 10, pobedim u jednoj, ako, igri. Nije bitno kako igraš, plati.
    Nekadašnji super tenkovi pucaju grašak. Tir 9 teškaš sa strane ne buši tir 7 srednjaka, dva puta.
    Pay to win, nažalost, kao i sve u modernom svetu.
    (white wolf, 17. mart 2021 14:57)

    # Link komentara

  14. dok je po serveru 150k+ igrača ništa Belorusi neće menjati u konceptu igre koji je KAKO ŠTO VIŠE OTETI PARA OD IGRAČA!! Slažem se sa dvojicom prethodnika da je igra čist šit, naštelovana i nameštena do krajnjih granica, ali dok je na desetine hiljada igra i ne bune se tako će i ostati. Ovo šminkanje o čemu ste pisali je više grotesno i smešno nego što predstavlja lepu novost i poboljašnje. Niste pomenuli ni poslednji apdejt kao ni puštanje send servera za probu H granata i posade. Izgleda da su povratne informacije nakon ankete bile tako pljuvačke po njih da se za sada ništa ne pominje o tim promenama. Sve u svemu jednom će se baš baš zaj....i i zakucati ekser u kobčeg WOTa
    (Jondu Udonta, 17. mart 2021 10:57)

    # Link komentara

  15. Steel hunter je mozda cak dosadniji od onih glupih trka koje su napravili. Ides okolo i samo gledas gde se dimi da se nesto kao lutujes, cesto se desava da na samom startu partije sretnes jaci tenk koji te iznabada a da nisi presao ni 10 metara. U random partijama ti kompletan tim ode na jednu stranu i odvale ih 3 protivnicka medijuma(sto je neverovatno frustrirajuce), jer mi nije jasno kako 3 medijuma mogu da pobiju 14 likova ma koliko losi bili. Sve u svemu ova igra ce na hladjenje neko vreme.
    (ls, 16. mart 2021 22:18)

    # Link komentara

  16. Sve su gori i gori. Čelični lovac prvi put bez nagrada. Pre dve godine na liniji fronta moglo je da se zaradi oko 10000 golda i premijum tenk, gomila bonova i srebra. Prošle nije bilo golda ali su nagrade bile tri solidna tenka tir 9 i bonovi. Ove godine ništa. Igra je sve gora svakim novim pečom, čekam arti peč i peč za nove skilove posade i da deinstaliram taj krš od igre.
    (Mile JNA, 16. mart 2021 19:34)

    # Link komentara

  17. Djubre od igre!
    (zla, 16. mart 2021 10:52)

    # Link komentara

  18. Potpuno lose izbalansirani timovi, los MMS, jako losa igra za zabavu, odigras 10 do 15 partija, a dobijes jednu. Osecaj je krajnje frustrirajuci. Skinuo sam je sa kompa da mi vise ne zauzima mesto. Ocena je cista nula!!!
    (neka hvala, 16. mart 2021 10:13)

    # Link komentara