Esports B92.net

WoT – WG Fest: Bizoni, tenkovi i rokenrol!

Prošlog vikenda sam u organizaciji komapanije Wargaming imao priliku da posetio Minsk u Belorusiji, prisustvujem ogromnom događaju pod nazivom WG Fest koji je zatvoren koncertom grupe Offspring. Zato se neću baš fokusirati baš isključivo na World of Tanks nego i na prateće događaje koji definitivno prate ovaj fenomen.

Miloš Hetlerović, Klanrur
Pošaljite komentar
  1. Inace treba napomenuti da je ta evropska ekipa koja je nastupila protiv ruske na WG festu bila sastavljena iskljucivo od igraca iz Srbije i Hrvatske. Tako da ovom zanimljivom i veoma dobrom tekstu nedostaje i malo informacija o nasim igracima i tom nasem timu.
    (Filip, 26. septembar 2019 18:46)

    # Link komentara

  2. I sad nek mi neko nađe bolji tekst od ovog na B92... i to u zadnjih par nedelja.
    Šipak
    (Bojan, 26. septembar 2019 15:19)

    # Link komentara

  3. Мало да среде RNG и причу са WN8 и у добром правцу су пошли.
     (Гопн1, 23. septembar 2019 18:54)

    # Link komentara

  4. konačno WOT
    (bagi, 23. septembar 2019 13:47)

    # Link komentara

  5. Sve je to lepo ali igra nije vise meni lepa i zabavna uvek je mnogo veci broj izgubljenih partija, ne svidja mi se mms, nema svrhe da me ubacuje u partiju sa +2 tirom jer moji top nemoze da ih probije. Novi laki tockasi su skroz bezveze samo sto i ne polete. Mnogo igraca kampuje.... Da ne nabrajam u glavnom kada god igram ovu igru ja se iznerviram jer je igra frustrirajuca i nije korektno izbalasirana partija. Ne zanimaju me trke i necu da lovim duhove sa tekovima niti da idem na pecanje sa istim hocu samo da porave igru ali oni ipak sve drugo rade poravljaju grafiku i dele neke bonuse i nagrade izmisljaju neke tenkice koje je neki general sanjao sada eto i koncerte sto meni nije vise interesantno! Ako poprave igru ok ako ne opet ok ima i drugih onlajn igri!
     (bljutavo, 23. septembar 2019 12:53)

    # Link komentara