Esports B92.net

SumaiL i S4 odlaze – EG predstavio novu petorku

Već nedeljama se spekulisalo o novom Dota 2 sastavu Evil Geniuses-a, a tek smo sada konačno dobili i zvaničnu informaciju severnoameričke organizacije. Dugogodišnji član EG-a i najmlađi osvajač Dota 2 Internationala Sumail ”SumaiL” Hasan će zajedno sa Gustavom ”s4” Magnusonom napustiti najbolju ekipu iz Severne Amerika, dok će na njihovo mesto doći bivši midlejner Fnatica Abed ”Abed” Jusop i jedan od najboljih ”keri” igrača na svetu, Roman ”Ramzes666” Kušnarev.

Predrag Ciganović RUR
Pošaljite komentar
  1. NA Dota LUL
     (4k4.Dex, 17. septembar 2019 09:33)

    # Link komentara

  2. Meni ovo deluje kao čist marketing. EG je već duže jedan od najpopularnijih timova zbog dobrog marketinga i velikih imena. Sad imaju rtz-ija, pa će imati dobru prođu u NA, ramzesa, pa će i CIS dota da bude za EG, I Abeda uz koga ide SEA. Imaju po igrača iz svakog regiona, nema veze što će teško da se uklopi iva ekipa i što je Ramzes bolji keri od rtz a igra na off, dresovi će da se prodaju, uzeće se velika kinta od sponzora i to je to
    (Linsta, 17. septembar 2019 08:34)

    # Link komentara

  3. Veoma zanimljiv EG. Mogu reci da su mozda malcice izgubili na mid lane poziciji, ali sigurno ce se Abed odlicno snaci, posto iako dosta mlad, vec je on dokazan igrac. Mnogo vece pitanje je kako ce se Ramzes snaci na pos 3, ali svakako je mnogo veci kalibar i skilovaniji od s4 koji vec godinama ne pruza dobre partije i uz Fly-a je najslabija karika EG-a. Da bi bili konkurentni sa najboljim ekipama, trebalo bi i Fly-a da trejduju.
    Naravno ovo je samo skromno subjektivno misljenje pub igraca.
     (Paja, 17. septembar 2019 01:20)

    # Link komentara

  4. Deluje mi kao dobar potez i za EG i za Sumaila... Ali ipak NA Dota LUL
     (4k4.Dex, 16. septembar 2019 22:55)

    # Link komentara