Esports B92.net

Uskoro stižu nove Hearthstone karte! Mind Blast i Vanish će biti zamenjeni

Blizzard je juče objavio vest u svom developer insight blogu da uskoro stiže 8 novih karata, koje će biti deo Classic seta. Međutim, to nije sve, pošto će se pojaviti još dve nove karte, koje će zameniti Vanish i Mind Blast. Cilj ovih karata je da nadokande manjak koji postoji u Classis setu, koji je nastao kada je nekoliko karata otišlo u tzv. Hall of Fame.

Predrag Ciganović RUR
Pošaljite komentar
  1. od kad im je otisao ben brode samo recikliraju stari kontent.
     (cpy, 2. jul 2019 16:21)

    # Link komentara

  2. Da li su oni svesni da su novom kartom za rouga, njemu dali bas ono sto mu treba za ciscenje table. Bacis Pyromancera, das mu poison i bacis spell. odose svi.
    (Nemanja Jovanovic, 27. jun 2019 11:35)

    # Link komentara

  3. Jone, buraz, ja se tebi divim i zavidim ti. Ti imaš toliko slobodnog vremena a još nisi krepao od gladi, to je za svaku pohvalu.
     (mighty banana, 26. jun 2019 13:11)

    # Link komentara

  4. Sad ste presli na umivene jugio karte? Sudarate svoje brojke sa brojkama protivnika, cemu to, sta postizete tim u zivotu? Prosetajte Pozeskom ima gomila prelepih devojaka sa kojima mozete da uporedjujete brojke u stvarnom zivotu, kakav hof/nerf/mtg to sluzi za malu decu da ih naucis da broje.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (., 26. jun 2019 09:44)

    Momak, to što ti misliš da svi gejmeri nemaju života samo govori koliko voliš da ideš u krajnosti. Kartične igre su pritom najblaža vrsta igara, možeš da ubijaš vreme njima, da budeš aktivan, a opet ne provedeš duže od sat vremena dnevno pred igricom itd. Naravno, ima zaluđenika, ali to ne znači da je svaki takav. Ja igram Hearthstone već tri godine i izlazim u grad, družim se sa prijateljima, nađe se i devojka neka ponekad, studiram (nije mi neki prosek, al aj). A ti samo nastavi da listaš portale, samo se ubuduće molim te kloni gejming odeljka, nije to za tebe izgleda.
    (Pulen, 26. jun 2019 11:03)

    # Link komentara

  5. Sad ste presli na umivene jugio karte? Sudarate svoje brojke sa brojkama protivnika, cemu to, sta postizete tim u zivotu? Prosetajte Pozeskom ima gomila prelepih devojaka sa kojima mozete da uporedjujete brojke u stvarnom zivotu, kakav hof/nerf/mtg to sluzi za malu decu da ih naucis da broje.
     (., 26. jun 2019 09:44)

    # Link komentara

  6. Bolje čitajte knjige umesto što igrate karte
    (neca, 26. jun 2019 08:43)

    # Link komentara

  7. Najgora ekspanzija i period igre do sada. Mrtva , dosadna. Stopirao sam igranje do daljnjeg.
    (don tom, 26. jun 2019 08:06)

    # Link komentara

  8. Mind blast nije legendarna karta
     (Jon Bon Jovi, 26. jun 2019 00:26)

    # Link komentara

  9. Blizzard: HOF-uje više basic i classic karata
    Community: traži zamenu za HOF karte
    Blizzard: čeka skoro godinu dana i izbaci nikad gore karte koje su garant dizajnirali par dana max
    F2P igrači: R.I.P.

    Ozbiljno sada, ne razumem da li je u pitanju ponos pa developeri neće da iskopiraju MTG sa njihovim Core Setom ili bilo koju igru sa sistemom banovanja karata ili su stvarno toliko tupavi da ne mogu da shvate u čemu je problem.

    Svaka kartična igra se razvija i normalno da će vremenom dolaziti drugačije karte, strategije, pravci u kome se jedna klasa razvija i samim tim zbog toga će neke basic karte biti više ili manje OP vremenom. Da se ne lažemo Vanish su izbacili zbog Pogo špila jer za njega spremaju pojačanje, a ne zbog glupog obrazloženja koje su dali, Rogue je jedino koristio Vanish kad je quest bio OP van toga skoro nikad. U poslednje vreme su nerfovali i HOF-ovali gomilu basic i classic karata, sama ta činjenica govori koliko je neophodno uvođenje core seta kao MTG koji se menja na ne znam ni ja koliko, ne pratim MTG ali sam skapirao njihov koncept. Al ne vredi, zajednica im skreće pažnju na to, strimeri im skreću pažnju, al izgleda da su toliko uplašeni da urade tako nešto sa svojim čuvenim "it will be confusing for new players" izgovorom. I sad umesto da dobijemo adekvatne zamene za HOF karte, dobijamo trash tier karte koje neće videti svetlost dana.
    (Oki, 25. jun 2019 19:09)

    # Link komentara