Esports B92.net

WoT – Priče iz Kubinke: Japanski tenkovi

U World of tanks možda srećete džinovske japanske grdosije od po 150 i više tona ali je u stvarnosti tokom Drugog svetskog rata upotreba japanskih tenkova bila potpuno suprotna – osim par srednjih tenkova svi u upotrebi su bili upravo laki tenkovi o kojima smo pisali u prethodnih nekoliko članaka.

Klanrur.rs, Miloš Hetlerović
Pošaljite komentar
  1. mislim da su upropastili igru (al ajd razumem, kao raznovrsnost a pogotovo p2w) sa tenkovima koji su postojali samo na papiru. Jbg na papir su mogli da stave da je OI imao i laserski niša i rakete i mlazni pogon. I onda se ti pojaviš sa kv1 il tigrom kakvi su zaista i bili na bojnom polju...i dođe neko čudo, pogotovo japansko,koje je na papiru bilo samo vlažni san dizanera i osuši te sa dva frljava pogotka ni ne mora da se trudi da nišani weak points.

    Sva sreća pa uglavnom pajseri koriste japance...al mi se par puta desilo da naletim na nekoga ko zna da postavla tenk,pa kad krene nas nekoliko da rikošetira a on samo skida jednog po jednog e tad dolazi baš do izražaja kakav je disbalans između tenkova koji su zaista postojali i onih sa papira. Onda neka podignu karakteristike za 10-15% ovima koji su zaisa postojali. Ako već igrica nema nameru da bude realna onda to neće biti problem.

    I bilo bi super da može u opcijama da se bira, hoću da učestvujem u borbama sa sa tenkovima koji su postojali,klikneš na mape koje hoćeš (npr menije pariz bezveze,pogotovo kada sam spg), klikneš batice i da hoćeš borbu u kojoj učestvuje samo 2 tiera...a ne da se ja pojavim kao tier VIII da budem topovsko meso za premiume i tier X tenkove.
    Ne volim da koristim modove, al sam do skoro počeo da koristim hit box. Stavio lepo deadeye na jpantherII pa kad mu ga zavučem pogotovo light tenkiovima čak i do tier X. Osušim ga za 600dmg i pola posade pobijem.
    (cojle, 28. jul 2018 12:01)

    # Link komentara

  2. Rezultat te kampanje je sovjetsko osvajanje teritorije veće od celog Evropskog ratišta u roku od ukupno 11 dana.

    Једна од најпотцењенијих епизода Другог светског рата.
     (Јабучило, 10. april 2018 09:09)

    # Link komentara

  3. Super tekst. Lako stivo za citanje a opet ima i interesantnih informacija. Pohvale autoru.
     (aca, 8. april 2018 20:48)

    # Link komentara

  4. Ljudi, imajući u vidu da WG gasi svoje zvanične forume za ostale jezike, mi forumaši smo se organizovali i napravili sebi novi forum. Dobrodošli ste svi, registrujte se i da uživamo! :)

    [link]/
    (ralesm1989, 7. april 2018 17:26)

    # Link komentara

  5. @Skroz puko

    Oprosti ziva legendo WT, vidim pisu svi svetski mediji o tvojim podvizima.
     (ls, 7. april 2018 17:14)

    # Link komentara

  6. Bolje da pisete o kamperima i kamp prikolicama. Mislim da vise odgovara profilu WOT igraca !
     (Skroz puko, 7. april 2018 09:25)

    # Link komentara

  7. Wot je vrh mada godinama ide u preterivanje sa ubacivanjem novih nacija i tenkova ...mašina za pravljenje para mada i to razumem...ko se seća dok su bile samo tri nacije kad su se picili kodovi za gold pa tajp zarađivao godišnju platu u kuvajtskim dinarima,to je bila prava stvar
    (PajkoNP, 6. april 2018 23:45)

    # Link komentara

  8. Japanski no skill heviji. Smeće
    (VitoScaletta31, 5. april 2018 19:28)

    # Link komentara

  9. Druže grešiš, kapiram da si besan na MM i bazu igrača, ali igra se igra, pa dnevno bude oko 100-120k igrača, da ne pričam kako je vikendom. Kako je tebi, tako je i drugima, šta ćeš, rokaj snimaj, kada ne ide, prekineš itd...

    Poz
    (Coa, 5. april 2018 17:11)

    # Link komentara

  10. Ko jos igra WoT, kad je War Thunder mnogo realnija igrica...
    (Nikola, 05. april 2018 14:28)

    igras wot ako volis arkadu...i ne porede se te dve igrice...

    I tako....
     (Komsija, 5. april 2018 17:07)

    # Link komentara

  11. Ko jos igra WoT, kad je War Thunder mnogo realnija igrica...
    (Nikola, 5. april 2018 14:28)

    # Link komentara