Sa svih meridijana za prvi rođendan Rekreativa

Udruženje teniskih rekreativaca Rekreativo na spektakularni način želi da proslavi prvi rođendan.

Izvor: B92
Podeli

Operativci koji se brinu o teniskim amaterima pobrinuli su se da slavljenički turnir, na terenima Teniskog kluba “Beseline”(Košutnjak), prođe u međunarodnim duelima, tako da će rekreativci iz Beograda imati priliku da uživaju u internacionalnom teniskom druženju.

“Za sada smo dobili potvrde da ćemo u subotu i nedelju ugostiti rekreativce iz Kanade, Meksika, Italije, Švajcarske, Slovenije i Makedonije, a do petka, kad ističe vreme za prijavu, očekujemo pozive i iz još nekoliko evropskih zemalja. Želimo da velikim turnirom proslavimo prvi rođendan i da krenemo u još veće projekte i da vratimo rekreativni tenis na stare staze. Od novembra prošle godine uspeli smo da organizujemo čak 14 turnira i da ugostimo reprezentaciju Makedonije, sa kojom nismo imali baš dobar rezultatski skor, ali bitno je da je druženje bilo na visokom nivou“, ističe predsednik Rekreativa Bojan Đorđević.

Svi članovi Rekreativa posebno su ponosni na humanitarne akcije tokom prve godine postojanja.

“Ponosni smo na saradnju sa Jazasom, Logo centrom (Novogodišnji paketići), Fondacijom ’Podrži život’, Fondacijom ’Budi human’, Udruženjem roditelja ’Zvončica’, Centrima za decu i omladine ometene u razvoju (Dnevni boravak Sunce i Čukarica). Aktivno smo im pomagali u kupovini sredstava za rad i razonodu i uključili u teniske akcije, želeći da njih i roditelje socijalizujemo. Pored učestvovanja na turnirima, organizovali smo akciju ’Rekreativci i vi’, na kojima smo učili decu i omladinu sa posebnim potrebama čarima tenisa. I naš rođendan neće biti tipski, pošto ćemo suprotno običajima, mi deliti poklone”, rekao je Đorđević.

Prijave za “Rekreativo chellange” traju do petka (17 časova) na broj telefona 064 222 46 49.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.