Bodibilding: Husanović najbolji u Jagodini

Takmičar iz Sarajeva Mirnes Husanović, pobednik je šestog internecionanog takmičenja u bodibildingu "Jagodina open 2016".

ĐNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Photo by Michael Dodge/Getty Images
Photo by Michael Dodge/Getty Images

Leo Vladimir iz Poreča, Hrvatska pobednik je u kategoriji bodibilding klasik preko 180 centimetara, a Sunčica Savić "Olimpija" Kragujevac u kategoriji "bikini fitnes".

Takmičenje je održano noćas i juče u Sportskoj hali Jagodinskog sportskog saveza pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine a pratilo ga je oko hiljadu gledalaca.

Učestovalo je 88 takmičara, u 17 kategorija iz Srbije, Češke, Slovenije, BiH, Hrvatske i Crne Gore, a takmičenje su ocenjivali internacionalne i republičke sudije: Zoran Ilić, Aleksandar Stojić, Đorđe Kolundžija, Predrag Milenović i Marko Rakić.

"Reč je o jednom od najznačajnijih takmičara u svetskom kalendaru, a najatraktivnija kategorija je apsolutna kategorija u kojoj je pobedio Husanović", izjavio je Tanjugu direktor Bodibilding kluba "Everest" iz Jagodine Predrag Peđa Milošević, organizator takmičenja.

Takmičenje su pratili i predsednik Blakanske asocijace bodibildinga Nenad Vučković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Predrag Bičević, savezni selektor Zoran Stojić...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.