Uspesi Bojane Vasiljević-Obradović

U prvoj polovini ove godine Bojana Vasiljević-Obradović ostvarila je zapažene rezultate na domaćoj i svetskoj bodibilding sceni.

Izvor: B92, Sportski žurnal
Podeli

Šapčanka, koja nastupa za kragujevačku Olimpiju u martu bila u Ohaju na prestižnom Arnold klasiku, gde je zauzela drugu poziciju u bodi fitnesu u konkurenciji predstavnica iz 47 zemalja.

„Za mene je to bio neočekivan rezultat. Posle polufinala znala sam da ću biti među prvih deset, a kada to ostvarite onda je sve moguće. Pobedila je Amerikanka Glorija Kiplinger, a meni je druga pozicija najbolji rezultat u karijeri“, ističe Bojana Vasiljević-Obradović.

Na Metropoliten takmičenju u Njujorku, koje tradicionalno organizuje prva dama svetskog bodi fitnesa Bev Frensis, osvojila je prvo mesto. Taj rezultat omogućio još je nastup u profesionalnoj diviziji. Ona je međutim to odbila, jer želi da brani boje reprezentacije Srbije.

„Zadovoljna sam postignutim rezultatima. U poslednje tri – četiri godine sam posvećena bodi fitnesu. Prave rezultate tek očekujem, vredno treniram i odlično se osećam u okvirima mog kluba. Imam sjajne uslove za trening“, kaže Bojana Vasiljević-Obradović.

Po povratku iz Amerike, ona je pobedila na Kupu Srbije u Beogradu, da bi potom na Evropskom prvenstvu zauzela prvu i šestu poziciju u konkurenciji najboljih takmičarki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.