Vojvodina u 1/8 finala, Mladi radnik protiv Burgasa, Niš igra u Minsku

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) saopštila je će Vojvodina igrati u osmini finala Kupa CEV, pošto je švajcarska Šenoa Ženeva odustala od takmičenja.

MTIzvor: B92
Podeli
Photo by Masashi Hara/Getty Images for FIVB
Photo by Masashi Hara/Getty Images for FIVB

Rival Vojvodini u osmini finala biće pobednik dvomeča Dinamo Moskva – Jihostroj Češke Budejovice.

CEV je, takođe, saopštio da će odbojkaši Niša oba meča šesnaestine finala protiv Šahtjora iz Soligorska igrati u Minsku, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Utakmice Šahtjor - Niš igraće se u dvorani Uručje u Minsku 10. i 11. novembra.

Mladi radnik iz Požarevca će u prvoj utakmici šesnaestine finala gostovati u Bugarskoj. Meč Neftohimik - Mladi radnik igraće se u sredu, 11. novembra, a revanš je 18. novembra u dvorani SC Požarevac.

Odbojkašice Uba i TENT-a iz Obrenovca biće domaćini u oba meča šesnaestine finala Kupa CEV, saopštila je Evropska odbojkaška konfederacija.

Ub će utakmice protiv rumunske Stince Bakau odigrati u dvorani Ub 10. i 11. novembra, dok će TENT mečeve protiv belgijskog Asteriks Beverena igrati 12. i 13. novembra u dvorani SKC Obrenovac u Obrenovcu.

Kako je saopštio CEV, odbojkaši Partizana odustali su od učešća u Kupu Izazivača zbog infekcije igrača virusom korona.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove će u šesnaestini finala igrati protiv portugalske Ponta Delgade. Utakmice će se odigrati u Hali sportova u Staroj Pazovi 24. i 25. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.