Roketsi protiv Voriorsa promašili 27 trojki zaredom!

Hjuston Roketsi ponovo nisu uspeli da se domognu velikog finala NBA lige, porazom u sedmom meču na domaćem parketu protiv Golden Stejt Voriorsa.

Izvor: B92
Podeli
Photo by Bob Levey/Getty Images
Photo by Bob Levey/Getty Images

Roketsi su ispustili 11 poena prednosti sa poluvremena, a slobodno se može reći da su direktno odgovorni za sve što im se dogodilo u nastavku susreta.

Bez pomoći Krisa Pola, nastavili su da igraju onako kako to čine tokom cele sezone – besumučno šutirajući za tri poena, po čemu su i rekorderi, iako je bilo i više nego očigledno da ih šut ne služi, i tako sami sebe gurnuli u 'ambis'.

U kompletnom drugom poluvremenu promašili su 27 trojki zaredom! Samo u trećoj svih 14, dok je u jednom trenutku statistika pokazivala 1/30.

Na kraju, Stefen Kari, Kevin Durent i drugovi naravno da to nisu propustili da kazne (101:92), i zakazali novi okršaj sa Lebronom Džejsom i Klivlend Kavalirsima, dok su Teksašani meč završili sa sramnim procentom šuta van linije 7,25 – 7/44!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kralj

Po ko zna koji put, Lebron Džejms pokazao nam je još jednom prethodne noći zašto je bez ikakve sumnje najbolji košarkaš na svetu.

NBA ponedeljak 28.05. 09:05 Komentara: 160
prethodna strana 1 / 37 sledeca idi na stranu