Bostonov sistem ili "Kralj" Džejms? Budite uz B92 i saznajte

Košarkaši Boston Seltiksa i Klivlend Kavalirsa od 02.30 iza ponoći sastaju se u sedmom, odlučujućem, meču finala istočne konferencije.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Gregory Shamus/Getty Images
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Pored ovog sedmog meča, u noći između ponedeljka i utorka (03.00) imaćete priliku da komentarišete, odnosno uživo tekstualnim putem pratite sedmi meč između Hjustona i Golden Stejta.

Izabranici Breda Stivensa biće domaćini i očekuje se spektakl u "TD Gardenu", a vi ćete na našem sajtu moći da kometarišete i uživo ispratite tekstualnim putem utakmicu.

Do sada su svih šest mečeva dobijali domaćini, međutim Lebron Džejms i ekipa pobrinuće se da tako ne bude u sedmoj utakmici.

Boston ove sezone u plej-ofu predstavlja najlepšu priču, pošto bez dva glavna igrača (Kajrija Irvinga i Gordona Hejvorda) igra fenomenalno i pred početak postsezone nisu im davane velike šanse.

Ipak, Bred Stivens pobrinuo se da sve demantuje, kao i, između ostalog, Teri Rozir, Džejson Tejtum, Al Horford i Džejlen Braun. Kad im se doda još i Markus Smart Boston igra 'paklenu' košarku i uživanje ih je gledati.

Na drugoj strani nalazi se jedan čovek i 'njegov' tim – Lebron Džejms. U petnaestoj sezoni u ligi "Kralj" beleži brojke koje niko nikada u tom stadijumu karijere nije imao.

Džejms prosečan tim Klivlenda, koji bez njega ne bi obezbedio plej-of, vuče na leđima i u sedmom meču za Kavse će sve zavisiti od njega. Veliki udarac za Klivlend je izostanak Kevina Lava koji je povredio rame i neće moći da igra.

Nema sumnje da će u atmosfera u "TD Gardenu" biti neverovatna, a vi u 02:30 iza ponoći budite uz B92.net i komentarišite, odnosno pratite utakmicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kralj

Po ko zna koji put, Lebron Džejms pokazao nam je još jednom prethodne noći zašto je bez ikakve sumnje najbolji košarkaš na svetu.

NBA ponedeljak 28.05. 09:05 Komentara: 160
prethodna strana 1 / 37 sledeca idi na stranu