Kavsi bez Lava na 7. meču zbog potresa mozga

Košarkaš Klivlenda Kevin Lav propusti će sedmi, odlučujući meč finala Istoka protiv Bostona zbog potresa mozga.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Gregory Shamus/Getty Images
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Serija izjednačena na 3:3. Da li će Lebron Džejms ponovo uspeti? Seltiksi su ipak favoriti sa kvotom 1.80 na keca – dobili su sve utakmice u Bostonu ove sezone.

Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice.

Lav je potres mozga zadobio prilikom sudara glavom o glavu sa Džejsonom Tejtumom, kada je izašao sa terena i nije se vraća do kraja duela šeste utakmice.

Iako nije imao neke sjajne partije u dosadašnjem delu plej ofa (13.9 poena i deset skokova po meču), Klivlendu će svakako nedostajati Lav, koji je bio glavna ofanzivna podrška najboljem igraču ekipe Lebronu Džejmsu.

Odsustvo američkog krilnog centra moraće da nadomesti neko od sporednih igrača Klivlenda, tako da se očekuje veća minutaža za Lerija Nensa, kao i Džefa Grina, ili možda više minuta za Džejmsa na poziciji četiri.

Sedmi, odlučujući meč finala istočne konferencije Boston i Klivlend igraju u Masačusetsu u noći između nedelje i ponedeljka od 2.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kralj

Po ko zna koji put, Lebron Džejms pokazao nam je još jednom prethodne noći zašto je bez ikakve sumnje najbolji košarkaš na svetu.

NBA ponedeljak 28.05. 09:05 Komentara: 160
prethodna strana 1 / 37 sledeca idi na stranu