Barać: Pred nama je izuzetno bitna utakmica

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da je predstojeća utakmica protiv Cibone u 22. kolu ABA lige izuzetno bitna za njegovu ekipu.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Dolazi nam Cibona koja je u dobroj formi i koja od početka sezone predstavlja ozbiljnog protivnika svima. Ovo je izuzetno bitna utakmica za nas. Gosti sa svih pet pozicija prete odličnim šutem za tri poena i zahtevaju najteži mogući rad u odbrani. Očekujem da nastavimo da igramo dobru košarku i nadam se da će nas to dovesti u poziciju da pobedimo", rekao je Barać čija je ekipa vezala pobede protiv Mornara i Krke.

Prvotimac Mege Stefan Miljenović veruje u nastavak pobedničkog niza.

"Očekuje nas teška utakmica protiv iskusne ekipe Cibone koja je u prošlom kolu odigrala veoma dobro. Mi moramo da budemo veoma fokusirani od samog starta i da pokušamo da uvedemo utakmicu u naš ritam. Ako budemo ispoštovali dogovor iz svlačionice verujem da ćemo nastaviti pobednički niz", istakao je Miljenović.

Utakmica se igra u Hali sportova Ranko Žeravica u ponedeljak od 21 čas, a iz Mege su saopštili da je ulaz besplatan za sve navijače uz napomenu da će ulaznice moći da se preuzmu na blagajni Hale sportova od 20 časova do početka utakmice.

Mega u 22. kolo ulazi sa pozitivnim učinkom 11-10, dok Cibona ima tri pobede manje (8-13). Ova dva tima će se po 22. put sresti u ABA ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa 13 pobeda (13-8), od kojih je sedam izvojevala kod kuće (7-3).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu