Muta: Igraće mlađi, bez Samjuelsa protiv Ritasa

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je da crno-beli u utakmici Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa idu na pobedu, iako forma ekipe nije na željenom nivou.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Radi se o iskusnoj ekipi. Oni su igrali s Žalgirisom na jednom loptu. Kao i Žalgiris i ovo je evoligaška ekipa. Iskusna su ekipa, ali mi smo se maksimalno spremali. Želimo da se pokažemo u što boljem svetlu. Imamo mladu ekipu za koju sam siguran da će pokazati svoj talenat. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan će u sredu u drugom kolu Grupe C Evrokupa dočekati Lijetuvos Ritas.

"Sutra će mlađi igrači dobiti šansu. Siguran sam da će dati sve od sebe da dobijemo sutrašnju utakmicu. Jedino neće biti Čakarevića u timu", rekao je Nikolić.

Crno-bele je juče pojačao Samardo Samjuels, a Nikolić je rekao da je njegovim dolaskom kompletirana ekipa.

"Nama svaki igrač znači. Radi se o jako dobrom igraču, iskusnom. Sigurno će nam značiti, pogotovo kada se mečevi budu odlučivali. Polako ćemo ga ubacivati u program, neće igrati sutra i u subotu. Videćemo dokle ćemo stići s njim", kazao je trener crno-belih.

Upitan da li njegov dolazak menja ambicije ekipe u ABA ligi, Nikolić je kazao da ne menja, jer Partizan uvek ima najveće ambicije.

Utakmica drugog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Lijetuvas ritasa igraće se sutra od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu