Otkaz Tresaču zbog izjave o dva FMP

Košarkaš Spartaka Iz Subotice Dorđe Tresač zaradio je ispisnicu iz kluba zbog izjave da Partizanu želi osvajanje titule protiv FMP 1 ili FMP 2.

SMIzvor: B92
Podeli
Foto/Youtubescreeshot
Foto/Youtubescreeshot

* "Partizan neka osvoji titulu protiv FMP 1 ili FMP 2"
* KK Spartak kažnjava igrača zbog izjave o dva FMP
*Luka Mitrović nazvao Tresača klovnom

On je posle poraza Spartaka od Partizana 100:80 na konferenciji za medije tom izjavom podigao medijsku prašinu i razljutio pristalice crveno-belih.

Košarkaški klub Spartak osudio je "navijački ostrašćenu" izjavu svog igrača, a predsednica kluba u izjavi za“Blic“ potvrdila je da tresač dobio razrešnje o otkazu.

“Klub se ograđuje i najoštrije osuđuje ono što je Tresač uradio. Iskreno, ostala sam zapanjena kada sam čula šta je uradio. Bacio je ljagu na klub, tačno u trenutku kada smo se vratili na košarkašku mapu, i s njim ćemo raskinuti saradnju najkasnije po završetku sezone, kada mu i ističe ugovor“, kaže Josipa.

“I ne samo to, već je uvredio i trenera, koji nije mogao sebi da dođe od šoka, a posebno i saigrače izjavom da je Partizan imao lakši trening. Pa još te slike na Fejsbuku, pojma nismo imali. Nedopustivo je sve ovo“, zaključila je predsednica Spartaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.