Mavrokefalidis – Grci pišu, Radonjić demantuje

Crvena zvezda mts započela je pregovore sa Lukasom Mavrokefalidisom (32 godine, 208 cm), prenosi grčka 'Gazzeta'.

Izvor: B92, gazzeta.gr
Podeli
StarSport
StarSport

"To što se piše nije istina. I je ne moram da komentarišem nešto što nije tačno", rekao je Radonjić za grčke medije, a prenele su 'Večernje Novosti'.

Iskusni grčki krilni centar slobodan je igrač, pošto je tokom leta raskinuo ugovor sa ekipom AEK iz Atine, šest meseci pre isteka zbog nesuglasica oko saniranja povrede koje je zadobio tokom sezone.

Bivši igrač PAOK, Virtusa, Valensije, Olimpijakosa, Marusija, Spartaka iz Sankt Peterburga, Barselone i Panatinaikosa prosečno je beležio 14,5 poena i 6,7 skokova u žuto-crnom dresu.

Kako se dalje navodi, dok Mavrokefalidis trenira indivudalno kako bi spreman dočekao novu takmičarsku godinu, dvostruki uzastopni šampion Srbije i regiona već je uspostavio kontakt sa igračem, preko menadžera koji je 'u dobrim odnosima s obe strane'.

Tridesetdvogodišnjeg Mavrokevalidisa zbog povrede nije bio na kvalifikacionom turniru na Olimpijske igre, ali je sda sve u redu sa njegovim telom i mogao bi da predstavlja veliko pojačanje za ekipu sa Malog Kalemegdana.

Tim Dejana Radonjića ovog leta pojačalli su Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Milko Bjelica, Ognjen Dobrić potpisao je četvorogodišnji ugovor, dok se pre početka sezone očekuje dolazak još dva Amerikanca – na poziciji pleja i centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.