Milojević: Verujem da imamo kvalitet za Zvezdu

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i da se nada prvoj pobedi protiv crveno-belih.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
StarSport
StarSport

"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put, pa tako i verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom meču", rekao je Milojević.

Mega će u petak gostovati Zvezdi u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije. Ekipe su se ove sezone sastale pet puta i svaki put je pobednik bila Zvezda.

Kapiten Mege Rade Zagorac istakao je da njegova ekipa ima veliki motiv.

"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa dva poraza smo zasluženo bili na drugoj poziciji u grupi. Ispred sebe imamo Zvezdu, protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo u petak i sa pobedom da napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", kazao je Zagorac.

Prva utakmica igraće se u petak od 19.00 u hali 'Aleksandar Nikolić' u Beogradu, dok je drugo polufinale na programu u subotu – kada se, takođe u hali 'Aleksandar Nikolić', sastaju Partizan i FMP.

Polufinala se igraju na dve, a veliko finale na tri pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.