Ristović: Skorcanitis ne dolazi u Zvezdu

Direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović demantovo je glasine o interesovanju za grčkog centra Sofoklisa Skorcanitisa.

AKIzvor: B92
Podeli

Portal Sportando je preneo vest da bi doskorašnji igrač Makabija iz Tel Aviva mogao da stigne u Zvezdu kao naslednik Bobana Marjanovića.

"Priče o dolasku Sofoklisa Skorcanitisa u Crvenu zvezdu su potpuna dezinformacija. On je jedan od najboljih centara Evrope, ali sa njim nije bilo kontakta, niti je o njemu kao potencijalnom pojačanju bilo ko razmišljao", rekao je Ristović.

Ristović je poručio da se klub više neće oglašavati u vezi sa spekulacijama medija o potencijalnim pojačanjima, već samo po potpisivanju ugovora.

"I tokom sezone su nas mediji dovodili u vezu sa velikim brojem igrača i ispostavilo se da su informacije bile netačne, jer posle dugo godina Zvezda tokom sezone nije dovela niti otpustila nijednog igrača. U buduće se nećemo oglašavati povodom spekulacija oko pojačanja, jer je ilizurno da demantujemo svako ime koje se dovodi u vezu sa klubom", zaključio je Ristović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.