Svetislav Pešić: " Moka novi čovek, za novi početak"

Jedan od najboljih trenera Evrope Svetislav Pešić kako trenutno stvari stoje, ostaće upamćen kao poslednji selektor košarkaške reprezentacije naše zemlje (tada Jugoslavije) koji se sa jednog velikog takmičenja vratio sa medaljom, pre malo duže pauze, koja na žalost mnogih, i dalje traje.

Sada već bivši trener Akasvaju iz Djirone, sa kojim je osvojio i prvi medjunaordni trofej tog kluba, već je pronašao novi izazov preuzimajući visokobudžetni Dinamo iz Moskve.

I pored puno obaveza ( još jedan FIBA kamp + formiranje ekipe u Moskvi) tokom leta, popularni "Kari" našao je vremena i za Trebinje,  gde se već drugu sezonu održava kamp Dejana Bodiroge.

U razgovoru sa novinarima iz beogradskih medija, Pešić je govorio o kampu u Trebinju, novim izazovu u Rusiji, ULEB kupu i trofeju koji mu nedostaje i naravno reprezentaciji i Moki Slavniću...

Igor Vujičin
Pošaljite komentar
  1. Gospodine Pesicu,kazete da su Grci i Spanci naj veci favoriti za zlatnu medalju,a zaboravili ste Nemacku.Bude Nowicki igrao bice gusto za zlato,a i Vas sin koliko mi se cini igra za Nemacku,no ne znam da li je u timu Nemacke,ali dobar kosarkas.
    No,bilo kako bilo,napred Srbija
    (Oslo, 19. jul 2007 17:02)

    # Link komentara

  2. ...ili sto bi Koja rekao: NOVA IZNENADJENJA ZA NOVA POKOLENJA!
    (VITEZ, 11. jul 2007 15:31)

    # Link komentara

  3. Kampovi za kosarku kao i za ostale sportove su nazalost jedino nacin da sportisti dignu novac jer ne koristi bas niti malo za razvoj mladih .sta se moze nauciti pitam nekog za dan dva u kampu?
    (tihomir, 8. jul 2007 18:29)

    # Link komentara

  4. Jedna stvar dosta bode oči - pišete 'dj' umesto 'đ'. Preporučujem vam da to ispravite jer slovo 'dj' ne postoji u srpskoj abecedi, pa samim tim delujete dosta neprofesionalno.
    (džoni, 8. jul 2007 11:58)

    # Link komentara

  5. I osvojice Rusiju, da...
    (Stole, 8. jul 2007 02:41)

    # Link komentara

  6. Daj majstore sedi na nasu klupu vec jednom i vodi nas ponovo do evropskog i svetskog trona....
    (Marko, 7. jul 2007 22:51)

    # Link komentara

  7. Kari je znao i da "isšamara" igrača kad ovaj počne da mudruje. Zato smo i osvojili zlato u Indijani.
    Nećeš po mome? E, bato, sjedi pa se suši makar me sahranili!
    (Rinsvind, 7. jul 2007 16:00)

    # Link komentara