1. bilo koji igrac da je u pitanju, nece imati u proseku procenat suta veci od 40-45%, a kako oni nemaju 3, on im prakticno ne treba, imaju u ekipi vec 2 skorera i to na poziciji 1 i 3, Harden ce pretpostavljam ovde igrati dvojku, e sada, ako budu kao u Goledn stejtu igrali, da svaki igrac koji ima svoj dan se forsira vise od ove druge dvojice, onda ce sigurno uraditi mnogo, ovako sa Harednovim egom, nisam bas siguran.
    (magla svuda oko nas, 15. januar 2021 08:44)

    # Link komentara

  2. Ima ovde nas koji se vrlo dobro secamo kakvi su komentari bili kad su Lejkersi doveli Dejvisa Dzejmsu, a dali gomilu igraca zauzvrat. Isti kao ovi juce. Kako su Lejkersi poslagali sve timove prosle sezone, videli smo. Apsolutno me ne bi iznenadilo da to ove sezone uradi Bruklin. I voleo bih to, u inat dezurnim strucnjacima koji blage veze sa zivotom nemaju, sto je dokazano vise puta.
    (Mikii, 15. januar 2021 04:03)

    # Link komentara

  3. Ovde je najbitnije da se njih trojica sloze ,to je jedino .Koliko sam video Durent i Irving dobro komuniciraju na terenu ,ako se Harden stvori ortacki odnos kao ova dvojica oni postaju nezaustavljivi .Klupa jeste losija ,al bukvalno imaju dva najbolja napadaca u ligi .
    (Danilo, 15. januar 2021 00:49)

    # Link komentara

  4. Posle ovog trejda Bruklin "mrezice" jesu prvi favoriti Istoka,za dalje jos je rano jer Lejkersi su ipak jos mnogo jaci!Jedini timovi koji im se mogu suprostaviti na putu do finala NBA,od strabe Istoka su jos uvek dobar Majami,ako ih zaobidju povrede,i mozda "uspavani Janis i drustvo iz Milvokija"! Ali ovaj trejd daje nadu da ce prvenstvo a i moguce finale biti tesko prognozirati.Jos se igra pred praznim halama,Kovid jos preti,pa prednost domaceg terena vise nije kao u normalnijim uslovima zbpg pandemije.
    Na ruku ovakvim razmisljanjima da se nijedan tim nije vec puno izdvojio na vodecoj poziciji obe konferencije.Dolaskom Hardena 'mrezice' uz povratak Irvinga,i vec stabilnog Duranta uz veoma dobre igrace za popunu u timu izgledaju mocno!Ali da sacekamo prve utakmice i damo jaci sud!?
    (bmiles, 15. januar 2021 00:40)

    # Link komentara

  5. @Ostin Bez trojke nema prstena kazes,a merilo su ti Wariorsi koju su u svom timu imali najbolje sutere. Sto onda Hjuston nije uzeo,sto nisu dobili Lejkerse u buble,Lejkersi su upravo vise old school igrom dominirali uz naravno vise trojki. Majami nije bio ni blizu trojkaska ekipa kao Wariorsi,hjuston itd. Bil Laimber je pogodio 6 trojki u finalu nba lige,mnogi visoki igraci su znali da ubodu trojku samo to nije bio nacin igre i naravno da su igraci mogli da igraju vise pozicija,Robinson se kretao i trcao kao Janis u prajmu a neko ga je ovde uporedio sa Goberom,toliko o kompetentnosti odredjenih. Pusti snimke meceva Jugoplastike,cibone,zvezde,partizana iz 80tih i videces koliko su pucali trojke i da su ih svi gadjali. Nba je tada gajio drugi stil ali dominantan,raznovrsnim arsenalom.
    (Beks, 15. januar 2021 00:06)

    # Link komentara

  6. (lal, 14. januar 2021 22:43)

    Nisam spomenuo Hardena, već način igre. San Antonio je prvi pokazao da izmene ne služe samo za odmaranje igrača, kao što je to bio slučaj kod Čikaga, Bostona i Detroita 80/90ih, rezerve su počele da daju koševe a igrači nisu igrali više po 45 minuta po utakmici. Majami je bio prvi tim koji je imao široku šutersku moć, gde je svih 5 igrača moglo da šutne za 3. To se razvijalo... Da bi došli do Golden Stejta, koji je postavio standarde da bez trojke nema prstena.

    Zamisli vratiš se u 1990 i kažeš da će za 30 godina centri šutirati za 3 poena, svaki tim će imati minimum 6,7 igrača sa procentom šuta za 3 preko 20%, da će jedan igrač igrati više pozicija kroz isti meč, ili da će svaki igrač iz rezervne petorke igrati minimum 10 minuta, Pa rekli bi ti da si ludak.
    (Ostin A, 14. januar 2021 23:28)

    # Link komentara

  7. Ne lozite se
    (cuyoshi, 14. januar 2021 23:25)

    # Link komentara

  8. Denver je propustio odlicnu sansu. Sa sadasnjom ekipom nece osvojiti prsten, sta vise, rezultati ce biti sve gori i gori, jer im je pola ekipe otislo.
    Sa Jokicem i Hardenom u ekipi bi mogli da napadnu finale, cak iako to ne uspe, mogu da trejduju Hardena i dobili bi mnogo igraca, i to kvalitetnih. Denver je mala fransiza, tako da nijedna velika zvezda ne bi dosla kod njih svojevoljno, tako da je ova prilika bila veoma dobra.
    (stef, 14. januar 2021 19:06)

    Zasto misli da bi Harden hteo u Denver kad ga je htelo pola lige?Ili da ga trejduju na silu pa da ih saboira kao Hjuston.Rekao je da hoce u Netse ili Sikserse.
    (Joca, 14. januar 2021 21:09

    A dodatno, sta je to Denver mogao da ponudi Hustonu u tom trade-u? Jokica? Mareja?....sigurno bi ovi dali Hardena za Bartona i Milsapa ?
    (Johny, 14. januar 2021 23:24)

    # Link komentara

  9. Ovde su moguca samo 2 scenaria, ili ce osvojiti titulu(ili u najgorem slucaju igrati finale) ili nece uci ni u plej of, treceg nema za ovakvu ekipu
    (Anonimus, 14. januar 2021 23:21)

    # Link komentara

  10. Beks

    Btw vince, samo da ti kažem da volim da pročitam tvoje komentare, uvek uspešno razbiješ neke mitove i bezrazložan hejt koji se olako baca na neke igrače i ekipe :) Iako se ne slažem uvek i msm da se previše baviš Lebronom, ipak su ti komentari uvek potkovani činjenicama i vidi se da si upoznat s materijom. To se poštuje.
    (Aleks, 14. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  11. dečko je solo igrač, ništa epohalno se neće dogoditi...
    (Šta je?!, 14. januar 2021 23:16)

    # Link komentara

  12. Nnn svaka cast za komentar. Drugari to sto vi ne mozete da svarite novu stvarnost vezanu za bilo sta ne znaci da je ona losa nego da ste vi stari.
    (Brada, 14. januar 2021 23:09)

    # Link komentara

  13. Bicu realan, i reci ono kako ja vidim situaciju. Po meni kao navijac Klipersa koje smatram i dalje za jednim od favorita, ako ne budu uzeli voleo bi da to bude Brooklyn, i Harden mi je puno manje odvratan od Lebrona koji je najprecenjeniji kosarkas koje sam gledao od kako pratim kosarku. Toliki hajp od coveka koji za 17 sezona nije uspeo da nauci osnovna slobodna bacanja. Slepa se naravno kroz celu karijeru, dovodi neke igrace koji ce da rade za njega, e sad malo da vidi kako je to kad neko dovede sve najjace. U ostalom, setite se samo koliko je Lebron bio mali kad je GSW sastavio onaj trio Curry, Durent, Kley. Njemu samo treba vracati istom merom i graditi tim kao sto i on radi sam a to je dovodi sve najjace i onda sebe nazove nekakvim kraljem, a prosecan je kosarkas da nema tu fizikaliju koju ima. Znaci, ako Klipersi ne uzmu, voleo bi da to bude Brooklyn, jer kad ti je Harden simpatican pored Lebrona onda mozes da zamislis koliko je ovaj antipatican.
    (bam adebayo, 14. januar 2021 23:08)

    # Link komentara

  14. @Ostin Ne postoji spora i brza igra,nego kvalitetna i vise kvalitetna,vec sam ovde postavio snimke Robinsona i Junga kojima sam spustio besmislice izrecene o njima,Jordan je i brzi i bolji atleta od Hardena i igrac koji ima milion poteza u arsenalu,igrac kome brza igra i odgovara. Ne znam kad su to igrali moderni timovi sa timovima 90tih pa su ih pobedjivali osim ako ne mislis na kosarku pre 2015. Vidi ostali timovi su iskopirali igru Wariorsa,nisu pokusali da ih dobiju nekim drugim stilom. Vecina koja je pocela karijeru 90tih ili ranih 00tih je vec bila van svog prajma tada. Dankan,Ginobili,Parker i Spursi u svom prajmu su mogli da im stanu na put svojim stilom a parirali su i kao veterani. Adaptacija na igru protivnika je kljucna stvar,kao i inteligencija i hemija na terenu odredjenih timova. Takodje ne mozes da celu jednu eru okarakterises isto,vecina timova su igrala razlicito,neki sporije,neki brze,neko vise fizicki,nego run and gun kao Wariorsi Dona Nelsona,neko protokom lopte u saradnji sa svih 5 igraca,neko u trouglu itd.
    (Beks, 14. januar 2021 22:52)

    # Link komentara

  15. To što misliš da kopačke nose košarkaši, dovoljno govori o tvojoj kompetentnosti. I ne znam da li ste svesni, današnje taktike se ne igraju zato što su atraktivne, već zato što timovi su sa njima pobeđivali onu sporu igru iz recimo devedesetih.
    (Ostin A, 14. januar 2021 22:19)
    zato harden redovno osvaja prstenje...
    igraju se zato sto su napravili cirkus od igre pravilima koja su jos vise u korist napadaca i to u sportu koji je i pre toga bio najefikasniji... kao da 180 ili 200 poena po mecu nije dovoljno... mora 240 ili 260...
    igraju zato sto se lova zaradjuje od napumpanih nabijaca statistike, a ne od igre na terenu...
    igrao bi i leri tako da se za bacakanje nogama unapred sviraju 3 bacanja... ali u njegovo vreme su za takva ciganisanja tukli i busili loptu na basketu ispred zgrade...
    durent je igrac, a razne brade i vestbruci su nahajpovani ego trip pajaci kojima je statistika popila i ono malo mozga sto su nekada mozda imali...
    (lal, 14. januar 2021 22:43)

    # Link komentara

  16. Beks

    Još smešnije je kad krenu da porede sa GSW a zaboravlja se da je Durentulica došao u šampionsku ekipu, gde su već bila profilisana dva najbolja šutera, jedan od najboljih odbrambenih igrača kao i ponajboljih trenera a koji je imao iskustvo igranja sa Džordanom. Plus velika organizacija i jasno postavljen sistem rada. GSW je od Durenta napravio šampiona, ne obrnuto kako ovde predstavljaju.

    ja

    Druže, za pare koje će da prime oni treba 100 poena kombinovano da postižu. Lilard i Mekolum ubace 70 a kotiraju se dosta niže u ligi po kvalitetu, barem u odnosu na Kevina.
    (Aleks, 14. januar 2021 22:36)

    # Link komentara

  17. Harden je nus-produkt loseg marketinga NBA lige. On ni ne liči na kosarkasa. 80-90tih ne bi mu dali da nosi kopačke Medziku, Birdu, Jordanu i ekipi
    (Miksi, 14. januar 2021 21:34)

    Veruj mi Mikso, ni sad mu ne bi dali da nosi KOPACKE nikom u NBA.
    Cuj kopacke i kosarka...
    (Mare, 14. januar 2021 21:53)
    Pa i vodu niko nikom ne nosi pa se tako kaze, mani' filozofiras
    (Mix, 14. januar 2021 22:32)

    # Link komentara

  18. Harden je nus-produkt loseg marketinga NBA lige. On ni ne liči na kosarkasa. 80-90tih ne bi mu dali da nosi kopačke Medziku, Birdu, Jordanu i ekipi
    (Miksi, 14. januar 2021 21:34)

    To što misliš da kopačke nose košarkaši, dovoljno govori o tvojoj kompetentnosti. I ne znam da li ste svesni, današnje taktike se ne igraju zato što su atraktivne, već zato što timovi su sa njima pobeđivali onu sporu igru iz recimo devedesetih.
    (Ostin A, 14. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  19. ovim trejdom najvise je izgubio bruklin... zivi bili pa videli
    (online, 14. januar 2021 19:11)

    identicni komentari strucnjaka sa b92 su bili i kad je Dejvis presao u LA u zamenu za pola Lejkersa. Moze da se proveri ako neko ne veruje.
    (aca, 14. januar 2021 20:25)

    auu brate ko je ikada to rekao?! dakle iole poznavaoci nba su znali odmah da je to vrhunski potez i ovde su to komentarisali! Prvo , Dejvis je igrac koji je znao u startu gde dolazi i ciji je to tim!!! ko ovde zna sta?! Irving koji je otisao od Jamesa (da mu ne bi bio u senci) Dakle odmah imas u startu ego manijaka koji misli da je lider ekipe,na to MvP Durant koji sigurno nije dosao da bude druga opcija i koji je po meni najkopletniji igrac ! I NA SVE TO Harden koji verovatno misli da je on bogom dan i da je bitniji od ove dvojice! Dakle njihovi kvaliteti nisu problem,problem je ko ce biti lider! Jednom
    je jedan fudbalski trener rekao “da u ekipi imas 5 Mesija ispasces iz lige” ali da bih objasnio to nemam vise slova..
    (online, 14. januar 2021 22:13)

    # Link komentara

  20. Pa uzbudljivija je Aba liga od ovog Nba.
    (danny, 14. januar 2021 22:11)

    # Link komentara

  21. Harden je nus-produkt loseg marketinga NBA lige. On ni ne liči na kosarkasa. 80-90tih ne bi mu dali da nosi kopačke Medziku, Birdu, Jordanu i ekipi
    (Miksi, 14. januar 2021 21:34)

    Kosarkasi ne nose kopacke jer bi kramponi ostetili parket u dvoranama.
    (Pritajeni Kineski snajper, skriveni Vozd od Transilvanije, 14. januar 2021 22:10)

    # Link komentara

  22. Znaci poslice mi od ovih poznavaoca kosarke koji pricaju kako je sebe Bruklin upropastio i kako Brada nema pojma sa kosarkom. Covek je nestvaran igrac, celu karijeru u Hjustonu pokusavao da gradi tim, za razliku od Lebrona koji je kroz karijeru iso kako vetar duva. Red je da i Brada ode u supertim.
    (6,50, 14. januar 2021 22:10)

    # Link komentara

  23. Kakav supertim..sad su se udaljili i od finala konferencije. Irving igra kad mu se hoće, a više neće nego što hoće. Harden igra samo sa loptom u rukama i ništa ga drugo ne interesuje. Žao mi je Durenta. Jedini delimični izlaz iz ove loše situacije da prodaju Irvinga i da pokušaju da dovedu neke korisne igrače i vrate dubinu klupe. Ali, ko će uzeti skupog igrača kome se ne igra...
    (rim protector, 14. januar 2021 22:09)

    # Link komentara

  24. Dužno poštovanje svim ljubiteljima nba lige, ali ja to ne bih gledao da mi plaćaju po minuti.
    Mislim da je poslednji meč koji sam gledao bio kings- lakers, kada je Stojaković promašio šut za pobedu (ako se ne varam). Današnja nba nema ni deo draži koji je imala u periodu 1990-2000. Tada je svaki tim imao po jednog superstara, da ih ne nabrajam. Ovo danas nije taj nivo, nema taj naboj, tu draž. Svako vreme nosi nešto svoje, ali meni ovo nije isti sport..
    (Na celom svetu samo Crvena Zvezda, 14. januar 2021 19:46)


    Muzika je bila bolja mada je Pink Flojd propao nakon prvog albuma, ovo posle sve bilo smijesno. Hrana nekako ukusnija bila. Fudbal je umro kad se Mateus penzionisao. Ja cijelog dana bio na biciklu a ova današnja djeca na nekakvom elektricnom trotinetu. Čak je i gorivo bilo nekako bolje imalo je olova u sebi... ko zadnji izađe nek ugasi svijetlo.
    (nnn, 14. januar 2021 22:07)

    # Link komentara

  25. Vole ljudi da komentarisu sve i to ti je... ne da komentarisu, nego da se postavljaju kao da je to tako kao sto oni kazu i nema dalje.

    Kada shvatite da je NBA biznis, ne sport, onda cete mnogo opustenije prelaziti preko nekih stvari.

    TRI igraca imaju platu samo ove sezone 113 miliona. Sledece i one tamo jos vise. Zive i rade u Njujorku. Reklame i prodavnice na sve strane.
    Netsi do juce karta 2 dolara, sada 200... I kao treba komentarisati ovo sta ce i kako biti. Bole ih usi. Igrace basket i uzivati. A ljudi gledati kao da je All Star mec.
    (GM, 14. januar 2021 22:07)

    # Link komentara

  26. Dužno poštovanje svim ljubiteljima nba lige, ali ja to ne bih gledao da mi plaćaju po minuti.
    Mislim da je poslednji meč koji sam gledao bio kings- lakers, kada je Stojaković promašio šut za pobedu (ako se ne varam). Današnja nba nema ni deo draži koji je imala u periodu 1990-2000. Tada je svaki tim imao po jednog superstara, da ih ne nabrajam. Ovo danas nije taj nivo, nema taj naboj, tu draž. Svako vreme nosi nešto svoje, ali meni ovo nije isti sport..
    (Na celom svetu samo Crvena Zvezda, 14. januar 2021 19:46)

    Jeste brale, kao sto je PES2006 najbolji fudbal 😁
    (Mix, 14. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  27. Klupa Bruklina ima da statira, neće imati statse ni jake ugovore kasnije to mora da pukne. Najbolje otići u Šarlot, Orlando, NY uzmeš miliona igraš lagano.
    (hc, 14. januar 2021 21:55)

    # Link komentara

  28. Harden je nus-produkt loseg marketinga NBA lige. On ni ne liči na kosarkasa. 80-90tih ne bi mu dali da nosi kopačke Medziku, Birdu, Jordanu i ekipi
    (Miksi, 14. januar 2021 21:34)

    Matorac uočen.
    (nnn, 14. januar 2021 21:54)

    # Link komentara

  29. Harden je nus-produkt loseg marketinga NBA lige. On ni ne liči na kosarkasa. 80-90tih ne bi mu dali da nosi kopačke Medziku, Birdu, Jordanu i ekipi
    (Miksi, 14. januar 2021 21:34)

    Veruj mi Mikso, ni sad mu ne bi dali da nosi KOPACKE nikom u NBA.
    Cuj kopacke i kosarka...
    (Mare, 14. januar 2021 21:53)

    # Link komentara

  30. Nije moglo sa Rasom pa ajde da probamo sa Durentom
    (xd, 14. januar 2021 21:49)

    # Link komentara

  31. @Ja, ne bih se bas slozio da sva trojica statiraju u odbrani

    [link]
    (youtube.com/user/makojaglupost, 14. januar 2021 21:05)

    Brate, link koji si shareovao ima smisla jedino ako je to tvoj nalog (malo pratilaca i pregleda). Ako jeste, de reci da zapratimo, da ti pomognemo u razvoju kanala... :) Inace od ovog tria, KD moze biti vrhunski defanzivac kad treba, dok Irving i Harden nisu neki defanzivci, ali nisu ni rupe tolike u odbrani. Trebace im 3&D podrska i klupa, pa tek onda moze da se prica o njima kao kandidatima za titulu...
    (Extream, 14. januar 2021 21:47)

    # Link komentara

  32. E ovo Bruklinu nije trebalo.
    (BRE!, 14. januar 2021 21:46)

    # Link komentara

  33. Zamisli da je Žoc Obradovic trener Hardenu, udavio bi ga ili bi on dobio infarkt nakon 2 utakmice :)))
    (Miksi, 14. januar 2021 21:37)

    # Link komentara

  34. Biće prvaci ako ih puste da igraju s 3 lopte.
    (Svakog jutra dobra vutra, 14. januar 2021 21:35)

    # Link komentara

  35. Harden je nus-produkt loseg marketinga NBA lige. On ni ne liči na kosarkasa. 80-90tih ne bi mu dali da nosi kopačke Medziku, Birdu, Jordanu i ekipi
    (Miksi, 14. januar 2021 21:34)

    # Link komentara

  36. To mozda u tvojoj i mojoj kuci. Stiva Nesa mnogi ne vole i pricaju da je najprecenjeniji igrac ikada. Cak se u pitanje dovode njegove MVP nagrade
    (@Je li, 14. januar 2021 21:32)

    # Link komentara

  37. ма дајте људи... тотално неизбалансирана екипа. дурент је једни прави шампион и играчина. требаће им три лопте заиста. нико од поменуте тројице не игра одбрану нити зна шта да ради без лопте у рукама. а тренери кретени. плус су дурент и ирвинг рекло на почетку сезоне да њима тренер и не треба и да неће ни да га слушају. каква бре титула. нису ни у пет фаворита.
    (софроније, 14. januar 2021 21:22)

    # Link komentara

  38. Treba prvo da prođu Boston, Majami,Milvoki koji imaju mnogo duže klupe i dosta su uigraniji, a i igraju bolju odbranu, bar Majami. Irving od kad znam za njega je sklon povredama, odigra dve pa ga nema tri i tako u krug a ne zna se ko je slabiji u odbrani on ili Harden. Još su trejdovali Alena, a Džordan ne igra na nekom nivou već radnjih 4-5 godina.
    (alan hjuston, 14. januar 2021 21:17)

    # Link komentara

  39. Denver je propustio odlicnu sansu. Sa sadasnjom ekipom nece osvojiti prsten, sta vise, rezultati ce biti sve gori i gori, jer im je pola ekipe otislo.
    Sa Jokicem i Hardenom u ekipi bi mogli da napadnu finale, cak iako to ne uspe, mogu da trejduju Hardena i dobili bi mnogo igraca, i to kvalitetnih. Denver je mala fransiza, tako da nijedna velika zvezda ne bi dosla kod njih svojevoljno, tako da je ova prilika bila veoma dobra.
    (stef, 14. januar 2021 19:06)

    Zasto misli da bi Harden hteo u Denver kad ga je htelo pola lige?Ili da ga trejduju na silu pa da ih saboira kao Hjuston.Rekao je da hoce u Netse ili Sikserse.
    (Joca, 14. januar 2021 21:09)

    # Link komentara

  40. @Ja, ne bih se bas slozio da sva trojica statiraju u odbrani

    [link]
    (youtube.com/user/makojaglupost, 14. januar 2021 21:05)

    # Link komentara

  41. Sada sam jos jace pri stavu da najbolju kosarku igraju novinari. Oni kad naprave popmu da se masa lozi, svaka im čast. Cuj nije bio srecan gde je igrao a primao 40 plus miliona godišnje. Ej da je meni ta nesreca.
    (iskustvo, 14. januar 2021 21:04)

    # Link komentara

  42. @NastyB

    Dogovorili su se Netsi sa Silverom oko titule, ja pročitao na netu na jednom forumu. Veruj mi. Malo je poznato da se zabavljaju Silverova ćerka i sin vlasnika Netsa. Sve je već utanačeno.

    ps. Interesantno kako se Lejkersi raspadaju bez Dejvisa, obzirom da imaju najbolji skor u ligi a Dejvis je nekoliko mečeva odmarao a ostale je igrao daleko ispod njegovog nivoa.
    (JeRemija, 14. januar 2021 20:57)

    # Link komentara

  43. @NastyB

    Daj reci nam nešto o vakcinisanju i o dešavanjima u USA...

    Nema sumnje da si dobro potkovan informacijama:)
    (JeRemija, 14. januar 2021 20:45)

    # Link komentara

  44. @NastyB

    Legendo:)
    (JeRemija, 14. januar 2021 20:44)

    # Link komentara

  45. Seća li se još ko kad je Prohorov kupio Netse, doveo prematore Pirsa i Garneta i pukao kao oblanda?? Za njih su dali more dobrih pikova.

    Od tada su Netsi bili ekipa za potkusurivanje, kao krš ekipa skupljali dobre pikove, imali sreće sa Lavertom, Alenom, Dinvidijem, doveli Džordana, Kajrija i Durenta i sada im treba jaka ekipa, a ne građenje tima za budućnost. Uobičajena stvar za NBA.

    Ukratko, razumeo bih da su se dogovorili sa Silverom oko titule, jer ako nisu i ako "kralj" bude MVP (iako se raspadaju bez Dejvisa) onda ima zaista treba da svaki plejof igraju pod šatrom.

    Jer bolji cirkus ne postoji na svetu.
    (NastyB, 14. januar 2021 20:42)

    # Link komentara

  46. Predivno zamajavanje i trovanje mozga. Šampion NBA će biti onaj koga Silver želi. Tako je u zadnjih 10ak godina. Mogu da u Bruklin stave pride Jokića i, na primer, Dončića na 4 i ako LeBron kaže Silveru par reči zna se ko će biti prvi u novoj nameštenoj ligi.

    Silver upravlja sa lovom i biće onako kako on kaže. Sve drugo je besmisleno.
    (NastyB, 14. januar 2021 20:35)

    # Link komentara

  47. @ (mighty banana, 14. januar 2021 19:32)

    Nihe sporno da mogu svako veče da utrpaju 90 poena. Daće oni i 100. AL PRIMIĆE 150! U tom timu nema ko da igra odbranu. Sva trojica su sjajni napadači, ali u odbrani statiraju - ostala dvojica iz petorke neće moći da čuvaju protivničkih 5 igrača. Cepaće ih na pick&roll-u svako. Znači, bukvalno samo pik treba da se igra protiv njih i puniće ih k'o baba Mica paprike...
    (ja, 14. januar 2021 20:34)

    # Link komentara

  48. Jedino Durant moze da bude neki garant za Titulu u Bruklinu. Ako bi nedaj Boze obnovio povredu ili izostao sa nekog meca to je autmatski poraz, Irving i Harden sa ostatkom ekipe su smejurija za nesto ozbiljnije u plej ofu.
    Hjuston sa ekipom Wall, Oladipo,Gordon,Wood,Cousins bi mogao daleko da dogura kada bi Wal, Dipo i Bugi bili igraci od pre povreda.
    (Milisav Vokri, 14. januar 2021 20:33)

    # Link komentara

  49. Kod mene kuci jos se nisu stisale strasti. Majka sve pita da nije bio jos koji trejd, kaze ovo ne pamti da se dogodilo.
    (youtube.com/user/makojaglupost, 14. januar 2021 20:26)

    # Link komentara

  50. ovim trejdom najvise je izgubio bruklin... zivi bili pa videli
    (online, 14. januar 2021 19:11)

    identicni komentari strucnjaka sa b92 su bili i kad je Dejvis presao u LA u zamenu za pola Lejkersa. Moze da se proveri ako neko ne veruje.
    (aca, 14. januar 2021 20:25)

    # Link komentara

  51. Neko je juce napisao,kao isto ste pricali i kada je Durant presao u Gsw,nece se uklopiti a dominirali,ali ovaj Bruklin nema veze sa Wariorsima,najpre nemaju Greena za defanzivu i prljav posao,nemaju Igudalu za defanzivu,Kley primi i loptu i sutne,dok Harden udavi loptu driblinzima a nije ni suter kao Kley. Kajri isto nije suter kao Kari a Durantu ce trebati jos vremena da se oslobodi straha od povrede i igra rasterecenije. Prica se i da bi mogli da trejduju Kajrija,mozda bi to bio bolji posao kada bi dobili 2,3 role igraca uz ovu dvojicu. Harden ce brzo skinuti kilograme,on se sigurno namerno i ugojio jer je zeleo da ga Hjuston trejduje. Lejkersima ne mogu da pariraju jer oni mogu da igraju paklenu defanzivu a imaju odlican napad,Bruklin samo ima napad na papiru.
    (Beks, 14. januar 2021 20:25)

    # Link komentara

  52. Bruklin je sa ova 4 igraca sto su trejdovali imao otprilike 40 poena 20 skokova 10 asistencija plus blokade i ukradene.Harden koliko god dobar bio nece moci to da nadomesti.
    (Aleksandar, 14. januar 2021 19:47)

    Hahah kakva matematika... Kao da ta cetvorica nikad nisu igrali zajedno u petorci i kao da ce Harden da igra umesto svakog od njih ponaosob, pa mora da sam nadoknadi njihovu zbirnu statistiku. Smesno.
    (Pogan, 14. januar 2021 20:22)

    # Link komentara

  53. Само "скорери", Србијо под шљивама...
    (Филипинац, 14. januar 2021 20:15)

    # Link komentara

  54. Ovde su najveci dobitnici Hjuston Roketski. Otarasili se bede, a dobili 4 pika prve runde ako se ne varam. A to je vec ozbiljan temelj za buducnost.
    (Gorki, 14. januar 2021 20:14)

    # Link komentara

  55. Znas kako..to su majstori igre..to je istina.
    Ali..ne zna se brate ko je veca budala ovako.
    Evo Kyrie..vec mu smeta nesto..samo izmislja covek.
    Mada..ima leka.kad je ono rekao da nece da prica sa medijima bilo je 25000 po dzepu pa se predomislio.
    Za igru je malo teze ali moze i to.
    Ja da sam commissioner il' bi ih naucio il' bi ih oducio.
    (Yuh, 14. januar 2021 19:56)

    # Link komentara

  56. Skoreri daju više koševa od strelaca i vodolija.
    (Travis Bickle, 14. januar 2021 19:54)

    # Link komentara

  57. Cavsi najbolje prosli realno....dati dva vazna igraca iz rotacije za jednog poentera ...a vec u ekipi imas KD i Kajrija.....suludo ..da ne pricam o odbrani
    (nelle, 14. januar 2021 19:52)

    # Link komentara

  58. ovim trejdom najvise je izgubio bruklin... zivi bili pa videli
    (online, 14. januar 2021 19:11)

    Bicemo zivi pa cemo da vidimo.
    (S.P.Baćko, 14. januar 2021 19:51)

    # Link komentara

  59. Bruklin je sa ova 4 igraca sto su trejdovali imao otprilike 40 poena 20 skokova 10 asistencija plus blokade i ukradene.Harden koliko god dobar bio nece moci to da nadomesti.Najbolje bi bilo da su dali Irvinga glavu za glavu,Durent i Harden bi bili dovoljni uz ove mlade igrace za visoke domete,mada Hjuston ne verujem da bi prihvatio takvu razmenu ipak je Harden mnogo ozbiljniji igrac od Irvinga.
    (Aleksandar, 14. januar 2021 19:47)

    # Link komentara

  60. Dužno poštovanje svim ljubiteljima nba lige, ali ja to ne bih gledao da mi plaćaju po minuti.
    Mislim da je poslednji meč koji sam gledao bio kings- lakers, kada je Stojaković promašio šut za pobedu (ako se ne varam). Današnja nba nema ni deo draži koji je imala u periodu 1990-2000. Tada je svaki tim imao po jednog superstara, da ih ne nabrajam. Ovo danas nije taj nivo, nema taj naboj, tu draž. Svako vreme nosi nešto svoje, ali meni ovo nije isti sport..
    (Na celom svetu samo Crvena Zvezda, 14. januar 2021 19:46)

    # Link komentara

  61. mislio sam da su trejdovi u sred nba sezone zabranjeni
    (Mister ?, 14. januar 2021 19:11)

    Bolje ti kad ne misliš...
    (dacha Zvezda, 14. januar 2021 19:45)

    # Link komentara

  62. Nije Harden prodao Capelu, uveo small ball sa 5 igrača, niti je uveo ekipu u slijepu ulicu. Sasvim je normalna pojava da slijedi blow up nakon šampionskog izazova. Ugovori postaju sve nepovoljniji a svježih snaga nema. Kad je otišao Covington znalo se je za raspad, i zato su otišli trener i predsjednik.
    Postoji poseban razlog zašto se mrzi KD i Irving u koji neću ovdje ulaziti. Dovoljno je reći sa oni znaju da se nalaze sami iza neprijateljskih linija. Lebron je dio toga ali daleko od cijele priče. Netsi nemaju obranu pa bi mogli igrati nekakvu zonu, ali ima slobodnih agenata koji to mogu dobro pokrpati za minimalac. Neće ti nitko platiti za obranu.

    A Dream Team? Koliko im lopti treba?
    (svi kao jedan, 14. januar 2021 19:42)

    # Link komentara

  63. Ali "asistent Stivu Nesu,jos jednom osporavanom beku" WTF??? Stiv Nes je jedan od omiljenijih i najboljih plejmejkera lige u istoriji
    (Je li, 14. januar 2021 19:41)

    # Link komentara

  64. Da se ne ljutite, ali to je trojac koji je “atomskoj” Srbiji napravio + 20 u tri minute. Šteta Dinvidija (koji je klasa) i još jedan centar (šteta Alena, ali valjda morao zbog kombinacija), pod tim uvjetom bih bio uvjeren da idu do kraja. Bez ozljeda naravno, a Harden i s trbuhom ubojica. Brzo će ga skinuti, kad mu se osladi ideja jedinoga što nema u karijeri. Znalci, nemojte zanemariti da je Indiana super ekipa, a sad još LaVert, koji je vrhunski igrač. Kakav Oladipo...
    (prika iz susjedstva, 14. januar 2021 19:41)

    # Link komentara

  65. Da li će biti šampioni ne znam, ali da njih trojica sami mogu svako veče da utrpaju 90 poena to znam. Svi vi koji pričate kako je taj trejd glupost i kako Netsi nemaju šanse samo zaista ne želite da ih vidite kao šampione jer je po vama supertim loša stvar. Mene i ne interesuje, imam svoje favorite koji nisu oni, ali da su Netsi sada po imenima brutalan tim - jesu.
    (mighty banana, 14. januar 2021 19:32)

    # Link komentara

  66. Nba ima grozan sistem...Previse igraci mijenjaju klubove iz jednog u drugi,da se cesto zacudim kada neki promijeni klub...Iz Klivlenda u Lejkerse,iz Lejkersa u Hjuston,iz Hjustona u Atlantu...Sve se brzo desava.
    (Sinke90, 14. januar 2021 19:32)

    # Link komentara

  67. Harden, Durent, Irving, i ko još??? Sve su dali što su imali.
    Džordan samo bruka prezime, a svakako ne liči na nekoga ko će da kida za druge a o upotrebi pameti tek ne vredi.
    Dinvidi sebe ne vidi kao vodonošu, čak ni šampionima. Možda da ga trejduju za nekog defanzivca.
    Heris voli da troši lopte a nije elitni defanzivac, možda je i on materijal za trejd. Mislim da je uključivanje Alena u trejd velika greška, platio je cenu drugarstva Durenta i Džordana.
    (Milan, 14. januar 2021 19:31)

    # Link komentara

  68. Sad vise nisu.
    (Uross, 14. januar 2021 19:28)

    # Link komentara

  69. Bruklin je od tima koji je bio uzasan,doveo za godinu dana Irvinga,Durenta i Hardena....Nema smisla,i potpuno izvjestaceno
    (Asteriks, 14. januar 2021 19:27)

    # Link komentara

  70. Ekipa koja ima Durenta je uvek kandidat za titulu. Čovek je najbolji igrač lige. E sad, nijedan od njih trojice mi ne deluje preterano psihički stabilno. Još kad se tu doda DeAndre Džordan. Pitanje je kako će reagovati kada kola krenu nizbrdo, što je u nekom trenutku neminovno. Ekipa naizgled nema taj karakter koji su imali npr. GSW ili Majami. Boš, Vejd i LeBron su delovali mnogo zrelije. Doduše, možda im baš to bude bio dodatni motiv, ta želja za dokazivanjem suprotnog, koja će ih eventualno odvesti do vrha.
    (Dušan THC, 14. januar 2021 19:21)

    # Link komentara

  71. Po meni tezak autogol ili u ovom slucaju autokos.Irving Harden ne mogu u istu recenicu a kamoli da budu na terenu.Obojica teski egomanijaci.Irving to pokazuje sa tim sto radije provodi u striptiz klubovima nego na utakmicama vreme,iako igra u ekipa koja pretenduje na prsten.Harden nabacio stomak,ali i bez stomaka na svakoj utakmici,da l oni ulazili ili ne,on bi uzimao po 30 suteva.Najbolje za Bruklin da prave tim oko Durenta,izgubili su LeVerta koji je strasan igrac.Da su doveli nekog centra koji bi tu bio dobar ofanzivno to bi im bio odlican posao,ovako potpuno ekipa van balansa.I ove godine LeBron prsten lako.
    SporCki pozdrav!
    (Stefke98, 14. januar 2021 19:17)

    # Link komentara

  72. Volim kosarku, pratim je od osamdesetih, igrao sam je veoma aktivno, ali kako starim sve mi vise prija fudbal (kad je dobar) jer zaista jeste vise timska igra. Ne znam kome ce uzivanje biti da gleda KD-a, Kyrie-a i Bradu kako trpaju sve redom, nikakve tu cari meni nema. U fudbalu je to jednostavno nemoguce tako namestiti - Real pokusava 50 godina, kupuje sve sto moze, ali opet nisu uvek ni najbolji ni favoriti. Mesi je (po mom misljenju) najbolji svih vremena, ali nije osvojio svetsko prvenstvo, bas zato sto ne moze sam (uz svo duzno postovanje Agueru i DiMari-i). Salary kap je izmisljen da bi se ovako nesto sprecilo, ali eto - pronadje se nacin...
    (Ambalaza Rotira, 14. januar 2021 19:16)

    # Link komentara

  73. Hjuston najbolje prošao u celoj priči. Skroz rasteretili seleri kep, dobili pikove plus jednog poštenog skorera i potcenjenog asa Viktora Oladipa. Zapad je i onako zatvoren i nedostupan neko vreme. Taman će sačekati Bronovu penziju i eto ih nazad u vrhu.

    Bruklin opet bacio sve na crveno. KD nije sporan, striptiz Brada spušta 10 kg žive vage za 2-3 nedelje i eto Oklahoma kolaboracije.

    Najveći problem može biti polupani Kajri. Došao je prvi na velika vrata u Bruklin i sad će biti 3. zvezda tima, možda čak i prva opcija sa klupe u nekim situacijama. Njegov ego će to teško izneti. Živo me zanima šta će Neš i D'Antoni sa njim i mogu li biti smislen tim.
    (jako i do samog kraja, 14. januar 2021 19:16)

    # Link komentara

  74. Ne.
    (zola, 14. januar 2021 19:16)

    # Link komentara

  75. Da li su Bruklin Netsi prvi favoriti za titulu?

    Čekamo dežurne stručnjake da nam pojasne, videćemo.
    (taraba, 14. januar 2021 19:15)

    # Link komentara

  76. sve novce na Netse...
    (b92 botovi komentari, 14. januar 2021 19:14)

    # Link komentara

  77. Velika nebuloza je sto je Hjuston za jednog igraca dobio cak 4 igraca i cetvoricu pikova, to nema nikakve logike.
    (Coddy Miller-McIntyre, 14. januar 2021 19:12)

    # Link komentara

  78. Mnogo se prica da ce im potrebno biti 3 lopte, ali ne vidim ponetu toga.Jasno je da je Durent vodja ove ekipe i da ce biti igrac koji se pita za sve na terenu.Iskreno mislim da je Irving clutch broj 1, ali to je samo moje misljenje.Po meni problem moze nastati u dva slucaja.Prvi je ko ce biti vodja svlacionice, a drugi dubina klupe Bruklina.Moje misljenje je da bi slacionicu trebali da preuzmu Nes i D'Antoni ukoliko je to moguce, dok problem dubine klupe moze da se resi time sto ce ovaj napadacki lud trio postizati 75+ poena.Harden nema prsten, Durent je opcinjen pobedama i svojom karijerom dok je Irving mozda tu najusijanja glava.USA Dream Team igra sa nekoliko zvezda u istom trenutku pa se snadju oni i sa jednom loptom.Verujem da ovo moze biti paklena ekipa ukoliko Nes i D'Antoni uspeju da zadobiju svlacionicu i steknu odnos sa igracima kao sa prijateljima.Bice uzivanje, voleo bih finale LA-Bruklin pa da vidimo kako bi se Lebron snasao s obzirom da kako je stariji igra pametnije, samim tim i upotrebljivije za tim
    (ja, 14. januar 2021 19:11)

    # Link komentara

  79. mislio sam da su trejdovi u sred nba sezone zabranjeni
    (Mister ?, 14. januar 2021 19:11)

    # Link komentara

  80. Lejkersi imaju i dalje najjaci tim i to ubedljivo. Lebron je nadogradio jos jaci tim na ovaj sampionski al slabo se dize pompa oko toga. Kao da su Mark Gasoj i Herel, Jagodic kuridza i stefan jankovic. Plus sruder koji ima 20p prosek kroz karijeru
    (tegi limar, 14. januar 2021 19:11)

    # Link komentara

  81. ovim trejdom najvise je izgubio bruklin... zivi bili pa videli
    (online, 14. januar 2021 19:11)

    # Link komentara

  82. Svet u haosu on pita da l je Bruklin kandidat za titulu. Daleko bilo!
    (Miloš "Alibaba" Krivokapić, 14. januar 2021 19:10)

    # Link komentara

  83. sad jos vise postujem sparse i to sto su Lenarda poslali na najdalju mogucu destinaciju od zeljene.
    (mare, 14. januar 2021 19:09)

    # Link komentara

  84. Sad tek nece osvojiti. Mozda oni ovako na papiru imaju jak tim al ustvarnosti ce ovaj sve da pokvari. Potpunu harmoniju da unisti. Uzimace suteve za sebe pretvarace se nesto i u toj ekipi se nece znati koji lider ekipe.
    (vladimir, 14. januar 2021 19:06)

    # Link komentara

  85. Denver je propustio odlicnu sansu. Sa sadasnjom ekipom nece osvojiti prsten, sta vise, rezultati ce biti sve gori i gori, jer im je pola ekipe otislo.
    Sa Jokicem i Hardenom u ekipi bi mogli da napadnu finale, cak iako to ne uspe, mogu da trejduju Hardena i dobili bi mnogo igraca, i to kvalitetnih. Denver je mala fransiza, tako da nijedna velika zvezda ne bi dosla kod njih svojevoljno, tako da je ova prilika bila veoma dobra.
    (stef, 14. januar 2021 19:06)

    # Link komentara

  86. Maksimum finale istoka.
    (..., 14. januar 2021 19:01)

    # Link komentara