1. Ha ha ha ha ha.. Dobro niste rekli jos i.. Drazen.. Petrovic.. Smesno...
    (Milos, 18. novembar 2020 13:29
    ne znam koliko godina imate ali pitajte starije je li veci kompliment bit usporeden s kukocem ili petrovicem. da ne duljim- kukoc izmislio kosarku za petrovica .
    (mate, 18. novembar 2020 16:52)

    # Link komentara

  2. Mene poredili sa Džordanom. Ovaj ni za Partizan ne može da igra.
    (Milan Djordjevic, 18. novembar 2020 15:32)

    Djordjevicu, msm Djordane, Jokic nije mogao da igra ni za jedan tim u Srbiji.
    Nije mogao cak da bude ni startni centar u reprezentaciji. Komentar o Pokusevskom ti je pametan koliko i komentar o samom sebi.
    (Pastir, 18. novembar 2020 16:28)

    # Link komentara

  3. Ako u 18 godina ima problem sa povredama sta ce biti za deset godina? Umesto da gradi normalnu karijeru u Evropi sedece na klupi u NBA i to je to...
    (vratite_bmx, 18. novembar 2020 15:58)

    # Link komentara

  4. Srpska reprezentacija ce za 10 godina biti na nivou Makedonije posto nemamo mladih igraca, nemamo nista, samo Raznatovic sto stvori u Megi nekog igraca i to je to.
    (Delija, 18. novembar 2020 15:55)

    # Link komentara

  5. @Kukatilo - oplakah... Kotez-limar-NBA
    (Proka, 18. novembar 2020 15:51)

    # Link komentara

  6. (Kalevra, 18. novembar 2020 15:04)

    taksativno uciti podatke bez razumevanja pokazuje nedostatak inteligencije. odatle verovatno i frustracija, nezadovoljstvo i kopleks nize vrednosti. covek kome je jedan sportista kriv za sopstvene neuspehe u zivotu ne zasluzuje toliko paznje.
    (bla, 18. novembar 2020 15:41)

    # Link komentara

  7. Mene poredili sa Džordanom. Ovaj ni za Partizan ne može da igra.
    (Milan Djordjevic, 18. novembar 2020 15:32)

    # Link komentara

  8. Danas sam bas svratio do Koteza kod auto limara i setim se onog Smailagica sto prosle godine bese novi Kevin Garnet, bar po komentarima na B92. Sta je sa tim deckom?
    (Kukatilo, 18. novembar 2020 15:29)

    # Link komentara

  9. Da li je moguce da takav potencijal igra drugu ligu Grcke . Pa mi smo onda stvarno zavrsili pricu kad je kosarka u pitanju , ako ga niko od nasih cuvenih strucnjaka nije video , vec nam igrace stvara druga grcka liga . Izgleda da je Dino Radja u pravu kad je rekao da su se klubovi ABA lige pretvorili u igru tri na tri gde amerikanci igraju medju sobom , a domacih igraca nema ni u tragovima .
    (Andrea Djani, 18. novembar 2020 15:07)

    Pazi, da je takav potencijal, uzeo bi ga Real Madrid bez da pita sta kosta. Oni prate klince od kad nauce da tapkaju loptu. Mislim da je dovoljno receno time sto igra drugu ligu Grcke, iz koje ne znam nijednu ekipu. Pozdrav lozaci.
    (Kukatilo, 18. novembar 2020 15:26)

    # Link komentara

  10. Dobro da je bar neko pogledao pre nego počne da komentarise!
    Dečko stvarno izgleda inpresivno u svom uzrastu,samo ako ga zaobiđu povrede biće sigurno vrhunski igrac.Ne mora u NBA neka bude kao kralj BODIROGA.
    (vladimir, 18. novembar 2020 15:14)

    Sad si kao ispao pametan, a pises INPRESIVNO.
    (Kukatilo, 18. novembar 2020 15:23)

    # Link komentara

  11. Marko Simonovic ce predstavljati Srbiju?
    Nije vam dosta dobrih igraca nego ocete i ovo malo nasih Crnogoraca sto izadju na draft da nam uzmete..
    (zzz, 18. novembar 2020 15:19)

    # Link komentara

  12. Prvi put cujem za ovog momka, ali ovo sto sam video je zaista odlicno... odlicna kontrola lopte, ono dodavanje levom rukom iza ledja (iako je desnjak), vizljasto telo sa dugackim rukama u cemu svakako podseca na Kukoca i Duranta. Ukoliko se sacuva od povreda, i bude unapredio snagu, ovaj decko ce za par godina biti superzvezda i clan reprezentativne petorke. Dobro bi bilo da ode u Milvoki iz dva razloga: 1) Janis ce ga simpatisati jer dolazi iz druge grcke lige, bas kao i on; 2) Bogdan ce biti tamo i siguran da bi mu dosta pomogao da se snadje u USA
    (odlicno, 18. novembar 2020 12:21)

    Dobro da je bar neko pogledao pre nego počne da komentarise!
    Dečko stvarno izgleda inpresivno u svom uzrastu,samo ako ga zaobiđu povrede biće sigurno vrhunski igrac.Ne mora u NBA neka bude kao kralj BODIROGA.
    (vladimir, 18. novembar 2020 15:14)

    # Link komentara

  13. Da li je moguce da takav potencijal igra drugu ligu Grcke . Pa mi smo onda stvarno zavrsili pricu kad je kosarka u pitanju , ako ga niko od nasih cuvenih strucnjaka nije video , vec nam igrace stvara druga grcka liga . Izgleda da je Dino Radja u pravu kad je rekao da su se klubovi ABA lige pretvorili u igru tri na tri gde amerikanci igraju medju sobom , a domacih igraca nema ni u tragovima .
    (Andrea Djani, 18. novembar 2020 15:07)

    # Link komentara

  14. Bla : napisao si Tesla malim slovom što dovoljno govori o tvojoj intelegenciju....napisao si da pogledam radove akademika i inženjera,a od kad je to onaj teniski cirkusant akademik....q što se tiče moga znanja ne brini....Ko je Duško Trifunović,kada je bila Timočka buna,ko je napisao roman Nečista krv,ko je režirao film Istočno od raja,ko je komponovao Travijatu,ko je gitarista grupe Black Sabath,ko je svjetski rekord u skoku u dalj,gdje se nalazi Hadrijanov zid,šta je operacija citadela,koji je glavni grad Mongolije....ni ti a ni 99,9% ne znate odgovore na ova pitanja,a ne zna ni Dr.Mr sveti i sveznajući Novak Đoković.... U skladu sa tim za mene si i ti i 99,9%grqđans Srbije zatucanih pavijani sve sa Novakom na čelu kolone.....a ti pavijanu odi u Vinču i arlauči da te svi čuju Srbija breeeee jebem im dete bre MUUUUUUUUU 😂😂😂😂😂😂
    (Kalevra, 18. novembar 2020 15:04)

    # Link komentara

  15. Nivo poredjenja sa Durentom nekog ko trenutno igra u B timu evropske, ne NBA ekipe...
    (dx, 18. novembar 2020 14:58)

    # Link komentara

  16. SCG :Kome pokušavaš slagati da su Perušev,Pokuševski i Nakić najveći talenti u Evropi...to možda za 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga,za ostalih 500 miliona Evropljana nije tako kako ti misliš
    (Kalevra, 18. novembar 2020 14:51)

    # Link komentara

  17. Aleksandar : pitaš ko ga poredi sa Durantom i Kukočem.... NIKO.... lažna vijest kao što je i 90% lažnih vijesti.....Milan,Mančester,Arsenal se utrkuju za Luku Jovića....Mančester Sity za Milenković Savića nudi 150 miliona... Boban Marijanović najbolji igrač u istoriji NBA lige u odnosu na broj odigranih minuta....Srbija ima največi ekonomski rast u Europi....Rusi izmislili nevidljivi tenk.....Trump dobio izbore ali ga pokrali ...otkriveno da su stari Srbi izgradili Kineski zid.....u Srbiji se pravi 12 novih aerodroma .....Novak Đoković i Dr.Nestorović otkrivaju Tesline tajne patente..... Eeeee i tako već 30 godina sistematskog ispiranja mozga nad 7 miliona pacijenata.....
    (Kalevra, 18. novembar 2020 12:51)

    ti si teska neznalica i autosivinista. toliko si gluposti napisao da bi trebalo celu knjigu napisati da bi ti objasnio koliko si lupio. nadam se da je iz neznanja a ne iz pakosti. sto se tice tesle pogledaj radove hrvatskog akadima vkadimira para i inzinjera gorana marjanovice i mozda ti stvari postanu jasnije. sto se tice nase istorije dovoljno bi ti bilo da se malo zainteresujes za vincansku civilizaciju i to bi isto trebalo da ti bude jasnije.
    mesas ozbiljne ljude, istrazivace, naucnike, arheologe sa politicarima. to sigurno nije u redu i nije na mestu.
    (bla, 18. novembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  18. St11 : Srbija poslednje zlato osvojila 2002... Od tada pa do danas na EP Srbija dva srebra a Španija tri zlata i srebro ..na SP Srbija jedno srebro a Španija dva zlata...na OI Srbija jedno srebro a Španija dva srebra i bronzu......i onda budala kao ti napiše kakva bre Španija.... A što je najgore takvih budala kao što si ti u ovoj državi ima 7 miliona
    (Kalevra, 18. novembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  19. Nek deckic postane i solidan NBA igrac za par godina i puna kapa za nas. NBA danas je dzungla gde opstaju samo jako talentovani igraci. Bender je decko imao na prvu sve predispozicije da postane dobar NBA igrac pa evo kako prolazi. Hezonja itd. Sve su to bili veliki talenti ali NBA danas je surovo jaka. Smailagic je decko jako talentovan pa opet tamo ispade smesan do sada. Zato kazem bio bih zadovoljan da mali postane i solidan NBA igrac.
    (Dragan Borca, 18. novembar 2020 14:32)

    # Link komentara

  20. Bez obzira kako prošao u NBA, a nadam se najboljem, radi se o vanserijskom igraču. I ne vidim nikakav problem da se fizički sredi, kad je mogao Kukoč (stariji će se sjetiti Kukoča iz juniorskih dana), može i on bez problema. Sretno i nadam se u ekipu u kojoj će imati minute.
    (WillyWonka, 18. novembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  21. Po izgledu bi rekao da loptu ne ume da prevede preko pola
    (Pile, 18. novembar 2020 14:17)

    # Link komentara

  22. petrusev,pokusevski,i nakic ako bude igrao za nas,su daleko najveci talenti u eveopi..smailagic vec sada moze da igra prvu petorku kod nas u reprezentaciji..jokic mlad,milutinov isto,micic..strasna ekipa..bogdan iskusan,nadam se dominaciji narednih 10 godina..imamo jos dosta talenata osim plejmejkera ni na vidiku...
    (SCG, 18. novembar 2020 14:16)

    # Link komentara

  23. A gde je danas Nemanja Aleksandov? Po vama novinarima trebao je biti minimalno najbolji evropljanin koji je ikad igrao košarku!
    (Che, 18. novembar 2020 12:15)

    Aleksandrov je pre 18. rođendana dva puta kidao ligamente istog kolena. U to vreme su neki sportisti sa tom povredom završavali karijeru. Dobro da je nastavio da igra košarku uopšte. Medicina će da uradi sve da to koleno bude kako treba, ali psihički je povratak iz te povrede pakao. Bukvalno učiš ponovo da hodaš tom nogom. A on je kroz to prošao dva puta kao maloletan, u periodu kad se borio sa tranzicijom u seniorsku košarku, što je samo po sebi izazovno za svakog košarkaša. Da je ostao zdrav, verovatno bi bio u prva tri pika na draftu, u to nema sumnje. Ali i u Americi imaš gomilu tih priča. Ima košarkaša koji su bili neverovatni talenti, ali dođe povreda u srednjoj školi, otkriju igraču nešto na srcu, plućima,...i ode karijera.
    (brm, 18. novembar 2020 14:14)

    # Link komentara

  24. Mnogo smo jaki, voleo bih da odbranimo srebro na Olimpijadi!
    (eX, 18. novembar 2020 14:03)

    # Link komentara

  25. @mika
    Ajde covece kakvi litvnaci i spanci. Srbija od 2014 je na svakom takmicenju ucestvovala najmanje u polufinalu osim na svestskom 2019 gde jesmo podbacil i gde nas jesu spanci a i argentinci pretrcali ali ne zato sto mi nemamo igrace na bekovskim pozicijama vec zbog ideje selektora da ih ne vodi na takmičenje (pre svega mislim na Nedovica a i na Kalinica isto dobri bi posluzio u odbrani) a onda ti se povredi Milosavljević i Teodosic i eto odes na svetsko sa 4 niska igraca a nije da ih nemas. Veci problem kod nas je na poziciji 4 gde imamo samo bjelicu i ne nazire se ko moze da ga zameni. Mozada Smailagic ili ovaj decko, ali oni su jako mladi i ne definisani. Za tri godine mogu biti starteri u nba a isto mozemo ih gledati u aba ligi.
    (St11, 18. novembar 2020 13:59)

    # Link komentara

  26. Pa ti skauti da su videli pešićevog Bjelicu bio bi prvi pik.
    (Srećko, 18. novembar 2020 13:31)

    # Link komentara

  27. Nemamo dobrih šutera??
    Đorđević, Danilović, Bodiroga, Kićanović, Slavnić..
    Da ne nabrajam više.
    (Fudbaler, 18. novembar 2020 12:55)

    Da. Nemamo.
    Imali smo, ali sada vise nemamo.
    Bogdanović je poslednji iz te kategorije kog smo izbacili.
    (Radijator, 18. novembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  28. Ha ha ha ha ha.. Dobro niste rekli jos i.. Drazen.. Petrovic.. Smesno...
    (Milos, 18. novembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  29. Ko ga poredi sa Kukočem i Durentom?Dajte neki izvor.Ja u tekstu samo vidim da ga porede sa Saricem i Benderom.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 18. novembar 2020 12:04) # Link komentara

    Votevr..ipak ga uspoređuju sa Hrvatima.
    Sta ces sad komentirati?
    (srbija velesila košarke, 18. novembar 2020 13:25)

    # Link komentara

  30. (Kalevra, 18. novembar 2020 12:51) Dosao si da se svadjas, a bez argumenata!
    [link]
    (sir oliver, 18. novembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  31. Ko ga poredi sa Kukočem i Durentom?Dajte neki izvor.Ja u tekstu samo vidim da ga porede sa Saricem i Benderom.
    (Aleksandar, 18. novembar 2020 12:04)
    [link]
    Evo samo jedan francuski sportski sajt, sto ja pratim! A verovatno ih ima jos! Ko se seca Pink Pantera tj. Kukoca iz evropskih dana, ne moze da mu ne bude asocijacija!
    (sir oliver, 18. novembar 2020 13:00)

    # Link komentara

  32. I honestly don’t see Pokusevki helping an NBA team for 3-4 years. And my Serbian intel on him is not stellar. Not touching him.

    Fran Frashilla na twiteru o dotičnom. Ko iole prati nba, pogotovu draft, zna ko je ovaj čovek.
    (Patrick Ewing, 18. novembar 2020 12:58)

    # Link komentara

  33. Nadam se da je dobar. Ipak, vec duze vreme bode oci cinjenica da mi ne umemo da napravimo beka ispod 2 metra, sve su neki ogromni tipovi koji se i ne krecu bas brzo pa nas na velikim takmicenjima Litvanci i Spanci pretrce kao rekreativce. Da ne govorim o tome da nemamo vise dobrih sutera.
    (mika, 18. novembar 2020 12:19)

    Nemamo dobrih šutera??
    Đorđević, Danilović, Bodiroga, Kićanović, Slavnić..
    Da ne nabrajam više.
    (Fudbaler, 18. novembar 2020 12:55)

    # Link komentara

  34. Aleksandar : pitaš ko ga poredi sa Durantom i Kukočem.... NIKO.... lažna vijest kao što je i 90% lažnih vijesti.....Milan,Mančester,Arsenal se utrkuju za Luku Jovića....Mančester Sity za Milenković Savića nudi 150 miliona... Boban Marijanović najbolji igrač u istoriji NBA lige u odnosu na broj odigranih minuta....Srbija ima največi ekonomski rast u Europi....Rusi izmislili nevidljivi tenk.....Trump dobio izbore ali ga pokrali ...otkriveno da su stari Srbi izgradili Kineski zid.....u Srbiji se pravi 12 novih aerodroma .....Novak Đoković i Dr.Nestorović otkrivaju Tesline tajne patente..... Eeeee i tako već 30 godina sistematskog ispiranja mozga nad 7 miliona pacijenata.....
    (Kalevra, 18. novembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  35. Che pa mozda bi i bio da od 18 nije kuburio sa ozbiljnim povredama...raspitaj se malo pre nego sto navodis njega kao primer
    (b78, 18. novembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  36. @Che
    Cemu malicioznost!? Aleksandrov je mozda i najveci potencijal koga sam vidio u mojih 25 godina amaterskog pracenja kosarke. Ruka kao pamuk, skocan, blokada, pregled... ama bas sve. Bio sam ubjedjen da ce biti all star. Ali dva puta kidanje prednjih ukrstenih u toku kosarkaskog razvoja i kraj price...
    (Gelo, 18. novembar 2020 12:42)

    # Link komentara

  37. Auuuu, dinoglavi preti da osvoji Ameriku!
    (Kukatilo, 18. novembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  38. Ja po faci mislio neki Hakan ili Emre.
    (oddy, 18. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  39. Tako se upropascavaju talenti, dizanjem u nebesa u medijima
    (Bard Ziva, 18. novembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  40. За Покуа како га тамо зову кажу да је играч који би могао да буде нови Јанис.Веома висок потенцијал ,али зато врло низак патос :) како они кажу.Дакле или ће за 5 година бити НБА стартер или га неће бити у лиги уопште. Ово друго је много реалнија могућност .Ко год га изабере неће га звати у САД бар 2 године.Минесота ће га вероватно узети са 18 пиком.
    Иначе кад слушаш НБА подкасте схватиш колико је у Србији све на аматерском нивоу.
    (Ринсвинд, 18. novembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  41. Prvi put cujem za ovog momka, ali ovo sto sam video je zaista odlicno... odlicna kontrola lopte, ono dodavanje levom rukom iza ledja (iako je desnjak), vizljasto telo sa dugackim rukama u cemu svakako podseca na Kukoca i Duranta. Ukoliko se sacuva od povreda, i bude unapredio snagu, ovaj decko ce za par godina biti superzvezda i clan reprezentativne petorke. Dobro bi bilo da ode u Milvoki iz dva razloga: 1) Janis ce ga simpatisati jer dolazi iz druge grcke lige, bas kao i on; 2) Bogdan ce biti tamo i siguran da bi mu dosta pomogao da se snadje u USA
    (odlicno, 18. novembar 2020 12:21)

    # Link komentara

  42. Nadam se da je dobar. Ipak, vec duze vreme bode oci cinjenica da mi ne umemo da napravimo beka ispod 2 metra, sve su neki ogromni tipovi koji se i ne krecu bas brzo pa nas na velikim takmicenjima Litvanci i Spanci pretrce kao rekreativce. Da ne govorim o tome da nemamo vise dobrih sutera.
    (mika, 18. novembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  43. Ovaj suvi? Ajd nemojte da nas za...
    (Ayala, 18. novembar 2020 12:18)

    # Link komentara

  44. A gde je danas Nemanja Aleksandov? Po vama novinarima trebao je biti minimalno najbolji evropljanin koji je ikad igrao košarku!
    (Che, 18. novembar 2020 12:15)

    # Link komentara

  45. Ko ga poredi sa Kukočem i Durentom?Dajte neki izvor.Ja u tekstu samo vidim da ga porede sa Saricem i Benderom.
    (Aleksandar, 18. novembar 2020 12:04)

    # Link komentara