"S verom u Boga"

Dvadeset godina čekamo da vidimo fudbalere Srbije na Evropskom prvenstvu, da li je ova generacija dorasla tom zadatku videćemo u Oslu.

Pošaljite komentar
  1. Jel kao.. Protiv.. Svajcarske.. I sta kazete.. Ne.. Valja.. Kokeza.. Sram vas.. Bilo.. Licemeri
    (Milos, 9. oktobar 2020 12:36)

    # Link komentara

  2. Šta sve učini vera u Boga :)
    (Dusan, 9. oktobar 2020 11:16)

    # Link komentara

  3. Bog je digao ruke od vas kao i narod Srbije jos od kada su isterali Antica. Pre cu opet pogledati utakmice iz tog vremena nego ovo brukanje i amaterizam.
    (..., 8. oktobar 2020 09:28)

    Tačno, ali nikad neću zaboraviti da je Antića terala i javnost počev od komentara ovde. Dobili ste šta ste tražili.
    (Goran, 8. oktobar 2020 17:22)

    # Link komentara

  4. Stalno ponavljam i tvrdim da sam 100% u pravu! Pitajte bilo kojeg klinca koji ganja loptu sta mu je san! Svaki će reći da mu je san da zaigra za Partizan ili Zvezdu! To isto pitanje postavite malom Hrvatu! E u tome je razlika!
     (Che, 8. oktobar 2020 17:12)

    # Link komentara

  5. Cim pocne vjera u boga, krstenje bezbroj puta, ljubljenje tri prsta, onda obicno izgubimo. Sve to nema veze sa fudbalom. Vjera je za crkvu i cetiri zida kod kuce. Na terenu trebas znanje, volju, borbenost. Sto mi u vecini slucajeva nemamo. Barem je tako zadnjih 20 godina.
    (prager, 8. oktobar 2020 17:06)

    # Link komentara

  6. Daće Bog da pobedimo..
     (djoka, 8. oktobar 2020 16:09)

    # Link komentara

  7. Jedino on moze da nam pomogne. Protiv Ukrajne, na primer, nije ? Veceras verujem da hoce.
     (Joj, sta vam radim!!!, 8. oktobar 2020 15:43)

    # Link komentara

  8. Dokle god je na čelu FSS Kokeza i njemu slični mi nemamo šta da tražimo ni na jednom takmičenju. Nažalost, od toliko kvalitetnih igrača mi nemamo bekove, nemamo pravu "10-ku" I u tom sistemu 3-4-2-1 mi nemamo šta da tražimo večeras osim da pravimo klasičan bunker, pa dokle izdržimo, voleo bih da nije tako, ali svi ćete se uveriti već u prvih 20minuta igre, a i po samoj postavi i igri, da se Tumba odlučio na bunker. Naravno, da bih voleo da prođemo, ali sam realan i to se može desiti samo ukoliko velike kladionice odluče na 2 posle produžetaka, iz nekog penala...
    Navijam svim srcem za BiH jer su oni favoriti večeras I igraju mnogo bolji fudbal od nas i kvalifikovaće se na EP. Živi bili pa videli. Naš bi i reprezentacija Slovenije ubila, a kamo li Norvežani, što su Slovenci već više puta i uradili...
    Sramota je na šta smo pali, da imamo ubedljivo najgoru reprezentaciju u regionu - najgoru!!!
    (Shone, 8. oktobar 2020 15:23)

    # Link komentara

  9. Milose, naravno da ih je preporucila samo podobnost u odredjenim krugovima. Hteo sam da kazem da je svejedno ko dodje za predsednika FSS, jer i taj ce biti isti kao i njegovi predhodnici. U fudbalu je veliki novac i bilo ko da je na vlasti nece taj kolac prepustiti strucnjacima, vec podobnim ljudima ( sto smo imali prilike da vidimo i pre i sada ). Kod igraca i selektora ( Antic, Muslin, pa i Petkovic ) se dogodi ponekad svetla tacka u vidu sposobnog coveka, u rukovodstvu ne. Ponavljam i dalje dozvoljavam sebi da budem previse naivan i verujem u uspeh nase fudbalske reprezentacije.
     (Bocko, 8. oktobar 2020 15:21)

    # Link komentara

  10. Nemamo igru , nemamo tim , nemamo selektora , nemamo ni naznaku da ce biti bolje . Sta treba da ocekujemo veceras ? I da nam Bog pomogne , sta cemo mi uopste na EP sa svim navedenim ? Danas pricam na poslu o utakmici i svi navijaju za Norvesku , boli * vecini za vecerasnju utakmicu . Hvala Kokezi i FSS-u .
     (kladzom do bola, 8. oktobar 2020 15:19)

    # Link komentara

  11. Da li Bog igra štopera ili zadnjeg veznog?
     (mladensgs2@gmail.com, 8. oktobar 2020 15:03)

    # Link komentara

  12. Samo da dodam, iako bas ne verujem da će bilo šta napraviti, prijavih se da gledam besplatno preko EON-a meč Norv Srb:)Nepopravljivi optimista, pa to ti je.
    (analiza, 8. oktobar 2020 15:02)

    # Link komentara

  13. Vi komšije 20 godina niste uopće na Euru igrali?
    Pa mi da sljedećih 10 godina gubimo 5:0 od raznih ekipa opet smo za vas svemirski brod...
    (Scipio, 08. oktobar 2020 13:51)

    У спорту се памте трофеји. Једини, вредан, фудбалски трофеј је освојио највећи српски клуб и то је једино што веди памтити...
     (Црвена звезда 1913, 8. oktobar 2020 14:42)

    # Link komentara

  14. Oterali su Muslina zato sto je igrao i forsirao los fudbal, igrao previse defanzivno, prevazidjenu formaciju, zato sto navodno nije zvao SMS, kasnije se ispostavilo zato sto nije zvao Radonjica...ali i pored svega toga smo se plasirali direktno na SP! Proslo je vise od 2 godine, promenjen je jos jedan selektor, igramo jos gori fudbal nego ranije, vratili smo se u formaciju zbog koje je Muslin oteran, SMS i dalje ne igra jer mu nisu nasli pravu poziciju, Radonjic postao visak u Marseju a i pre toga ulazio u igru u 70'svaku utakmicu, ne mozemo da pobedimo nikoga vec nekoliko utakmica, debakl od Ukrajine, ekipu napustio jedan Matic, Milivojevic i da je standardan u Palasu ne bi igrao, nismo nasli resenje za desnog beka od SP a to mu dodje 2 godine!!! Da li ce iko ikada odgovarati za ovu neuspelu otvorenu operaciju nad Srpskim fudbalom??? Ocigledno da su se dzepovi napunili onima kojima su bili prazni pa se cuti!!! Nisam ni ja bio odusevljen igrom pod Muslinom da se ne lazemo, ali covek je napravio rezultat zbog kojeg je i doveden! I sta sad? Nije smak sveta ako se ne plasiramo? Pa i nece biti ali pod uslovom da svi kolektivno odete iz saveza posle! Ali bukvalno svi! Mada pitanje je sta i posle jer mi fudbalera vise nemamo, a oni su jedino do sad na neki suvi kvalitet uspevali da spasu ono malo sto se spasti moglo!
    (gandalf, 8. oktobar 2020 14:40)

    # Link komentara

  15. Ako počne postava koja je prikazana na sofaskoru gubimo 100%.
     (dasme, 8. oktobar 2020 14:32)

    # Link komentara

  16. sad si se setio BOGA.Tebi ni on nemoze pomoci.Odabiras jedno,pricas drugo i onda Bog.U svim segmentima ovozemaljskog zivota si folirant.Da nisi nebi zvao Boga,nego bi radio.Ali ti to ocigledno ne znas.
     (boban, 8. oktobar 2020 14:21)

    # Link komentara

  17. Savez smehoteka, Liga smehoteka, organizacija na svakom nivou smehoteka, ali imamo igrace i imamo jednu zemlju. Bandu treba oterati, ali to nikada nece uraditi navijaci Zvezde ili Partizana (posto su to ili navijaci za "lovu" ili glupaci koji ne razumeju da je zemlja veca od svakog kluba). I da su svi strucnjaci u komentatima iole pametni, rusili bi Savez, a ne pisali budalastine kako je SP za omladince neozbiljno takmicenje i kako imamo fudbalski nepismene primadone u reprezentaciji. U junu na Vembliju
    (Purke, 8. oktobar 2020 14:17)

    # Link komentara

  18. Ko nema zdrav Fundament nemoze da ocekuje uspehe!!
     (joki, 8. oktobar 2020 14:17)

    # Link komentara

  19. Irineja u špic, Amfilohije kao srednji vezni, Justin na levo i Porfirije na desno i da nas Bog vidi...
    (Lajavi krelac, 8. oktobar 2020 14:07)

    # Link komentara

  20. Vi komšije 20 godina niste uopće na Euru igrali?
    Pa mi da sljedećih 10 godina gubimo 5:0 od raznih ekipa opet smo za vas svemirski brod...
     (Scipio, 8. oktobar 2020 13:51)

    # Link komentara

  21. Kada su fudbal igrali siromasni (bio dostupan svima) a gledali bogati bilo je rezultata,naboja,prica...Sada kada siromasni klinci (vec 15ak godina unazad)ne mogu da se probiju,a tzv "fudbaleri"postaju neki polutaneri bez znanja i talenta ne treba ocekivati neke rezultate,naboj...To je uzrok svega ovog o cemu pricamo oko domaceg fudbala
    (Nikola, 8. oktobar 2020 13:34)

    # Link komentara

  22. Imam utisak da veci deo naroda koji prati fudbal uopste ne zanima reprezentacija,sto je po prvi put slucaj,uvek je to bila manjina,sada svi kompletno pocevsi od Fss preko amaterskih trenera itd. su doveli do ove situacije.To je najveci poraz.
    (Nikola, 8. oktobar 2020 13:24)

    # Link komentara

  23. Pa ako bude igrao Stefan Mitrovic u odbrani, petarda nam ne gine. Dokle ce vise neznalice da se pozivaju da mi je znati. Dajte priliku Pavlovicu, odlican ce biti igrac.
     (Miki, 8. oktobar 2020 13:03)

    # Link komentara

  24. Uvek vam je falio drugi deo"... za narod i otadzbinu. Zbog toga nikad nije bilo ni rezultata. Vazno je bilo noge sacuvati i dobro se provesti na reprezentativnim okupljanjima.
    (Miodrag, 8. oktobar 2020 13:01)

    # Link komentara

  25. Pa zasto u Boga? Sta, norvezani nemaju Boga? Ili je nas Bog jaci od njihovog? Sto se tice vere, pogledajte glasanje, preko 60% ne veruje u prolaz i za to ima debele razloge. Ne secam se kad su igrali kako treba, kako umeju i znaju, kako se mora igrati u dresu sa grbom.... Zasto bi ovaj put bilo dragacije? Ja ne verujem...od puta u J.Afriku i euforije protiv svaba pa bruke posle toga, od puta u Kaliningrad i euforije u prvom poluvremenu i mraka, tuge, bola i ponizenja u drugom, ja vise ne putujem nigde. Morate prvo da zasluzite...a u pricipu i ne morate.
     (Flajko, 8. oktobar 2020 12:55)

    # Link komentara

  26. Nesporno ja da Srbija ima odlične nogometaše. Isto je tako točno da nogometaši za reprezentaciju igraju samo da odrade obavezu. Nema naboja, želje, ponosa, samo da prođe 90 plus koji minut, pa natrag po pare u klubove, skočit eventualno do splava, skupit sponzorušice i tako to... a navijači... isti ste ko vaši fudbaleri... repka vam je na dnu dna, samo klubove pratite.. kod Hrvata je skroz suprotno, oni i protiv San Marina idu glavom na kopačku...
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 8. oktobar 2020 12:55)

    # Link komentara

  27. E ako se mi uzdamo u boga, onda je bolje da ostanemo u Beogradu.
     (danny, 8. oktobar 2020 12:53)

    # Link komentara

  28. Izgleda da je Bog naš najbolji fudbaler ovih dana.
    (Kikujiro, 8. oktobar 2020 12:39)

    # Link komentara

  29. Da li još neko veruje u naš nacionalni tim? Na žalost nećemo videti evropsko prvenstvo ni ovaj put.
     (Dare, 8. oktobar 2020 12:37)

    # Link komentara

  30. Kao rodoljub i navijac Srbije, navijam za Norvesku. Ako pobedimo mafija ce ostati da vlada, ako izgubimo mozda ima sanse da se nesto promeni. Imamo sjajne talente i generaciju Evropskih i Svetskih Sampiona u mladjim kategorijama ali nemamo sistem i nemamo pravog selektora i svi u vrhu samo grabe lovu. Zato napred Norveska, za dobrobit Srbije!
    (BlueBlueBlue, 8. oktobar 2020 12:34)

    # Link komentara

  31. Bocko,
    Molim vas,ako niste bot,odgovorite mi sta je to kokezu preporucilo za predsednika fss?Sta je on to znacajno uradio za srpski fudbal da dobije tako odgovornu funkciju?Sta je tumbakovica preporucilo za selektora?Koji rezultati? Cime su to igraci zasluzili podrsku,da li igrama ili borbenoscu?Jedan jedini razlog navedite za podrsku ovakvom savezu,ovakvom selektoru i ovakvim igracima.Slazem se da ne treba navijati za norvesku ili bilo koga drugog protiv Srbije,ali treba biti potpuno ravnodusan i u slucaju pobede i u slucaju poraza.Nema ovo vise veze sa sportom kod nas,sa fudbalom ponajmanje.Sve kombinacije korumpiranog saveza,nestrucnog kadra i mahinacija vladajuce partije koja preko svojih ljudi kontrolise sve u Srbiji.Hvala unapred na odgovoru i molim da mi objavite komentar,hvala.
     (milos, 8. oktobar 2020 12:16)

    # Link komentara

  32. Мислим да и Норвешка има проблем сличан нашем. Имају добре индивидуалце, али су лош тим. Они су у квалификацијама победили само Фарска Острва и Малту. Одиграли су два пута нерешено против Румуније, исто као и ми у Лиги нација. Мислим да ће ово бити прави дерби два лоша тима са доста добрих играча.
    (Марко, 8. oktobar 2020 12:11)

    # Link komentara

  33. Koliko je uopste posteno nadati se Bozijoj pomoci? Koliko je to fer ako nekok ekipi pomaze neka visa sila, cesto se pominje to, ili se ljudi mole, a eto pod uslovom da postoji Bog, je li se iakda neko zapitao da li je to posteno, da ti neko svemoguci pomogne, da li je to onda tvoja pobeda?!
    (nostalgija, 8. oktobar 2020 12:09)

    # Link komentara

  34. Najveća prevara koja se godinama gura su ovi "zlatni orlići" osvojili zlato i blanko reprezentativni status, zato nam i ide ovako dobro. Koliko znam iz tadašnje Brazilske reprezetacije jedino je Gabrijel Žezus uspeo svih drugih nema ni na radaru, tako je kod svih samo kod nas se guraju svi
    (mikac678, 8. oktobar 2020 12:00)

    # Link komentara

  35. Sa verom u Boga primicemo 3 komada?
     (Shonex, 8. oktobar 2020 11:58)

    # Link komentara

  36. Када се сагледа,традиција,играчи, тимски квалитет,утакмице у протекло време,атмосфера у репрезентацији и да је Норвешка домаћин,објективно Норвешка је благи фаворит.У квалификацијама пред СП '90,СФРЈ је играла са добрим саставом који је предводио Пикси Стојковић,утакмица се играла у Норвешкој и победили смо.О Норвешкој се причало као и данас,није ререпрезентација са традицијом,квалитетом,али имају опасног играча,па овог другог,а и победили су Аустрију..Атмосфера код нас је била боља и ипак се очекивала победа.Слично је било 2000.,после лошије игре СРЈ против Словеније и 3:3,очекивала се победа против Норвешке,која није била неког квалитета,са два,три појединца,победили смо 1-0 и добро одиграли.Сада има неких сличности у односу на горе наведене утакмице,али не очекује се победа и атмосфера је лоша и тимови су сада уједначенији него пре 20-30 година (оно су биле репрезентације СФРЈ и СРЈ) итд.Слично данашњој утакмици је тренутак из 2017. Хрватска пред елиминацијом из квалификација за СП 2018.,навијачи Хрватске љути на репрезентацију,игру,резултате,селектора,сматрали су да је то приватна, менаџерска екипа и да их не интересује,неће навијати..Хрватска смени селектора,победи на гостовању Украјину,кроз бараж пласира на СП и даље знамо.Све горе наведено подсећа да би и репрезентација Србије данас могла до победе и да нас све демантује и преокрене причу.Ипак,атмосфера је лоша,тимски смо слаби,селектор несигуран.. Како год,у српском фудбалу нешто већ одавно није како треба..Србија!
    (Милан, 8. oktobar 2020 11:54)

    # Link komentara

  37. Nema Gospod Bog pametnija posla nego da se bakce sa vama promiskuitetnim padavicarima. Nemoj slucajno da se neko od vas manekena malo oznoji i potrci, moze da se prehladi ili dalekobilo povredi.
    (Peruzzi, 8. oktobar 2020 11:53)

    # Link komentara

  38. Zao mi je ali vama ni Bog ne moze pomoci, jer se nas fudbal nalazi"ispod nule".
    (steva, 8. oktobar 2020 11:50)

    # Link komentara

  39. Ja mislim da ne Tumba talican i da ćemo na neku ludu sreću, iz prekida ćemo dati gol i proći dalje..
    (Gro8ar, 8. oktobar 2020 11:47)

    # Link komentara

  40. Koliko ljudi u Srbiji zaista veruju u Boga i u Isusa Hrista? Lako je ici na slavu neku i staviti ikonu, to samo po sebi ne znaci nista.
    (ElHombre, 8. oktobar 2020 11:45)

    # Link komentara

  41. Oteli reprezentaciju od naroda, ovo vise nikoga ne zanima sto je savrseno za FSS mogu da guraju svoje igrace i da ih reklamiraju i dizu im cenu, ako nekim cudom i odemo na EURO povesce opet svojih 5-6 igraca a ne one koji kvalitetom zasluzuju i sve uprskati, ali njima nije stalo do sportskog uspeha nego iskljucivo do profita, po bilo koju cenu. Koja je svrha imati reprezentaciju u nekom sportu ako 80% nacije ne zanima uopste da ih gleda, kome igraju i za koga???
     (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 8. oktobar 2020 11:43)

    # Link komentara

  42. Mozda oni imaju Halanda, ali mi imamo Zdjelara!
    (Straight Outta München, 8. oktobar 2020 11:43)

    # Link komentara

  43. ne mislim na igrace nego funkcionere!
    ono kad neko maksimalno bahat, bezobrazan, neposten... nastupa pod parolom vere u boga.
    da vi iz saveza imate mrvu covecnosti i vere u boga, te funkcije ne bi prihvatili, jer ih nicime niste zasluzili. ni znanjem, ni radom, ni sportskim uspesima.
    pokupili ste fotelje, samo da skidate kajmak od poklona uefe i uzimate procente od prodaje igraca, a kad je frka, na boga se pozivate.
    pljuc u stranu! preziremo vas!
    a momcima svaka cast. mitrovicu, tadicu, KOLAROVU (koga svi pljuju, ne znam zasto, ali on je dao gol da odemo na SP i na SP je dao gol za jedina 3 boda protiv kostarike...) i ostalim igracima koji ce doci, da bi ih savez u slucaju poraza stavio na stub srama i okrivio za sve i izlozio besu naroda, kao sto su radili sa vidicem, lazovicem, mijatovicem... naravno, ako nekom srecom, borbon, bravurom i suvim talentom ovi momci ipak prodju, sve zasluge ce pokupiti amateri iz fotelja. upravo suprotno od normalnog:
    ako izgubimo, kriv je kolarov i tadic.
    ako pobedimo, zasluzni su kokeza i tumbakovic.
    cisto da se razumemo.
    (veverica, 8. oktobar 2020 11:35)

    # Link komentara

  44. Neće jos dugo biti sličica fudbalera srpske reprezentacije.
    (q*d*Vew, 8. oktobar 2020 11:33)

    # Link komentara

  45. Mufljuz-hvala komsija na lepim zeljama. Skoro da sam ostario cekajuci dobar rezultat nase reprezentacije na velikom takmicenju, od 1974 do 2018, neuspele mnogobrojne kvalifikacije da i ne spominjem. Ipak, jos uvek se nadam, jer drugu zemlju nemam. Ko god je predsednik, selektor ili igrac, navijacu za nase i nadati se. Zeleti da nasi izgube i tako, mozda, dodje do promena ne mogu, jer ko god da dodje bice manje-vise isto.
     (Bocko, 8. oktobar 2020 11:31)

    # Link komentara

  46. S verom u Boga protiv virusa, to je ok a ovo, sutnuti loptu tako da ona predje liniju, ipak je previse...
     (Luton, 8. oktobar 2020 11:28)

    # Link komentara

  47. Kolarov kapetan, mislim nevjerojatno. U biti jednostavno nemate kult i to je najveći problem. Možete složiti super ekipu inače, gledam onog malog Vlahovića, baš dobar igrač. Ima ih još dosta ali džaba...
    (chevanton, 8. oktobar 2020 11:16)

    # Link komentara

  48. Da, da..
    Obavezno se prekrstite pre tekme i sve je u redu...
    Strašno...
     (shone, 8. oktobar 2020 11:09)

    # Link komentara

  49. Norveška ratnička ekipa a Srbija raštimovana ....2 loše reprezentacije i sve je moguće
     (zoran, 8. oktobar 2020 11:09)

    # Link komentara

  50. Kad cujem ove izjave u ime boga sa VEROM U BOGA,A SVE VERNIK DO VERNIKA da ne kazem kakav. Juce Tumbica,danas ovi milioneri pozivaju se na Boga,umesto na um,snagu,znanje i volju i htenje,ako uopste imaju to.Kakvu veru u Boga imaju tek Vikinzi???
    Mada najveci pogodak za nas je odluka predsednika Napolija da ne pusti halfa Maksimovica. Sad sam siguran da necemo primiti pet gola,jedino. Dva ,tri hocemo.
    (Hodocasce, 8. oktobar 2020 11:08)

    # Link komentara

  51. Naigrace se nasi fudbala veceras!
     (Toluca, 8. oktobar 2020 11:03)

    # Link komentara

  52. Malo mi je ovo mešanje Boga sa našim fudbalom postalo ružno.
    Prva i osnovna stvar - lepe stvari se ne dešavaju tamo gde se otima, krade, laže, a fss je leglo toga.
    (phrm, 8. oktobar 2020 10:58)

    # Link komentara

  53. Nema Bog veze sa fudbalom, tu je djavo umešao prste.
    (PeraDzo, 8. oktobar 2020 10:56)

    # Link komentara

  54. savez,igraci,cela prica oko naseg fudbala NE zasluzuje ni malo paznje jer su uvek ali uvek razocarali, a tako ce i veceras.Hoce da im zidaju nacionalni stadion a oni NE zasluzuju teren bolji od cukarickog.
    Fudbalske terene preorati , praviti bazene,terene za basket i tenis i zavrsiti sa forsiranjem fudbala zauvek.Kad se u svemu poredite sa CR, uporedite se i sada
    sramota
    (troublemaker, 8. oktobar 2020 10:54)

    # Link komentara

  55. Sigurno ne postoji narod koji se vise poziva na Boga od nas, a ko živi manje po hriscanskim načelima. Fudbaleri dziberi, splavari se mole Bogu za pobedu protiv danske....
     (neki veliki dr, 8. oktobar 2020 10:53)

    # Link komentara

  56. S' verom u Boga za kralja i Norvesku! 🤪
    (cosmo, 8. oktobar 2020 10:46)

    # Link komentara

  57. Pomaže Bog!
     (ipce, 8. oktobar 2020 10:43)

    # Link komentara

  58. znači večeras počinju i oni da se krste ...često to gledamo u poslednje vreme
    (Maki, 8. oktobar 2020 10:39)

    # Link komentara

  59. Treba student Bogoslovije da polaze ispit.
    U hodniku se moli Bogu da prodje.
    Prolazi profesor,student ga pita :" Hoce li mi Bog uslisiti molitve da polozim?"
    Ako nisi ucio,nece,odgovori profesor.
     (alek, 8. oktobar 2020 10:39)

    # Link komentara

  60. Jel može netko da pojasni, koji su to ponajbolji igrači svijeta u rep. Srbije.... Nikad lošiji niste izgledali na papiru
    (Kajverson, 8. oktobar 2020 10:39)

    # Link komentara

  61. Ako opet budemo igrali kukavicki samo sa Mitrovicem koga cemo da gadjamo dugim loptama ne zelim da prodjemo. Ako odigramo idiotski i prodjemo slucajno na penale sve ce se zaboraviti, Tumbakovic ce da likuje kako je spektakularnom taktikom nadmudrio Norvezane i onda cemo otici gde ce nam sve to debelo naplatiti. Da idemo sa ovakvom igrom na Hrvate pa da nas pobede 7:0 nesto bas i ne zelim. Mislim da je bolje za nas da sada ispadnemo.
    (Nikola, 8. oktobar 2020 10:33)

    # Link komentara

  62. S verom u sebe i svoje sposobnosti, s verom u svoje prijatelje saigrace, trenera, s verom u ideju da cemo pobediti. Napred, Srbija!
    (Subi Dubi, 8. oktobar 2020 10:32)

    # Link komentara

  63. 1&3+, kvota 4.35. Da li iko vise misli da Srbija moze u fudbalu nekoga da dobije?
    (misko ajkula, 8. oktobar 2020 10:29)

    # Link komentara

  64. Moj stari je imao uvek jednu poslovicu koja mi je jedna od 2-3 najomiljenijih: "Bog daje, al' u stalu ne uteruje". Ovi momci nisu nista uradili niti zasluzili da ih Bog pomogne i pogleda. Brukali su nas na terenu i van terena kako su stigli.

    Oni ne zasluzuju na EP, ni oni ni savez.
    (Granota, 8. oktobar 2020 10:27)

    # Link komentara

  65. Samo da ne bude ko poslednji da ugasi svetlo...
    (China, 8. oktobar 2020 10:21)

    # Link komentara

  66. Realno pre smo se cimali i nadali se nečemu sto se tiče reprezentacije, sad nemamo čemu da se nadamo i ako prodjemo nekim čudom na EP tako da nam je svejedno sto se tiče Srbije.
    (Delija, 8. oktobar 2020 10:11)

    # Link komentara

  67. Zasto s ''verom u boga'',zasto ne sa zalaganjem ,radom , redom i disciplinom ?
    Kao recimo Nemacka ?
    (POS, 8. oktobar 2020 10:09)

    # Link komentara

  68. Dabog vs Odin "God of War - Football edition". Stvarno se ne nadam ničemu pa se možda i iznenadim.

    Jedno vreme sam priželjkivao da nas svi redom izgaze jer kao opametićemo se. Onda je bila ona utakmica sa Estonijom u Beogradu i tad sam video da njih ustvari bole uši šta god se desilo pa sam i ja postao ravnodušan. Naravno i Slovenija kad je Aca Stojanović hteo da zaplače, a Pižon bio u fazonu "Nismo imali sreće šta da se radi". Sa jedne strane mi je žao jer volim sport, volim da gledam i fudbal (manje nego košarku, ali volim) i volim reprezentativni sport najviše na svetu, a opet sa druge strane bih porušio sve stadione i zasadio bilo šta što može da se pojede i proda.

    Najgora stvar u našem fudbalu je što možeš da ih bojkotuješ do Sudnjeg dana niko se potresti neće jer je Savez sam sebi dovoljan, a fudbaleri odrade posao i odu u bolje i sređenije sredine tako da opet ništa. Ima tu finih momaka, čak i sasvim pristojnih fudbalera, ne mogu da kažem da su beskorisni totalno, ali kao REPREZENTATIVCI ne vrede ni džak pasulja. Sve oko tima ne vredi toliko. Jednostavno ne vidiš da će uraditi sve što je potrebno za pobedu. Nije čak problem izgubiti, ali da vidiš da se bore. Ima još par sati do odluke da li uopšte gledati i nervirati se. Možda će mazohizam odneti prevagu.

    Najviše bih voleo da me demantuju i da počne neka nova era.
    (Gde ja živim, 8. oktobar 2020 10:09)

    # Link komentara

  69. Umesto da se uzdamo u nas, naše kvalitete i stručnost stručnog štaba mi se uzdamo u Boga?

    Јасно је да се припрема терен да Амфилохије буде нови селектор :)
     (Јабучило, 8. oktobar 2020 10:08)

    # Link komentara

  70. Ajde ljudi malo optimizma, pobedili smo i jednu Nemacku na SP zasto ne bi Norvesku. Ako ne verujemo nece se desiti. Do pobede do EP
    (jovan, 8. oktobar 2020 10:05)

    # Link komentara

  71. "s verom u boga?!"

    kako da ne!
    (manitu, 8. oktobar 2020 10:05)

    # Link komentara

  72. Ukinute nas fudbal. Najbolje rešenje. Tako i vlast. Čekamo bolje celog života. Smena!
     (mile toyo, 8. oktobar 2020 10:04)

    # Link komentara

  73. zelimo da gledamo ofanzivni fudbal gde se lopta salje napred a ne nazad,zelimo da igrate jak presing i da trcite bez lopte,zelimo da vidimo kako se dres natapa znojem i srce na teren,zelimo 2 napadaca od pocetka do kraja... E dragi nasi fudbaleri kad vidimo te neke stvari koje zelimo onda cete imati podrsku naroda. zelimo vam ipak srecu veceras
     (neleknelevienna, 8. oktobar 2020 10:02)

    # Link komentara

  74. Nema šanse da se plasiramo,imamo mi kvalitet ali i previše glumaca u ekipi počev od trenera.Godinama nešto ne štima u savezu,klanje naša dva najbolja tima.Upropastili smo novozelandjane tako da ne vidim svetlo na kraju tunela....
     (kreg, 8. oktobar 2020 10:00)

    # Link komentara

  75. Da norvezani izvedu juniore mi necemo ici na euro.
    Nazalost.
    (joja, 8. oktobar 2020 10:00)

    # Link komentara

  76. A шта ако је Норвешки Бог јачи ?
    (Igi, 8. oktobar 2020 10:00)

    # Link komentara

  77. Mislim da bi lakse igrali sa Holandijom, sa Norveskom nemamo promil sanse.
     (lud, 8. oktobar 2020 10:00)

    # Link komentara

  78. Ajde budite iskreni: Kao nikad manji interes za utakmicu (doduše priznajem da ću je i ja gledati bez ikakvog žara), ali posle utakmice opet 2000 komentara bez obzira na rezultat. I dalje nas sve potajno zanima, da se ne lažemo.
     (Zaista ekspert, 8. oktobar 2020 09:58)

    # Link komentara

  79. FSS preslikana drzava, bukvalno su izvezli kadar ili mantru ponasanja u drzavnu upravu. Bukvalno znas da nikada nece biti bolje....
     (mare, 8. oktobar 2020 09:56)

    # Link komentara

  80. Треба веровати, али не у оваквим ситуацијама и позивати на Бога. Ово показује да он није ни на тренингу саставио прву поставу, а не да су нешто увежбавали или увежбали.
    Када би, барем, селектор имао храбрости па играо без три-четири задња везна, већ са два шпица, можда би и урадили нешто по принципу: они нама-ми њима, па ко да више.
    Али стиснути се и стрепети је нешто, што не иде уз наш карактер. И излуђује све нас који, колико год одустајали од гледања репрезентације, опет одгледамо у нади да ће се нешто променити.
    Нека нас изненаде, ал' пријатно.
    (Руска Душа, 8. oktobar 2020 09:53)

    # Link komentara

  81. I ja verujem Boga ,al ne verujem.u reprezentaciju....
     (no name, 8. oktobar 2020 09:53)

    # Link komentara

  82. 20 godina cekamo i onda jedno 70 posto Srbije ne moze da gleda jer utakmicu prenosi kanal za koji vecina nije ni cula a ne da ga ima.Cak i kada sam imao uz sve Arene i sve Sport klubove nisam mogao da gledam.Mislim ja mogu normalno da gledam online ali me bole uši da to radim zbog nase reprezentacije,gledacu tamo neke lige,NBA ali srpsku reprezentaciju u sred Srbije ako ne mogu da gledam na TV kanalu boli me uvo da trazim neke linkove da bi ih gledao.Ranije smo imali tri kanala i svaku utakmicu nase reprezentacije smo mogli da gledamo,a sada ti treba dve kablovske.
     (Back in Black, 8. oktobar 2020 09:51)

    # Link komentara

  83. Ако изађемо у формацији 3-5-2 99 % губимо овај меч.Само 4-2-3-1 нам доноси могућност да ово ријешимо у своју корист.
    Рајковић је замијењен у полувремену свог последњег меча за Ремс па је Дмитровић сигуран на голу.
    Пошто немамо десног бека треба нам неко изнуђено решење.Гаћиновић је за репрезентацију већ играо на тој позицији и то сасвим коректно у формацији 4-2-3-1 па би он требао да буде најозбиљнија опција ако се Тумбаковић ипак одлучи да одустане од суицидне 3-5-2.Избор централних везних нам је у овом тренутку криминалан и рекао бих да од ових са списка немамо боље алтернативе од Миленковића и Павловића.Лијеви бек Коларов,то је барем јасно.
    Задњи везни би требало по аутоматизму да буде Миливојевић али пошто је он у лошој форми и не игра баш у последње вријеме онда се намеће Немања Максимовић као сигурније решење у овом тренутку.У пару са њим,нешто истуреније,без дилеме тренутно у најбољој форми од свих репрезентиваца Марко Грујић.Мислим да би он и Максимовић могли одлично да функционишу у тандему на тим позицијама.
    Тадић би требао да буде 10-тка као и увијек.Ђуричић је у животној форми и треба то искористити.Остаје само дилема та преостала крилна позиција.Радоњић,Лазовић или Љајић.Ја бих изабрао Лазовића јер је дефанзивно најодговорнији.
    Шпиц наравно Митровић.
    По потреби,као замјене,у зависности од резултата,СМС,Радоњић и Љајић као главне алтернативе.
    (☢ Иду дани...☢, 8. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  84. kakava vera? kakav bog? ovo je pitanje sporta! kvalitet igraca, motivacija, timska igra to je fudbal. Timski sport. I pogotovo zelja za pobedom i sto je kod nas najvaznije da igraci imaju hrabrost i odlucnost da iz svake prilike, sanse (ne bogom date! - vec kreirane )sutiraju na gol! Stalno gledamo kako se dodaju, nesto namestaju pred golom i na kraju nista.
    Jel treba posle bog i vera da budu krivi kad izgubimo? Ko to tu igra fudbal? Uvek nam je neko drugi kriv ...
    (danski, 8. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  85. Pogledajte imena u njihovoj odbrambenoj linji ovo je smešno. Barem 3-4 gola im moramo dati.
    (Djordje, 8. oktobar 2020 09:39)

    Ako su njihova imena u odbrani komična, naša su tragična.
    (Mitke, 8. oktobar 2020 09:49)

    # Link komentara

  86. Sretno susjedi,morate vjerovat u svoje igrače, naročito ove mlade željne igre i ne vječito plakati za Ivanovićem,Subotićem i Matićem,Hrvatskoj su se nedavno oprostili Subašić,Ćorluka,Mandžukić i Rakitić pa nema kukanja, evo dolaze mlađi Bradarić, Bašić, Ćaleta Car,Vlašić, Brekalo, Pašalić,startni igrači Lillea, Bordeaux, Olimpique, Cska, Wolfsburga, Atalante,a tek im je 20-24 godine, samo vjere u svoje i naprijed!
     (mufjuz, 8. oktobar 2020 09:48)

    # Link komentara

  87. Fudbal u Srbiji je sve samo ne sport. Realno, poslednja generacija koja je nesto vredela na svetskoj sceni su bili Čileanci. Sve posle toga su pojedinci koji se utope u sivilo reprezentacije. Srbija nikad nije imala tim, samo ponekog pojedinca. Ali, da se vratim na ovaj tekst i pomenute bisere, to svakako nisu Luka Jovic i Sergej... Nabedjene zvezde. Žao mi je jedino Mitrovića koji je zaslužio, igrom i ponašanjem, mnogo mnogo više.
     (Stojan, 8. oktobar 2020 09:46)

    # Link komentara

  88. Само да Тадић има дан вечерас!
     (прле, 8. oktobar 2020 09:45)

    # Link komentara

  89. Kada vidim neka imena u našem timu , potpuno je jasno da ima igrača koji moraju da igraju zbog nečijih dilova i provizija. I odmah mi teško pada da ih uopšte gledam. A onda trener , koji se uzda u Boga? Šta ako se njihov trener bude više molio i češće krstio? Da li će onda oni imati prednost?
    (Gradski, 8. oktobar 2020 09:44)

    # Link komentara

  90. Pogledajte imena u njihovoj odbrambenoj linji ovo je smešno. Barem 3-4 gola im moramo dati.
    (Djordje, 08. oktobar 2020 09:39)

    Isto i oni kazu za nas.
     (ho hi, 8. oktobar 2020 09:43)

    # Link komentara

  91. imena solidna, tim loš.
     (Cugcvang, 8. oktobar 2020 09:43)

    # Link komentara

  92. Nema od ovih ništa.
    Džaba se nadamo.
     (Petao Mitko, 8. oktobar 2020 09:39)

    # Link komentara

  93. Pogledajte imena u njihovoj odbrambenoj linji ovo je smešno. Barem 3-4 gola im moramo dati.
    (Djordje, 8. oktobar 2020 09:39)

    # Link komentara

  94. Umesto da se uzdamo u nas, naše kvalitete i stručnost stručnog štaba mi se uzdamo u Boga? Voleo bih da grešim ali loše nam se piše jer Norveška igra moderan fudbal dok naš još nije izašao iz dvadesetog veka. Naravno da ću gledati prenos i navijati za Srbiju naivno zanemarujući gore navedene činjenice što me čini, kao i većinu ljubitelja fudbala u Srbiji, mazohistom...
    (čovek si kada bole tuđe rane, 8. oktobar 2020 09:38)

    # Link komentara

  95. Imamo samo mozda cetvoricu igraca za Euro i nijednog nemamo strucnjaka u FSS... Da li trebamo na Euro? Pa naravno da ne...
     (kenta, 8. oktobar 2020 09:38)

    # Link komentara

  96. Svako ima pravo da veruje u sta zeli, ali da li je realno da je naša najbolja strategija za ovaj meć "dace bog"...
    S obzirom na to da smo doveli selektora koji nije pokazao fudbalsko znanje, već patriotizam(što je dobra stvar, ali sama po sebi ne obavlja posao), ni ne cudi ovakav stav selektora. Plasi me da ovako moze jos da se i dopadne narodu pozivajuci se na boga.

    Dok se svi ostali spremaju za najznacajnije utakmice tako sto mukotrpno razradjuju taktiku kako bi nadmudrili protivnika, mi se uzdamo u boga... Ali opet, fudbal definitivno nije jedini sektor u kojem imamo takav mentalitet. Poznati smo po tome sto naporan rad i zalagnje zamenjujemo verom u boga...
     (coaa14, 8. oktobar 2020 09:37)

    # Link komentara

  97. Tumbakovic bi trebao da izvede najjacu postavu, Mitrovic na klupu a pojacati defanzivu u formaciji 5-5-0, neka Tadic bude najistureniji tamo negde oko centra, najvaznije je sacuvati mrezu, zato loptu izbijati sto dalje od naseg gola i ne gnjaviti je sa pasovima po zemlji, ako se ukaze neka prilika iz prekida jos bolje, ako ne braniti gol svim silama i cekati sansu u penal zavsrsnici.
    (menadjer, 8. oktobar 2020 09:34)

    # Link komentara

  98. Ma, pustite vi Boga, koje mi igrače imamo a da su "među najboljima u Evropi" kako kažete? Tadić van forme, pitanje je da li zaslužuje startnu postavu, Sergej toplo-hladno, odbrana užasna jer Milenković ne može da pokrije "kiksare" Milenkovića i Pavlovića! Desnog beka nemamo, levi je penzioner a ostali igrači slabo igraju u svojim ekipama! Mitrović dobar ali prespor, traži da se "hrani" loptama i šansama a Jović nije ni za Zvezdu! Nemamo drčnost i mladost kao Norvežani, ne nadajte se mnogo!
    (komentator, 8. oktobar 2020 09:34)

    # Link komentara

  99. jel Irinej u strucnom stabu?
     (iks, 8. oktobar 2020 09:33)

    # Link komentara

  100. Jedino što sigurno znamo to je da ne znamo ko će igrati, nikad ne znamo ni ko će biti pozvan, a kamoli ko će igrati, kako god, protiv svoje zemlje ne mogu da navijam, i nadam se prolasku.
    (Sasa, 8. oktobar 2020 09:33)

    # Link komentara

  101. Nikako Kolarova u zadnju liniju!

    dmitrovic

    maksimovic, milenkovic, (pavlovic ili veljkovic, mitrovic za 3 stopera pozadi)

    lazovic, maksimovic, gudelj, kolarov (4 ispred zadnje linije sa lazovicem I kolarovim duz cele strane)

    sergej u sredini

    tadic I mitrogol napred (da, tadic u spicu)

    zamene; ajntraht trojka ( kostic umesto kolarova, jovic umesto sergeja, gde jovic ide napred, a tadic u sredinu na sergejevo mesto, ili gacinovic umesto nekoga iz sredine).
     (Strucni komentator, 8. oktobar 2020 09:32)

    # Link komentara

  102. mnogo veliko iznenadjenje bi bilo da nasi dobiju
     (nislija, 8. oktobar 2020 09:32)

    # Link komentara

  103. Od ovih je i Bog digao ruke.
     (Vitezkoja, 8. oktobar 2020 09:29)

    # Link komentara

  104. Bog je digao ruke od vas kao i narod Srbije jos od kada su isterali Antica. Pre cu opet pogledati utakmice iz tog vremena nego ovo brukanje i amaterizam.
    (..., 8. oktobar 2020 09:28)

    # Link komentara

  105. Idemooo momci, sretno. Navijamo za nas.....
     (Kun' - fu Panda, 8. oktobar 2020 09:27)

    # Link komentara

  106. Kakva nam je reprezentacija, jedino tako i mogu da prodju 😁
     (Pera85, 8. oktobar 2020 09:24)

    # Link komentara

  107. lagana pobeda Norveske,ali lagana....
     (Mikica, 8. oktobar 2020 09:23)

    # Link komentara

  108. Ako treba da se plasimo Norveske ne treba da igramo
    (Djordje, 8. oktobar 2020 09:23)

    # Link komentara

  109. Nikada za mojih 60 godina me nije manje interesovala utakmica reprezentacije. Sta su napravili u FSS! Uspeli su da otmu reprezentaciju narodu...
     (Sava, 8. oktobar 2020 09:22)

    # Link komentara

  110. cekacemo jos,jer sem mitra tamo nema fudbalera ,a ni selektora.Pravda za Muslina.
     (alibaba, 8. oktobar 2020 09:20)

    # Link komentara

  111. Ljudi, sećam se kad smo igrali prvu utakmicu u kvalifikacijama, posle sankcija, sa Farskim Ostrvima. Trčali smo svi kući iz škole da ne propustimo sekund utakmice. Pa euforija pred mečeve u Francuskoj, ludnice utakmice 2000, pa J.Afriku i neki novi elan...Hoću da kažem da je reprezentacija bila nešto što se živelo, volelo...Koliko je bilo lepo kad smo dan pred utakmicu samo o tome pričali, smišljali ko bi trebao da igra, ko će da zablista, a ko kiksne. Prosto mi je neverovatno da danas igramo najvažniji meč u zadnjih ko zna koliko godina, da niko ne priča o tome, da nema mnogo članaka, da je svima svejedno, čak 90% Srbije neće moći ni da gleda meč. Znamo svi dobro razloge zašto je to tako, moglo bi da se piše knjiga, samo hoću da kažem, da mi fali taj osećaj uzbuđenja pred meč naše reprezentacije
    (Gatsby, 8. oktobar 2020 09:20)

    # Link komentara

  112. Bog nema nikakve veze s tim.
    (Peki, 8. oktobar 2020 09:20)

    # Link komentara

  113. Pa kada udjemo u EU eto nas i na prvenstvo.
     (Jasko, 8. oktobar 2020 09:20)

    # Link komentara

  114. Toliko smo slabi čak i na papiru da bi bilo stvarno grehota da se plasiramo
     (Caw, 8. oktobar 2020 09:19)

    # Link komentara

  115. Ко прати нашу фудбалску репрезентацију уопште још?
     (Magnezijum, 8. oktobar 2020 09:19)

    # Link komentara

  116. Dokle god politiku i veru mesate u sport nikad necete imati uspeha u fudbalu
     (mm, 8. oktobar 2020 09:19)

    # Link komentara

  117. Dok nam je Tumba selektor nema od ovih nista, daj boze da pobedimo veceras ali mislim da ce nas oduciti od fudbala.
     (delijaMomak, 8. oktobar 2020 09:18)

    # Link komentara

  118. kvote na kladionici kazu da nismo dorasli
     (Strucni komentator, 8. oktobar 2020 09:17)

    # Link komentara

  119. Njima ni Bog pomoći ne može...
     (major gavrilović, 8. oktobar 2020 09:16)

    # Link komentara

  120. Nema bog veze sa ovim, nego vasa želja.
     (DzoniStulic, 8. oktobar 2020 09:09)

    # Link komentara

  121. Fiks dana kečina na domaćina. Ovim kukavcima niko ne može pomoći...
     (Djole99, 8. oktobar 2020 09:08)

    # Link komentara