1. Dallas ako misli bilo šta da ove sezone uradi, mora da promeni playbook, jer su totalno predvidivi u napadu, što sve iskusne ekipe rutinski odrade protiv njih.Imaju potencijal ali im stvarno treba dobar OC. Čim preskota pritisnu i eliota pročitaju par puta, Oni su ćao, nedovoljno iskusan tim za ozbiljnije domete. Ostatak divizije, uglavnom rebuild.
    (Roksi, 7. septembar 2020 11:19)

    # Link komentara

  2. Marko, 06. septembar 2020 19:08

    I sve oko Dalasa je kao u tvom komentaru: AKO (4 puta :)) VALJDA, ONDA, VEROVATNO..
    Nemu tu leba, nista oni sigurno ne znaju!
     (dacha Zvezda, 6. septembar 2020 19:56)

    # Link komentara

  3. Fly Eagles, fly!
     (Zemunac_KG, 6. septembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  4. Jeste, Dak baš previše traži, valjda su se razmimoišli na kraju u razlici oko 5 miliona dolara, no ova sezona će mnogo toga pokazati, ako Dak bude dobar onda će ga i isplatiti (sada ima malo više para nego što je to bio slučaj u maju i junu), ako bude solidan onda će verovatno i on malo popustiti, a ako bude loš doći će do razlaza.Pregovora sad ionako po pravilima ne sme da bude tokom sezone zbog franchize taga.Erl Tomas ako dođe, doći će samo na godinu dana, mada pitanje je, u svakom slučaju Tompson je na poziciji sejftija dosta pokazao i tokom trening kampa i na kraju prošle sezone, momak nije klinac no jednostavno nije imao sreće u karijeri sa povredama i nekim stvarima, po meni biće svakako bolji od Hita koji je otišao, a verovatno i od Klinton-Diksa koji je otpušten.
    (Marko, 6. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  5. U pravu si, tacno to je bio problem u pregovorima ali nisam htio puno da detaljisem.. Ali Mislim da su oni 100% sigurni da im je on Franchise Quarterback, dali bi mu ugovor.. Jer Jerry je sve svoje zvezde preplatio.. Cak je izjavio na pocetku pregovora - when did i not got a deal done.. Ali ovaj put ipak nije.
    Dak misli da treba biti tretiran kao Mahomes ali po meni ima bar 10 quarterbackova boljih trenutno od njega.
    A sto se tice Earla Thomasa.. Moguce mada isto mislim da nije dobar potez, osim ako bi on pristao na neki minimalan ugovor pa da se ponovo dokaze, onda se isplati probati..
    (patriot, 6. septembar 2020 18:42)

    # Link komentara

  6. Ja sam navijač Dalasa, u pravu su komentari za franchise tag, međutim nije tu reč o nepoverenju u Preskota već u činjenici da traži previše novca, a Dalas trenutno ima ograničen salary cap jer već plaća dosta mnoge igrače (Eliot,Lorens,Kuper,Martin,Tajron Smit,Džejlon Smit,Kolins pa i novi kiker Zurlain).Takođe spor je nastao i oko činjenice da Preskot hoće četvorogodišnji ugovor, a u Dalasu žele petogodišnji.Međutim, oslobođeno je sada nešto novca jer se novajlija Mekkoj povredio i otpušten je, Frederik je otišao iznenada u penziju, otpušten je i Klinton-Diks iako je tek došao, a malo je izmenjen i regulisan ugovor sa Tajronom Smitom, plus ima još nekih sitnijih izmena.Ako Dak bude dobar ove sezone, nema sumnje da će se dve strane dogovoriti sledeće godine oko uslova, plus Dak želi ako je moguće da ostane u Dalasu, gde će inače naći bolje mlade risivere od Kupera, Galupa i Lamba, plus Džarvina na tajt-endu?Dalas ima lepo izbalansiranu ekipu za ovu sezonu, problem jedino može da bude na poziciji sejftija pošto je Klinton-Diks otpušten, ali nije nemoguće da u zadnji čas uskoči neko, spominje se i Erl Tomas.Šteta za Džeralda Mekkoja što nije pojačao defanzivnu liniju(na poziciji takla) zbog povrede, no tu su oporavljeni Kraford, odlični krupni ruki Galimor, prošlogodišnji ruki Hil i pojačanje Dontari Po, plus pouzdani Vuds.Na defanzivnom endu se posle dugo vremena aktivirao i nekadašnja zvezda San Franciska Aldon Smit, to će biti zanimljivo videti.
    (Marko, 6. septembar 2020 17:59)

    # Link komentara

  7. Kad sam procitao ovaj dio kako su Kaubojsi ukazali povjerenje Preskotu zastitivsi ga kao igraca fransize, prestao sam citati..
    Ako je autor bar malo informisan, znao bi da „Franchise tag“ koji je Dak dobio, nikako nije da ga zastiti i ucini igracem fransize. Nego nasuprot, ne vjeruju dovoljno u njega i nisu mu dali dugotrajan ugovor koji je trazio.. Tako da su odnosi izmedju njega i Dzerija losi..

    Bas brate mili, ko im je ovo pisao!?!?!
    Zbog tog taga nisi sigurni ni da je Preskot starter, a ne da veruju u njega!?!?!?
    Zato i doveli rezervnog QB Endija Daltona koji lagano moze da uskočiti kao starter!
    Tako da se trenutno u Dalasu ne zna za sigurno nista!!
     (dacha Zvezda, 6. septembar 2020 16:18)

    # Link komentara

  8. Kad sam procitao ovaj dio kako su Kaubojsi ukazali povjerenje Preskotu zastitivsi ga kao igraca fransize, prestao sam citati..
    Ako je autor bar malo informisan, znao bi da „Franchise tag“ koji je Dak dobio, nikako nije da ga zastiti i ucini igracem fransize. Nego nasuprot, ne vjeruju dovoljno u njega i nisu mu dali dugotrajan ugovor koji je trazio.. Tako da su odnosi izmedju njega i Dzerija losi.. „Franchise tag“ se stavlja na igrace kada ne mozete ili ne zelite da im date dugorocan ugovor, ali isto tako ne zelite da postanu slobodni agenti.. Ti ugovori traju godinu dana i Dak ako se povrijedi ove sezonu rizikuje karijeru. Zato su mu cak mnogi savjetovali da ne igra ove sezone..
    Pozdrav za Nfl fanove
    (patriot, 6. septembar 2020 15:59)

    # Link komentara

  9. Kauboji kad dodje August po analizama uvek budu glavni kandidati za superbowl. Precenjena ekipa sa precenjenim trenerom. Čovjek koji je imao u svom timu dva hall of fame igrača, Aaron Rogers i Bret Farve uspeo je da uzme jednu titulu! Pa da li neko stvarno misli da će Dallas sa njim uzeti titulu? Eagles imaju problema sa povredama. Slabi su na poziciji WR. Offensive line je također tanka, tako da će Wentz opet biti na primaji i ne bi me čudilo ako bi završio sezonu pre vremena zbog povrede. Petorson je precrtan pre dva dana na iznenađenje svih, ali Washington je u procesu pravljenja novog tima tako da taj potez i ne iznenađuje. Treba obratiti pažnju na njihovu odbranu. Po talentu top 5. Imaju sjajnog trenera i odličnog defanzivnog kordinatora, ako Haskins sa napadom napravi korak napred u odnosu na prethodnu sezonu mogu biti potencijalna mina za mnoge. U svakom slučaju utakmice bez publike bice novina za sve tako da će ova sezona biti specifična i nepredvidiva.
    Pozdrav iz DC
    #HTTR
    (Trifke, 6. septembar 2020 14:42)

    # Link komentara

  10. Super što će se Rivera osloniti na Pitersona koji je juče otpušten iz Redskinsa.
    Samo da ovi iz Filadelfije nemaju toliko povreda, rutinski bi bili prvi možda i u celom NFC-u.
     (CJC, 6. septembar 2020 13:55)

    # Link komentara

  11. Adrian Peterson je otpušten juče iz Vašingtona i sada je slobodan igrač, ali analiza korektna sve u svemu, možda su samo malo Kaubojsi precenjeni.
     (xxxxx, 6. septembar 2020 13:50)

    # Link komentara