1. Odakle vam da je Denver imao skromniji start? Jedina su ekipa u ligi koja je od početka u stopu pratila Lejkerse. Možda je Jokić imao skromniji start, ali je Denver pobeđivao.
    (brm, 31. decembar 2019 09:32)

    # Link komentara

  2. Igraće finale zapada - biće nba šampioni - boriće se za titulu...

    Jedna od ponudjenih opcija u anketi je višak.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Prota, 25. decembar 2019 12:24)

    Ajde da ti prevedem.
    Igrace finale zapada - bice u finalu konferencije (krajnji domet, znaci izgubice u finalu konferencije).
    Borice se za titulu - pobedice u finalu konferencije, igrace u finalu NBA u kom igra pobednik zapadne konferencije protiv pobednika istocne konferencije, i izgubice u tom finalu od pobednika istocne konferencije.
    Bice sampioni - manje-vise kao u prethodnom slucaju, samo sto ce u finalu pobediti sampiona istocne konferencije.
    (Milan, 26. decembar 2019 20:01)

    # Link komentara

  3. Tek pred početak plej ofa moći će sa nešto većom sigurnošću da se priča o favoritima, jer do tada još 50 utakmica, mogućnosti povreda, eventualni trejdovi , forma i td. Ali za ekipu koja je trenutno drugo plasirana na prejakom zapadu i koja ima člana prve petorke lige, snovi o tituli nisu zabranjeni, čak mislim da je sa psihološke strane dobro da se govori o tome. Napred Nikola.
    (Dragan Feliks, 25. decembar 2019 19:01)

    # Link komentara

  4. imay
    nindza kornjaca sa macevima ;p
     (Pant.LA, 25. decembar 2019 17:54)

    # Link komentara

  5. Denveru treba izraziti suter.. radovao sam se kad se pojavila prica o jj redicku.. ali vidim od toga nema nista. Koliko ih je puta Jokic nasao same na 3pt ali ovi ne mogu vola da ubodu. I kad ih ide to je super, ali onda sledece dve nista. Sve tako nesto toplo hladno. Treba im igrac sa sigurnim poenima u rukama. I da, da trejduju Plamlija:)
    (Laik, 25. decembar 2019 17:26)

    # Link komentara

  6. Puno će vode proteći i puno će se trejdova dogoditi do 10. februara da bi se uopšt ei moglo naslutiti kakva će biti pozicija ekipa iz vrha NBA lige.
    Što se Istoka tiče Milvoki je tu favorit, medjutim ja ne znam kakvo je stanje Oladipove povrede,i vraća li se on ove sezone.
    Ako se vraća,oni su po meni kandidat za finale sa istoka.
    Filadelfija ne deluje pouzdano, Bruklin takodje, Majami prosto nema kvalitet iako su timski trenutno možda najbolja ekipa u ligi.
    Što se Zapada tiče u ovom moru dobrih ekipa značajnu ulogu neće samo imati trejdovi nego i povrede, a što se osetljivosti ekipa na povrede tiče tu je Denver najmanje "ranjiv" jer je bitno da se ne povredi smao jedan igrač, bez ostalih igraju kao i sa njima.
    Opet neka povreda tokom sezone Jokića i desetak dana pauze, kao kod Dončića, dovela bi i plejof u pitanje kod Denvera.
    Mišljenja sam da Denver ne treba ništa da menja tokom sezone.
    Njihov glavni adut je uigranost ekipe, i bilo kakva promena bi poremetila samu ekipu.
    Videlo se to prošle godine posle duge povrede Bartona, on praktično do kraja sezone nije mogao da se sastavi sa ekipom.
    Nego, Portera pravac u teretanu da ojača malo, odnese ga povetarac u reketu, i davati mu sve više šansi, i sve više odgovornosti.
    Nisam siguran da će i to biti dovoljno za titulu, posebno jer sam siguran da će Marej opet biti nekonstantan i često neupotrebljiv u plejofu, ali je i to bolje sada, nego uklapati novog igrača i to neku zvezdu u ovu ekipu.
    Pa sledeće godine....
    (KOSTA1703, 25. decembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  7. @dragan borca.
    lejkersi nemaju trojku, lejkersi imaju the trojku. king james,dame i gospodo. lejkersima je problem centar, jer dejvis insistira da nece da igra centra, ne bi me iznenadilo da mu je to i u ugovoru, a mekgi ili hauard (koji god da prevagne) su bez konkurencije najgori startni centri na zapadu, posebno ako gledamo plejof ekipe tu onda nema diskusije.
     (живац, 25. decembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  8. (Ivan, 25. decembar 2019 14:37)

    Ko je Leonardo?
    (Imay, 25. decembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  9. Mislim da Denveru za titulu fali samo jedna krštena zamena Jokiću, umesto onog pogubljenog Plamlija koji ni u odbrani ni u napadu ne zna gde se nalazi... Da su bar pokušali da dovedu Horforda, bila bi to druga priča.
     (društvance iz predgrađa, 25. decembar 2019 15:32)

    # Link komentara

  10. Klipersi su ZA SADA razočarali. Oni bi u teoriji trebalo da imaju ubedljivo najbolji skor, jer imaju 2 možda i najubojitija igrača s klupe, Lua i Harela. U NBA je bitno imati zvezdu koja je u stanju da poentira kad treba. To imaju mnogi, čak i Denver sa Jokićem u playoff modu. Razliku bi mogle da naprave rezerve, a tu su Klipersi najsigurniji. Naravno da mnogo taktiziraju, odmaraju Leonarda, ali sam više očekivao svejedno. Osim toga, ne verujem da će liga dozvoliti 2 tima iz istog grada u finale konferencije. Favorizovaće Dalas, no imaju i Nagetsi šansu.
    (Ivan, 25. decembar 2019 14:37)

    # Link komentara

  11. Ako denver bude denver u vreme PO, jedino ko stvarno moze da im naudi su klipersi, zbog duze klupe, tima koji moze da igra i brzu i sporu kosarku i zbog odlicnih defanzivaca, koje vodi ozbiljan trener.
    Lejkersi nemaju ni klupu, ni prvih 5, vec 2 superstara i trecepozitivce, i to ce na duge i isrcpljujuce staze biti haos. Ako jedan od njih dvojice bude pauzirao neke utakmice u PO, bice to katastrofa za lejkerse. Vrlo slicna situacija je sa Hjustonom. Ekipe polako udvajaju hardena, ras je toplo hladno, a odlicnog timskog igraca kapelu sve manje koriste. Tako da su predvidivi.
    Naravno, vrlo je tesko govoriti sad o kraju sezone ali eto, mojih 5 centi.
    (bob bobo, 25. decembar 2019 14:24)

    # Link komentara

  12. Preko Klipersa i Lejkersa nece moci, sa Hjustonom imaju sanse pola-pola, ostale ekipe prolaze lagano.
     (Zambezi, 25. decembar 2019 13:52)

    # Link komentara

  13. "Međutim, od svih ovih timova najmanje se u javnosti priča o mogućnostima Nagetsa u borbi za finale lige.

    Ipak, uoči pomenutih Božićnih duela upravo je tim iz Kolorada u centru pažnje u ligi."

    Ove dvije recenice su same sebi kontradiktorne i pobijaju se.
    (ides, 25. decembar 2019 13:42)

    # Link komentara

  14. Sve u svemu, apsolutno je svejedno koju poziciju će uzeti pred plejof, samo da su u prve četiri. Za nešto više mora da se pobedi neko iz LA, a mislim da su oba tima previše jaki. Možda, ako bude varijanta Denver Hjuston, na pozicijama 1/4 ili 2/3. E, sad u slučaju nekih trejdova, situacija može biti drugačija...
     (Alija Sirotanović, 25. decembar 2019 13:23)

    # Link komentara

  15. Igraće finale zapada - biće nba šampioni - boriće se za titulu...

    Jedna od ponudjenih opcija u anketi je višak.
    (Prota, 25. decembar 2019 12:24)

    Finale zapada je jedno, boriće se za titulu drugo, a biće šampioni nešto sasvim treće. Očigledno ne kapiraš razliku između ponuđenih opcija i to je jedini problem, a razlike su itekako prisutne. Znači, višak je jedino ovaj tvoj komentar.
     (društvance iz predgrađa, 25. decembar 2019 13:02)

    # Link komentara

  16. Ne mogu do titule, zapad je prepun timova koji ce da se bore za finale. LA timovi, Hjuston, Dalas, SA i Portland. Mislim da Denver moze da preskoci prvu stepenicu opet, a od rivala do rivala zavisi da li ce uspeti i drugu...u svakom slucaju je to uspeh. Ako Jokic, ipak se oko njega skoro sve vrti, podigne odbranu za 50 % i pokaze zube, a ne da se sklanja, a u napadu zadrzi ritam od prosle godine ...
     (majstor, 25. decembar 2019 12:28)

    # Link komentara

  17. Објективно гледано, Денвер не може да заустави Хардена и Вестбрука (уколико наставе у оваквом ритму), а и против одбране Клиперса тешко ће проћи ако ови остану здрави.. Најбоље шансе су им против Лејкерса који имају слабу спољну линију и ослањају се на АД и ЛБЈ, који нису незаустављиви ако се удвоје. Све у свему, друга рунда плејофа или максимум финале запада уз неку луду срећу
    (Зидан, 25. decembar 2019 11:59)

    Druze ne mozes u isto vreme udvojiti obojicu... A ako udvojis jednog kad su dvojica na terenu drugi ce da te utrpa, ne resava se to tako. Takodje LeBrona ceo zivot udvajaju, na tome se zasniva njegova "povratni pas" igra, sta mislis odakle mu silne asistencije? Uostalom pogledaj Jokicev stil igre, slicno je.
     (76er, 25. decembar 2019 12:27)

    # Link komentara

  18. Igraće finale zapada - biće nba šampioni - boriće se za titulu...

    Jedna od ponudjenih opcija u anketi je višak.
     (Prota, 25. decembar 2019 12:24)

    # Link komentara

  19. hahaha…haha
    A daj uozbiljite se,titula je vec viđena u LA-u.
    (vladimir, 25. decembar 2019 10:55)

    Vidjena je i prosle godine u San Francisku, Bostonu, Milvokiju...
    Sport je nepredvidiv zbog svih okolnosti Vladimire.
     (76er, 25. decembar 2019 12:23)

    # Link komentara

  20. Najmanje se prica o njima jer su ima sanse za titulu ravne nuli posle max ugovora mareju i ne trejdovanju bartona i kompletne bekovske linije. Lep timski duh imaju i veliki potencijal i navijam za njih ali...
     (stefan, 25. decembar 2019 12:23)

    # Link komentara

  21. Денвер ће наредних година имати озбиљне шансе за титулу. Мареју треба још искуства, а Јокоћ физички да се побољша, а и онај клинац - Портер обећава, тако да ће вероватно освојити титулу у наредних 4-5 год. Наравно, здравље да их послужи, то је предуслов. Требало би да се реше и Пламлија.
     (aco, 25. decembar 2019 12:20)

    # Link komentara

  22. hahaha…haha
    A daj uozbiljite se,titula je vec viđena u LA-u.
    (vladimir, 25. decembar 2019 10:55)

    Te već viđene titule su najopasnije.
     (blob, 25. decembar 2019 12:03)

    # Link komentara

  23. Ova sezona je velika šansa jer nema izrazitog supertima kao ranijih godina. Denver može do kraja, ali uz korekcije koje je već primetio Dragan-Borča:Plamlija treba trejdovati što pre, Portera osposobiti jer je njegov šut za 3 neophodan, plus Marej mora biti konstantan. Klipersi su za sada razočarali, Juta izgleda nema štofa za nešto više, Hjuston nije nerešiva enigma za Nagetse kao prethodnih sezona, Lejkersi u plej-ofu ima da se pretvore u Lebronov privatni posed. Na Istoku ima tvrdih timova, tu će više nervi odlučivati.
    (Ivan, 25. decembar 2019 11:53)

    Izvini a sto su clipersi razocarali?!? Imaju pobedu manje od denvera dve pobede manje od lejkersa... Tek je trecina sezone rade dobro dzordz se vratio iz povrede, lenard odmara svebide po planu. Videces njihov potencijal i snagu nocas protiv lejkersa a mogao si da vidiš i u prvom kolu lad su oduvali lejkerse i to bez dzordza...
     (detlic, 25. decembar 2019 12:02)

    # Link komentara

  24. Објективно гледано, Денвер не може да заустави Хардена и Вестбрука (уколико наставе у оваквом ритму), а и против одбране Клиперса тешко ће проћи ако ови остану здрави.. Најбоље шансе су им против Лејкерса који имају слабу спољну линију и ослањају се на АД и ЛБЈ, који нису незаустављиви ако се удвоје. Све у свему, друга рунда плејофа или максимум финале запада уз неку луду срећу
     (Зидан, 25. decembar 2019 11:59)

    # Link komentara

  25. Ova sezona je velika šansa jer nema izrazitog supertima kao ranijih godina. Denver može do kraja, ali uz korekcije koje je već primetio Dragan-Borča:Plamlija treba trejdovati što pre, Portera osposobiti jer je njegov šut za 3 neophodan, plus Marej mora biti konstantan. Klipersi su za sada razočarali, Juta izgleda nema štofa za nešto više, Hjuston nije nerešiva enigma za Nagetse kao prethodnih sezona, Lejkersi u plej-ofu ima da se pretvore u Lebronov privatni posed. Na Istoku ima tvrdih timova, tu će više nervi odlučivati.
    (Ivan, 25. decembar 2019 11:53)

    # Link komentara

  26. Samo mi nije jasno kako sacramento sa od juce zvanicno boljim igracem od jokica koji opet nema mesta ni u prvoj petorci nije u playoff priči?! Znači njohov igrac sa klupe je bolji igrac od denverovog najboljeg igraca sto znaci da oni imaju jos 5 boljih igraca u prvoj postavi... Nista mi nije jasno
     (detlic, 25. decembar 2019 11:51)

    # Link komentara

  27. @ Mr Melburn
    Ti si izgleda mnogo usamljen i tužan čovek, kada na svoj Božić komentarišeš o Nagetsima. Čini mi se da ti je jedino zadovoljstvo u životu da pljuješ i omalovažavaš Jokića. Mogao si makar danas, na svoj Božić, da se uzdržiš od mržnje i pakosti.
    (Dr Čikago, 25. decembar 2019 11:45)

    # Link komentara

  28. @Ruki Sezone

    Kakav zakljucak,ako se povrijedi neko od glavnih igraca odma slabije partije i nista od titule,ovo isto mozes reci i za dalas i denver ako im se povrijedi neko bitan nece nista uraditi u plej ofu
     (cole, 25. decembar 2019 11:42)

    # Link komentara

  29. Navijam za franšizu, kako to glupo zvuči.
     (Ahtung, 25. decembar 2019 11:37)

    # Link komentara

  30. Svi kažu kako je NBA sada liga bekova. Obratite pažnju na lukavu odbranu koju Nagetsi igraju. Jokić uopšte nije defanzivna slabost. Protivnički SG ili PG, primorani su uzeti mnogo spornih šuteva jer su ih Jokić-Haris ili Jokić-Murray izrezali od ostatka tima u napadu. Rezultat ovakve odbrane je da bekovi postižu 4-5 koševa manje od proseka po utakmici, a startni centri imaju 2-3 koša više nego što im je prosek po utakmici, i to sve "preko" Jokića. To je oko 5 poena u korist Denvera na svakom meču. Proverite slobodno koliko bekova ,glavnih igrača, "nije imalo svoje veče" ove sezone protiv Denvera, i to nije samo zbog sporog tempa.

    Ovaj tim ima više snage nego što trenutno prikazuje i igraće finale zapada protiv Klipersa
    (penga, 25. decembar 2019 11:35)

    # Link komentara

  31. Zavisi od senzibiliteta. Kome je sta glamur. Nekome su to nafurane ESPN, TNT zvezde koje urlaju posle svakog kosa kao da su dali pobednicki gol u finalu svetskog prvenstva, a nekome je glamur gledati centra koji deli paseve kao Leri Bird :) Glamur ili figurativno luksuz. Sta je luksuz? Gledati Hardena ili Luku kako rokaju step bek trojke preko ruku sa 8-9 metara, Dejvisa kako lupa banane ili Janisa kako rusi sve pred sobom? Zar to nije vidjano u istoriji kosarke mnogo puta, takvi tipovi igraca? Luksuz je kad imas centra od 125 kila koji igra plejmejkera, deli filigrantski precizne paseve na tacnu, sutira kao Dirk i pod kosem se snalazi kao Kevin Mekhejl :D Za mene je to luksuz. Kapa dole i cudesnom Luki, Lebronu, svim tim zvezdama, ali Jokica je najzanimljivije gledati :) Nikad ne znas sta ce da uradi, totalno nepredvidljiv i raznovrstan za razliku od vecine drugih zvezda. Denver ima sada finu i odbranu i prva petorka igra lepo, klupa skripi ali bice valjda bolje i to. Ali mislim da ce im od trojke najvise zavisiti i od Marejeve konstantnosti. Plamli im je najveca slabost. Kako ce to resiti za PLej Of ne znam, ali on ih bunari samo tako i pogotovo za Plej Of. Voleo bih da nisam u pravu oko njega, ali prosli Plej Of sut za 3 i Plamli i Barton ih odsekli od finala konferencije. Barton je iznenadjujuce bolji, ostaje ta trojka i Plamli. A nesto se vise plasim Hjustona nego blizanaca iz Arandjelovca :) Klipersi nemaju centra ni pleja, Lejkersi nemaju trojku. Videcemo :)
    (Dragan-Borca, 25. decembar 2019 11:28)

    # Link komentara

  32. Rano je još za priče o tituli,i o tome ko je prvi favorit...Sve će biti jasnije nakon "trejdova" koji slede.Mnoge ekipe će za par nedelja drastično promeniti svoj roster.Denver će gotovo sigurno praviti "trejd"(Holidej,Lav,ili neko treći)jer sa ovim što imaju trenutno nemaju šanse za nešto više od polufinala zapada.E sad,naredni potezi vlasnika kluba verovatno će odrediti blisku budućnost Denvera.
     (goblin, 25. decembar 2019 11:22)

    # Link komentara

  33. E cuj Denver da bude u borbi za titulu ha ha ha.Da nije 1 April danas.Znaci nikakve sanse nemaju .
    (Mr_Melbourne, 25. decembar 2019 10)

    Živ si drago mi je. Pa zar nemaš s kim da uživaš u Božiću nego imaš vremena da komentarišeš ovde. Ajde opusti se bar danas i srećan ti Božić pa da i ti nama čestitaš 7. janura.
     (dakiliz, 25. decembar 2019 11:10)

    # Link komentara

  34. Klipersi imaju na papiru najbolji tim. Nisu to samo Lenard i Džordž, imaju još Lu Vilijamsa, Beverli, Montrez Harel, Harkles koji je sasvim solidan igrač, Lendri Šamet kao veoma pristojan šuter. Lejkersi imaju LeBrona, Dejvisa i Kuzmu koji nešto slabije igra, Ronda, Hauarda, Grina. Sve u svemu, na papiru dve najbolje ekipe, onda verovatno Denver. Ako u PO neko isprati nivo Jokića koji će opet imati 25-12-9, možda malo jače poena, mogu dobiti svakoga. Denver dosta zavisi od toga da li će Marej, Heris i Barton podići nivo igre u PO u odnosu na prošlu sezonu. Možda neki trejd da urade i dovedu npr Holideja iz Pelikansa.
     (:-), 25. decembar 2019 11:09)

    # Link komentara

  35. hahaha…haha
    A daj uozbiljite se,titula je vec viđena u LA-u.
    (vladimir, 25. decembar 2019 10:55)

    # Link komentara

  36. Jos je rano pricati ali moje misljenje je da Lakersi ne mogu do titule ove sezone, jer cim ne igra neko od dvojice velicanstvenih odmah slabije partije i porazi od ekipa ispod prvih 8. Ista prica i za Kliperse, samo sto su oni pokupili 'foru' od Toronta prosle godine pa Lenard ne igra b2b utamice. Tu se otvara sansa za Nagetse, ali i Dalas nije za pidcenjivanje ako vidimo kakav pocetak sezone imaju Doncic,Hajvard, Porzingis (koji je pokazao da zna da vodi ekipu u Lukinom odsustvu gde su upisali neke pobede uz onaj nesrecni poraz od Toronta protiv kojeg su vodili 30 razlike).
    Sto se tice istoka ne vidim da iko moze da zaustavi Milvoki ka osvajanju istoka(nadam se i titule).
     (Ruki Sezone, 25. decembar 2019 10:53)

    # Link komentara

  37. Zavisi od senzibiliteta. Kome je sta glamur. Nekome su to nafurane ESPN, TNT zvezde koje urlaju posle svakog kosa kao da su dali pobednicki gol u finalu svetskog prvenstva, a nekome je glamur gledati centra koji deli paseve kao Leri Bird :) Glamur ili figurativno luksuz. Sta je luksuz? Gledati Hardena ili Luku kako rokaju step bek trojke preko ruku sa 8-9 metara, Dejvisa kako lupa banane ili Janisa kako rusi sve pred sobom? Zar to nije vidjano u istoriji kosarke mnogo puta, takvi tipovi igraca? Luksuz je kad imas centra od 125 kila koji igra plejmejkera, deli filigrantski precizne paseve na tacnu, sutira kao Dirk i pod kosem se snalazi kao Kevin Mekhejl :D Za mene je to luksuz. Kapa dole i cudesnom Luki, Lebronu, svim tim zvezdama, ali Jokica je najzanimljivije gledati :) Nikad ne znas sta ce da uradi, totalno nepredvidljiv i raznovrstan za razliku od vecine drugih zvezda. Denver ima sada finu i odbranu i prva petorka igra lepo, klupa skripi ali bice valjda bolje i to. Ali mislim da ce im od trojke najvise zavisiti i od Marejeve konstantnosti. Plamli im je najveca slabost. Kako ce to resiti za PLej Of ne znam, ali on ih bunari samo tako i pogotovo za Plej Of. Voleo bih da nisam u pravu oko njega, ali prosli Plej Of sut za 3 i Plamli i Barton ih odsekli od finala konferencije. Barton je iznenadjujuce bolji, ostaje ta trojka i Plamli. A nesto se vise plasim Hjustona nego blizanaca iz Arandjelovca :) Klipersi nemaju centra ni pleja, Lejkersi nemaju trojku. Videcemo :)
    (Dragan-Borca, 25. decembar 2019 10:53)

    # Link komentara

  38. Potrebna je klupa, da ti tamo napr sedi 6ti najbolji igrac ili slicno, neko ko ce da vodi 2 postavu. To denver nema i zato jos uvek nece uzeti titulum
    (Bojan, 25. decembar 2019 10:49)

    # Link komentara

  39. E cuj Denver da bude u borbi za titulu ha ha ha.Da nije 1 April danas.Znaci nikakve sanse nemaju .
     (Mr_Melbourne, 25. decembar 2019 10:43)

    # Link komentara

  40. Objektivno na zapadu su jaci Lejkersi, Klipersi i Hjuston a neće ni sa ostalima u plej ofu lako izaci na kraj.
     (Van Halen, 25. decembar 2019 10:38)

    # Link komentara

  41. Ako Denver završi kao prvi, Jokić će biti kandidat za Mvp
     (Polako, 25. decembar 2019 10:33)

    # Link komentara

  42. A ni za zlatnu medalju
     (miki986, 25. decembar 2019 10:32)

    # Link komentara