Ok, prvi smo u Ligi C – je li za ponos biti velika riba u maloj bari?

Mnogi navijači Srbije su prethodnih nedelja komentarisali da su protivnici Srbije u C diviziji Lige nacija bili na nivou prosečnog srpskog superligaša i da prvo mesto nije uspeh. Sve češće se među komentarima čuje i reč „bojkot“, a kao osnov problema jedno ime i prezime – Mladen Krstajić.

M.Ljubisavljević
Pošaljite komentar
  1. Имали смо ми у задњих 25 година и "стручнијих" и "Звучнијих" тренера од Крстајића па нисмо успели направити ништа значајно ни у Европи ни у свету. Водили су наше фудбалске репрезентације и Санртрач, и Петковић и Савичевић и Ђорић, и Пижон и онај странац Дик Адвокат и Муслин и много хваљени Антић и др. све стручњак до стручњака да не кажем: "Мој до мога" и увек на крају ћорак. Крстаји се спочитава да је изгубио од Швајцарске на СП у Русији а заборавља се да је онај немачки судија обилато помогао Швајцарцима који узгред буди речено уопште нису наивна екипа, јер ко разбије једну Белгију мора му се скинути капа. Много хваљени Радомир Антић је изгубио од фудбалских аутсајдера Гане и Аустралије на СП у ЈАР а о поразима Сантрача и Петковића нећу ни да говорим а Савичевић је био брука од селектора. То су биле катастрофе од по 6 комада у нашој мрежи а у тиму су били све саме фудбалске величине. И сада кад са подмлађеним тимом освојимо прво место у групи "Ц", фудбалски разбуцамо једну Румунију у обје утакмице и два пута победимо Црну Гору и уз то промашимо три пенала не ваља. Да, да ништа не ваља ал'би вероватно ваљало када би селектор био неки звездаш а у репрезентацији био комплетан тим Црвене звезде, е тада би све било o key без обзира какви би нам били резултати.
    (Runner, 25. novembar 2018 20:10)

    # Link komentara

  2. Znam ja sta bi ti hteo, da ode Krstaja i sa selektor bude Vladan Milojevic ali nece da moze sto bi rekao Sojic. Krstaja je dobar selektor ali ima los odabir igraca. Da igraju Stojke, Brasanac, Miletic, Subotic, Milan Gajic, ali i Mitar i Prija u paru mi bismo pobedjivali i Spaniju, Belgiju, Nemacku, Holandiju... (Bodibond, 21. novembar 2018 14:03)

    A kako si ti,genije,zaključio da je Krstajić dobar selektor? Koga je on to trenirao pre Srbije,reprezentaciju ili klub? Gde si mogao da pratiš njegov rad i da tako neku nebulozu zaključiš? Po ovome se vidi da si ograničen kao saksija i da se ne razumeš ni najmanje u fudbal,kao i u sve ostale sportove a non stop visiš na svim vestima i pokušavaš da popuješ,dok se većina ljudi sprda sa tobom i tvojom neinteligencijom.
    Ima loš izbor igrača,po tebi,neznalice a upravo mu stasale dve generacije koji su bili evropski i svetski prvaci u mlađim kategorijama.Ima on odličan izbor ali nema pojma sa strukom i treba ga najuriti sa ovog mesta,da ne bruka ni državu ni sebe. Ovo isto važi za ove Hrvate,koji hvale svoje nadolazeće igrače,koji nisu ni učestvovali na takmičenjima koje smo mi osvojili i kako mogu biti ispred nas.Imamo mi mnogo talenata,samo ih treba uklopiti i pronaći pravog selektora.
    (Istina, 25. novembar 2018 13:19)

    # Link komentara

  3. Pa sta ima da punimo Rumune.

    Punicemo kroasane:)
    (Dobronamerni komentator, 22. novembar 2018 20:48)

    Jedva vas cekam.
    (Zoni, 22. novembar 2018 21:51)


    Ali pazi, posle te utakmice cete prakticno prestati da igrate fudbal. To ce biti kraj.

    Vecina ce verovatno poceti da navija za Srbiju, ionako vec slusate Cecu, Lukasa i ostali krs.
    (Dobronamerni komentator, 22. novembar 2018 22:01)

    # Link komentara

  4. nije to reprezentacija za vrh jer im fali konstanta ali ima sanse da se razviju u jednu ako ih preuzme dobar strucnjak koji ce da uvede disciplinu prihe svega
    (imas oprecne nikove, 22. novembar 2018 20:57)


    Bas to majstore, disciplinu psihe.

    Remember, remember the 6th of November:)
    (БИЋЕМО ПРВАЦИ СВЕТА!, 22. novembar 2018 21:54)

    # Link komentara

  5. Pa sta ima da punimo Rumune. 

    Punicemo kroasane:)
    (Dobronamerni komentator, 22. novembar 2018 20:48)

    Jedva vas cekam.
    (Zoni, 22. novembar 2018 21:51)

    # Link komentara

  6. @realno ,a zasto ti uopce komentiras kada nemas pojma, nisi niti gledao te utakmice, Srbija niti u jednom trenu nije imala srece vec je svojom nezreloscu i neuigranoscu (3 fulana penala) dozvoljavala da te reprezentacije budu u igri a opet cim je malo takticke raznolikosti onda daju 4 gola Litvi za poluvreme, nije to reprezentacija za vrh jer im fali konstanta ali ima sanse da se razviju u jednu ako ih preuzme dobar strucnjak koji ce da uvede disciplinu prihe svega
    (imas oprecne nikove, 22. novembar 2018 20:57)

    # Link komentara

  7. @kompleksasu dobar ti je nick, stvarno te opisuje, imate srecu sto je Njemacka igrala nerijeseno, inace realno ste treca liga
    (@kompleksas, 22. novembar 2018 18:42)

    Vi imate sreće da je Rumunija izgubila bodove protiv Crne Gore inače bi i ostali u trečoj ligi. Niste mogli da Rumuniju dobijete i to s igračem više, a ovamo sami sebe svrstavate među najbolje??
    (realno, 22. novembar 2018 20:14)


    Pa sta ima da punimo Rumune.

    Punicemo kroasane:)
    (Dobronamerni komentator, 22. novembar 2018 20:48)

    # Link komentara

  8. @realno niko od nas ne stavlja nasu reprezentaciju medju top klasom, utakmica protiv Rumunije realno pokazuje da je ta reprezentacija jos nezrela ali ima potencijala, s druge strane vi em sto ne razumijete fudbal em se dizete u nebesa ali realno niste tamo - zato cete uvijek dobijati onakve odgovore kakve zasluzujete
    (gledaj svoja posla, 22. novembar 2018 20:46)

    # Link komentara

  9. @kompleksasu dobar ti je nick, stvarno te opisuje, imate srecu sto je Njemacka igrala nerijeseno, inace realno ste treca liga
    (@kompleksas, 22. novembar 2018 18:42)

    Vi imate sreće da je Rumunija izgubila bodove protiv Crne Gore inače bi i ostali u trečoj ligi. Niste mogli da Rumuniju dobijete i to s igračem više, a ovamo sami sebe svrstavate među najbolje??
    (realno, 22. novembar 2018 20:14)

    # Link komentara

  10. Evo ovako... Da ne bi bili mi koji pricamo koliko smo dobri ili losi (ili Hrvati koji dolaze ovdje da "komentiraju"). Zadnja utakmica s Litvanijom, ja gledao na engleskom kanalu gdje se komentator cudi kako nismo pregazili Litvaniju jer smo, citiram, u prethodnih 5(pet) utakmica pokazali "absolute domination". To sto smo promasili metar penala i stopostotnih sansi, i sto je tako ispalo da ipak moramo da dobijemo zadnju utakmicu... Ja cu za svoje uvijek navijati, ko god igrao ili bio selektor, ali evo ja vamvelim dvije stvari ... Ako ostane Krstajic, KOGA GOD izvucemo u kvalifikacijama idemo na EP, bez baraza. I drugo, onako usput, da ne bude poslije... Rumuni su JAKO dobar tim i takodje cemo ih vidjeti na EP. Samo da se zna, a mi smo ih igrom ZGAZILI u 180 min.
    (Srle, 22. novembar 2018 19:05)

    # Link komentara

  11. @kompleksasu dobar ti je nick, stvarno te opisuje, imate srecu sto je Njemacka igrala nerijeseno, inace realno ste treca liga
    (@kompleksas, 22. novembar 2018 18:42)

    # Link komentara

  12. @realno postoji razlog zasto nitko nije cuo za Brekala, druga ligo ,uskoro treca
    (sramotis se, 21. novembar 2018 16:20)

    Pogledaj tko su ti nositelji (prvi šešir)za grupe EP pa reci tko je prva liga, a tko treća (treći šešir Srbija), uskoro i četvrta!
    (kompleksašu, 22. novembar 2018 17:44)

    # Link komentara

  13. rv12aval, 21. novembar 2018 16:46)

    Sta pricas ti druze? MUSLIN JE STVORIO EKIPU KOJA JE OTISLA NA SP- to procitaj deset puta.

    KRSTAJIC JE NAPRAVIO TAKVE GLUPOSTI SA TAKTIKOM NA SP DA NAS JE UNAZADIO- pa ovo procitaj jos 10 puta

    I ne, ne bi se obrukali sa Muslinom, kao sto se nismo obrukali u kvalifikacijama. To sto ti mislis da je fudbal samo da ti uzivas u nekom lepom driblanju i vrhunskim akcijama, to je sve ok, ali fudbal je igra u kojoj je cilj POBEDITI jedino i nisa vise.

    Da mi bar sada igramo lep fudbal, rec ne bi rekao, ali mi sada igramo buknerice sa 3,4 igraca dok ostali stoje. Sta je tu dobro? Objasni svega ti?

    Ps Krstajic nikada nije vodio ni jednu ekipu, nikakvo iskustvo nema. Dovidjenja.
    (Lanister, 22. novembar 2018 01:17)

    # Link komentara

  14. Iskreno, mislim da sve zavisi od toga kakvi ce igraci nasi mladi igraci poput SMS-a, Jovica, Gacinovica, Milenkovica, Veljkovica, Zivkovica, pa i malog Racica iz Valensije postati. Mi smo mala zemlja i, potrebno nam je da ovi igraci postanu igraci svetske klase, da bi onda i reprezentacija bila na svetskom nivou. Kao na primer Belgija pre par godina, kada su Azar, De Brujne, Lukaku, itd. svi postali ekstra igraci i onda je, preko noci, i Belgija postala svetska sila u fudbalu! Takodje, Milojevic, Jokanovic, i Paunovic su jedina 3 trenera, po meni, koji bi trebalo da vode reprezentaciju u narednih 10-15 godina. Ali, pre sve toga, treba imati prave ljude na celu saveza... Kad se to desi, sve ostalo ce doci na svoje, i onda cemo moci ravnopravno da igramo sa svima na svetu!
    (Fikio, 21. novembar 2018 17:20)

    Tvoje poređenje naših i belgijskih talenata je krajnje neumesno. A priča o nekoj svetskoj klasi tih igrača u ovom trenutku zvuči prosto neverovatno. Jedina dvojica koja pokazuju da bi mogli biti to što očekuješ su Jović i Milenković. Živković i SMS su talenti koji se za sada još nisu ostvarili u punoj meri (realno, stagniraju). Gaćinović, Veljković, Maksimović, Lukić su limitirani igrači i oni neće više napredovati od sadašnjeg nivoa. Za Račića je trener Valensije rekao da još uvek nema kvalitet za prvi tim i da mora da se dokazuje u rezervama. Ni Maksimović nije uspeo u tom klubu. Gaćinovićevi limiti su viđeni u utakmicama protiv CG i Litvanije.
    (Malo realnosti ne škodi, 21. novembar 2018 21:18)

    # Link komentara

  15. sve okej, ali čemu ovo povlačenje paralela s Hrvatskom? po čemu su oni nama bitniji od bilo koje druge reprezentacije da bi se poredili baš s njima?
     (NT3, 21. novembar 2018 19:52)

    # Link komentara

  16. Fino napisano sa osvrtom iz svih uglova a takođe je rečeno i šta mi obični navijači mislimo u komentarima ovde što je sjajno.Krstajića neću da komentarišem jer FSS je najveći problem.Problem je naše društvo koje nema zdravi sistem za ništa pa nam je sve u rasulu i kako ne treba.Fudbalski savez je jedno od oličenja te naše realnosti,tamo su neki ljudi po prljavim političkim linijama a kriminal je ono čime se oni bave a ne sport.Dodao bih da je amaterizam i neznanje tih ljudi strašno,za primer bih dao sve ono što se dešavalo pre ,za vreme i posle utakmice sa Švajcarskom pa nas "izradiše k'o majmune" što se kaže.A svima nama bi takođe zamerio nespremnost,kada je Brih ono uradio videlo se da niti su igrači reagovali kako treba niti da smo spremni na tako nešto kao narod,naivni smo i uvek nam se ponavljaju te "nepravde" i pojeo vuk magarca.Dok ne podignemo društvenu svest neće nam pravi ljudi sedeti i raditi tamo gde treba i kako treba za opštu dobrobit.
    (IGGY, 21. novembar 2018 19:16)

    # Link komentara

  17. hvala Bogu da neko napise ovakav tekst! B92 jedini mediji koji citam-hvala vam sto ste svetli u mraku.
     (crni_redstar, 21. novembar 2018 17:41)

    # Link komentara

  18. Iskreno, mislim da sve zavisi od toga kakvi ce igraci nasi mladi igraci poput SMS-a, Jovica, Gacinovica, Milenkovica, Veljkovica, Zivkovica, pa i malog Racica iz Valensije postati. Mi smo mala zemlja i, potrebno nam je da ovi igraci postanu igraci svetske klase, da bi onda i reprezentacija bila na svetskom nivou. Kao na primer Belgija pre par godina, kada su Azar, De Brujne, Lukaku, itd. svi postali ekstra igraci i onda je, preko noci, i Belgija postala svetska sila u fudbalu! Takodje, Milojevic, Jokanovic, i Paunovic su jedina 3 trenera, po meni, koji bi trebalo da vode reprezentaciju u narednih 10-15 godina. Ali, pre sve toga, treba imati prave ljude na celu saveza... Kad se to desi, sve ostalo ce doci na svoje, i onda cemo moci ravnopravno da igramo sa svima na svetu!
    (Fikio, 21. novembar 2018 17:20)

    # Link komentara

  19. Dokle više sa tim "Muslin nad je odveo na SP". Srbija je pod Muslinom nakon grozne igre, pukom srećom i kiksevima drugih, otišla na Mundijal nezasluženo. Nikad gore Srbija nije odigrala kvalifikacioni krug. Statistika je uvek bila na strani protivnika koji je bio na terenu bolji, ali je sreća bila na strani Srbije.
    U Beču je drugi tim Austrije ponizio Srbiju i sam Bog je spasao srpsku reprezentaciju od katastrofe i pet-šest golova u mreži. Srbija nije nadigrala čak ni Gruziju u sred Beograda, već smo videli grčevitu odbranu da se sačuva rezultat. Bunker u Beogradu protiv takve sile kao što je Gruzija. A sada se Krstajiću zamera i zbog propuštene pobede nad Rumunijom iako je u obe utakmice Srbija imala izrazitu nadmoć u igri, posedu lopte, stvorenim šansama... Ja ne smem ni da zamislim šta bi Muslinovoj Srbiji uradili Brazil ili Švajcarska na SP. Sa igrom koju je forsirao Muslin Srbija bi bila teško ponižena sa hrpom golova u mreži i predmet podsmeha čitavog sveta.

    Zbog Muslinove alavosti i sujete je Srbija lako mogla da izgubi nekoliko mladih igrača koji su budućnost srpskog fudbala jer su susedne zemlje nudile pozive tim igračima.Nije prvi put da Srbija gubi važne igrače, ali je Muslinov bezobrazluk zaista prevazišao sve granice. Ovaj put je savez odlučno reagovao, sprečio katastrofu,a razlozi za smenu Muslina jasno saopšteni javnosti.
    (rv12aval, 21. novembar 2018 16:46)

    # Link komentara

  20. @dex dobro je hrvat, spusti loptu, ni ti sam ne verujes da ste dobri u sportu, posebno ne u usporedbi s Srbijom koja u ovoj godini po ko zna koji put ima svetskog prvaka
    (@........., 21. novembar 2018 16:26)

    # Link komentara

  21. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A.
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22) Fun fact: Hrvatska je jedina bila u skupini u kojoj su sve tri reprezentacije igrale osminu finala. Fun fact: spanija i Engleska su po transfermarktu druga i treća najskuplja reprezentacija..vidim da si i na a drugim clancima ostavljao isti komentar,oladi malo,sta god mi rekli oni su pre četiri meseca igrali finale a pre par dana dobili Spanija i igrali egal sa Englezima na Vembleju.
    (Nemapotrebe, 21. novembar 2018 14:11)


    Ali zar nije Hrvatska nadigrala Francusku u finalu? Izbacila Englesku u polufinalu?
    Ajde da ste izgubili 1:0 u Spaniji, ali 6:0.
    Dvaput igrali zavrsnicu SP, prvi put zasluzeno treci drugi put na srecu drugi, i sad se predstavljate kao neka velesila".
    (Poplava mozga, 21. novembar 2018 16:21)

    # Link komentara

  22. @realno postoji razlog zasto nitko nije cuo za Brekala, druga ligo ,uskoro treca
    (sramotis se, 21. novembar 2018 16:20)

    # Link komentara

  23. @dex razvijenija drzava ?Zato im svi i bjeze. Bolji u sportu? Da jesu ne bi bili ovako iskompleksirani jahhaha u kojem ti svijetu zivis, ali vjeruj mi u sportu su 3 klase ispod nas
    (smiri zivce hrvat, 21. novembar 2018 16:17)

    # Link komentara

  24. Igramo sve bolje i to raduje
     (Samo uigravati tim, 21. novembar 2018 15:31)

    # Link komentara

  25. nemam nista protiv Krstajica! ali jednostavno nije dorastao nema iskustva i znanja da trenira ovu Reprezentaciju koja ima odlicne igrace konacno dobre napadace!
    (mrky, 21. novembar 2018 12:20)

    Ja imam! Svako ko na takav način dodje na poziciju selektora zaslužuje da ga ismevaju svaki dan. Jedini kvalitet koji poseduje je da pohvali pravu osobu u pravo vreme.
     (CJC, 21. novembar 2018 15:29)

    # Link komentara

  26. Ne razumem pitanje i dilemu: nivo nismo birali vec dobili prema ranijim zaslugama. Sad smo izborili visi nivo dakle ispunili ono sto se ocekivalo i idemo tamo gde pripadamo. Bolje nije moglo rezultatski. Igra je bila dovoljno dobra i ima mesta i nade napretku, sto se videlo na osnovu povremenih uspona u skoro svim utakmicama. Pravi ispiti predstoje (Norveska) i verujem da ce i to pobediti.
    (Nebojša, 21. novembar 2018 15:25)

    # Link komentara

  27. problem je onaj ko je doveo ovog pocetnika, jer verovatno ni jedan trener sa obrazom i kredibilitetom ne bi preuzeo reprezentaciju posto su na onakav nacin oterali coveka koji nas je odveo na SP. svaki put farsa.
    (vrg, 21. novembar 2018 15:17)

    # Link komentara

  28. Dado

    Igrao je Brekalo za kojeg ti nisi ni cuo. Pjaca, Rog, Santini . .
    Vi cete tek sad naletit na nesto jace reprezentacije od bora ije s kojom ste prosli slucajno ubvisi rang. Da Crna Gora nije otela Rumunima bod ostali bi u C gdje objektivno pripadate. Vratice te se tamo svakako.
    (Realno, 21. novembar 2018 15:01)

    # Link komentara

  29. Da li smo prvi u grupi? Da li idemo dalje u narednu grupu? A sta da se nismo plasirali? Kakvi bi bili komentari? Sacekajte sa pljuvanjem, da se ne plasiraju na EP i pljujte. Zasto sve nesto unapred a oni prvi na tabeli?
    (123, 21. novembar 2018 14:45)

    # Link komentara

  30. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A. 
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22)

    Sta, hoces da se oprobamo malo sa Spancima i Englezima, ili mislis da je bolje pobediti Litvaniju nego Spaniju? Cemu se ti smejes? Imaju dve medalje sa SP, srebro je iz ovr godine. Ne samo sto su visestruko razvijenija drzava, nego su bolji cak i u sportu. Smej se, u pauzi izmedju dve smene u nekoj Juri, dok navijas za "Krstajiceve momke". Ja tudje rezultate postujem, a nase jos nisam docekao.
     (Dex, 21. novembar 2018 14:44)

    # Link komentara

  31. nadmen je u komentarima ovaj Krstajić, ne shvata da je dobar deo rezultata dosao od suvog kvaliteta pojedinaca igrača, njegov doprinos je tek 10% ako ne i manji , videce se u velikim duelima jel dorastao ( a verujem da nije ) da taktikom nadmudri onde gde smo igracki slabiji, Belgiju, Holandiju, Englesku, Hrvatsku, Portugaliju, Italiju i sl.
     (MirosLAV, 21. novembar 2018 14:38)

    # Link komentara

  32. Sjajan uspeh, praktično smo obezbedili polufinale baraža za plasman na evropsko na kom će učestvovati samo 32 privilegovane evropske nacije. Evropsko je realna perspektiva, biće nezgodno samo ako tamo naletimo na Kosovo, koje kroz poludirigovanu ligu nacija trasira svoj put ka evropskoj sceni. Oni svoje polufinale baraža igraju sa Makedonijom, koja mora da razmisli želi li u EU, a Gruzija ili Belorusija u finalu ne deluju kao nepremostiv protivnik za našu južnu pokrajinu. Zato prolazimo i mi i oni, garantujem, tom utakmicom sa njima bićemo stavljeni pred svršen čin.
    (toni bandera, 21. novembar 2018 14:35)

    # Link komentara

  33. Mi smo jedina zemlja koja je prva i u ligi C i u ligi D(Kosovo*)
    (Stefan, 21. novembar 2018 14:28)

    # Link komentara

  34. Šetala dva dobra prijatelja...vrlo dobra prijatelja. I jedan kaže ovom drugom: "Idem ja da odmorim malo". I ode čovek.
    (Pećko Pivo, 21. novembar 2018 14:11)

    # Link komentara

  35. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A.
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22) Fun fact: Hrvatska je jedina bila u skupini u kojoj su sve tri reprezentacije igrale osminu finala. Fun fact: spanija i Engleska su po transfermarktu druga i treća najskuplja reprezentacija..vidim da si i na a drugim clancima ostavljao isti komentar,oladi malo,sta god mi rekli oni su pre četiri meseca igrali finale a pre par dana dobili Spanija i igrali egal sa Englezima na Vembleju.
    (Nemapotrebe, 21. novembar 2018 14:11)

    # Link komentara

  36. @realno , realno je da ste druga liga nacija i da cete biti sve gori i gori , ne znam samo ko vas pita za misljenje kad se sramotite
    (nije sport za tebe, realno, 21. novembar 2018 14:08)

    # Link komentara

  37. I kao ta velika riba u maloj bari se nismo bas pokazali kao "velika". Svi timovi igraju sistemom igre bez lopte a samo mi starinski...cekaj na svojoj poziciji da primis pas. Otpustili su Muslina koji nas je odveo na svetsko prvenstvo zbog izgovora da smo slabo igrali, a onda posto su ih svi strucnjaci glat odbili, doveli su Krstajica koji nista nije pobosljao.....to sam moze kod nas!!!
    (Nikola, 21. novembar 2018 14:08)

    # Link komentara

  38. Tuzno je to kad ti bar 5 igraca koji moraju da budu pozivani, ne igraju a pritom uopste nisu matori...posto ovaj prica o podmladjivanju reprezentacije. Tu pre svega mislim na Luku i Nastasica, a gde je jos Maksimovic (standardan u Napoliju), Gudelj (standardan u Sportingu), pa cak i Djuricic (uglavnom igra u Sasuolu). Kostić koji je jedan od boljih asistenata u Nemackoj ne odigra ni 5 min u 3 utakmice. Prijovic ni sad ne bi igrao, da nismo imali 0:0 na poluvremenu. Lukic jeste buducnost, ali on vec mesecima ne igra, Zivkovic takodje, iako je bio jedan od boljih na ovoj utakmici,forsira Radonjica koji po kriterijumima jednog ozbiljnog reprezentativnog fudbala, ne bi trebao da bude ni pozivan, bar dok ne postane standardan, sto ce po mom misljenju tesko da se desi...ali treba shvatiti da je ovo Litvanija, veoma slaba ekipa, sta ce biti kad dodju jace reprezentacije. Ne vidim nikakvu buducnost sa ovim selektorom, a to ce se pokazati vec u kvalifikacijama. Covek nema nikakav koncept, nikakvo znanje, nikakav sistem. Krsta je bio ljut posle utakmice, naravno jer trpi opravdane kritike...valjda ce shvatiti da treba da prepusti nekom drugom ovaj posao za predstojece veoma ozbiljne i teske utakmice!
     (nosferatu, 21. novembar 2018 14:05)

    # Link komentara

  39. (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22) 

    A Nemacka?
     (Bodibond, 21. novembar 2018 14:04)

    # Link komentara

  40. Jako los rezultat i samo prvo mesto. Ko ce da odgovara za ovaj fijasko? Dokle vise brukanja i dokle cemo da trpimo da budemo prvi na tabeli?!?
    (Sroaki realno, 21. novembar 2018 14:04)

    # Link komentara

  41. krstajic out!!!!!! 
    (nik, 21. novembar 2018 12:20) 

    Znam ja sta bi ti hteo, da ode Krstaja i sa selektor bude Vladan Milojevic ali nece da moze sto bi rekao Sojic. Krstaja je dobar selektor ali ima los odabir igraca. Da igraju Stojke, Brasanac, Miletic, Subotic, Milan Gajic, ali i Mitar i Prija u paru mi bismo pobedjivali i Spaniju, Belgiju, Nemacku, Holandiju...
     (Bodibond, 21. novembar 2018 14:03)

    # Link komentara

  42. Osvojili smo prvo mjesto u konkurenciji petlica
     (krajisnik, 21. novembar 2018 14:02)

    # Link komentara

  43. Krstajić je kako god komentarisali ,sa reprezentacijom Srbije ostvario 1.mesto u grupi C.Tu grupu nije on birao, već nam je nametnuta i odraz je stanja u Srpskom fudbalu.Za grupu B birati kvalitetnijeg trenera.To su Vladan Milojević i Marko Nikolić kao imena sa autoritetom i rezultatima iza sebe.Svako je morao od nečega početi pa i Krstajić.Po meni ništa nije uradio loše da bi smo ga žigosali.Srbiju je uveo u ligu B i na tome mu se zahvaliti.
    (Rajko, 21. novembar 2018 14:01)

    # Link komentara

  44. Jokanovic za selektora!
    (asdfg, 21. novembar 2018 12:53)

    Bolje Vladanosa Milojevica, LOL.
     (Bodibond, 21. novembar 2018 14:00)

    # Link komentara

  45. Ali opet ni ta grupa u visoj ligi nece biti uopste jaka: Norveska, Skotska, Finska, Moldavija, sve su to smesne reprezentacije, najbolji igraci od tih svih selekcija su stoper Hangeland, braca Rise, Dzon Kerju, kod Skotlandjana Snodgras, Daren i Stiven Flecer, Nejsmit, Dzejms Mekfaden, kod Finaca Jaskelajnen i Roman Eremenko ali vecina tih igraca su ili zavrsili karijere ili su na zalasku karijere, tako da mislim da cemo proci lagano u drustvo najboljih.
     (Bodibond, 21. novembar 2018 13:59)

    # Link komentara

  46. Зашто оволико полемисања око репрезентације и савеза,кад се зна да је ово борба са ветрењачама. Зна се једноставно ко је Кокеза,и како нам фудбал деценијама функционише. Имамо ми брдо добрих тренера,али би један добар тренер неће да прихвати да се ништа не пита везано за вођење тима. Па само да се крене од тога,да је један Пауновић направио невероватан резултат,и није остао на месту селектора,младе,или А репрезентације, у коју би он, познавајући те клинце, подмлађивао репрезентацију и наставио рад са њима. Овако, остаје нам да гледамо тужну игру и да и даље расправљамо о томе шта нам је чинити... А наравно то ништа неће променити
     (vericaNe, 21. novembar 2018 13:58)

    # Link komentara

  47. Srpski fudbal je tacno tamo gde i treba da bude - u C ligi.
    (milenko, 21. novembar 2018 13:57)

    # Link komentara

  48. Gde se vrti velika lova tamo vlast gospodari i tamo su ovakvi rezultati. Ostaju nam sportovi gde vlast nije nanjušila plen i gde smo svetski prvaci ili u samom vrhu. I ništa se do daljnjeg neće promeniti, osim da im kažemo da znamo za jadac.
     (Stevan, 21. novembar 2018 13:56)

    # Link komentara

  49. Tačno je da Srbija ima talenta za mnogo više od Lige C, ali (na žalost) je isto tako tačno da taj talenat nikad neće dobiti (parvu) priliku da se pokaže u punom svetlu...iako je suština vrlo jednostavna...odrešene ruke i kredit od (najmanje) 2 godine Veljku Paunoviću...tim sa N.Zelanda + igrači za koje ISKLJUČIVO SELEKTOR smatra da ih treba dodati...i OBAVEZNO u stručnom štabu Vladimir Borković...ko ne zna o kome je reč...You Tube - RTS OKO - Bilo jednom na Novom Zelandu od 6:25-7:02!!!
    (A, 21. novembar 2018 13:55)

    # Link komentara

  50. @Ovo takmičenje lige nacija je zamjena za prijateljske utakmice. Većina najboljih igrača nije htjela ni da sudjeluje. Sam Dalić je rekao da će iskorisiti ovo takmičenje za uvođenje i isprobavanje mlađih igrača. Prva vrijednost reprezentacija se vidi u rangiranju za izvlačenje grupa 3.12.2018. Hrvatska je u prvom šeširu među nositeljima ili ako vam je draže u A ligi. Srbija je u trećem šeširu ili opet liga C ako vam se taj naziv sviđa. Koga god da izvuče Srbija iz dva bolje rangirana šešira, za Srbiju će to biti grupa mmrti. To je vaša realnost.
    (realno, 21. novembar 2018 13:00)

    Da u takmicenje sa Spanijom i Engleskom isprobava mlade igrace, eksperimentise s igrom a u takmicenju sa Gruzijom i San Marinom ce da pokaze ozbiljnost i pun kapacitet. Ma ajde bre. Hrvatska je igrala sa najjacim sastavom i izgubila je... Liga nacija je atraktivno takmicenje za prestiz, dobar eksperiment a nudi cak i pehar i ucesce na EP. Svakako bolje nego prijateljske.
    (Volvo, 21. novembar 2018 13:55)

    # Link komentara

  51. Nisu nam ovi momci i ovaj selektor doneli c ligu! Od kad smo samostalna drzava nista nismo postigli,a i pre toga. Samo znamo sve da podcenjujemo,a gde i koliko igraju ta nasa "velika" imena?Prvenstvo se igra po raznim livadama,a sest utakmica resava prvaka! Sve ostalo dogovoreno!A o fudbalu pisu novinari koji nisu ni fiskulturu u skoli radili! Tu smo gde smo. Druga liga za nas super!
     (salebp, 21. novembar 2018 13:54)

    # Link komentara

  52. Krstajic je genije pravi.
    (Vito, 21. novembar 2018 13:52)

    # Link komentara

  53. Zar ima neko ko jos uvjek prati srpski fudbal?!
    (zux, 21. novembar 2018 13:51)

    # Link komentara

  54. Br 1 . Prvi smo zahvaljujuci spletu okolnosti , jer je CG uzela bod u Bukurestu,da nije toga bilo,bili bi drugi. 

    br 2. Ovaj tim nema ni glavu ni rep. Ne mozes pobediti kod kuce Rumune, a u gostima igrash sat vremena sa igracem vishe i ne mozes postici taj jedan gol. 

    Br 3 Protiv CG u Beogradu igrali smo 15 minuta , ili bolje reci oni nisu ni igrali tih 15 minuta.Ostalih 75 su bili bolji tim i ponisten im je cist gol. 
    Br. 4 Juce protiv Litvanije za 50 minuta anti fudbala, nismo odigrali jednu jedinu akciju, a probili smo led kad su oni sami sebi dali gol. 

    Br5. Sta ce biti kada dodju jace reprezentacije od CG drugog tima, i ispod prosecnih Rumuna, koji su u medjusobnom odnosu bili bolji.
    (Slobo, 21. novembar 2018 12:56)
    Samo da mi objasnis ono pod br.1. Po tebi je onda Zvezda prva zato sto je Partizan kiksnuo na par utakmica, tj spletom okolnosti jer je u derbiju razbio Zvezdu?

    00
     (parodija, 21. novembar 2018 13:48)

    # Link komentara

  55. @realno a koga je to Dalić uvodio, Modrića, Rakitića, Perišića ili možda Lovrena? Sve neke novajlije koje su igrali protiv Španije recimo u Zagrebu. Igrali bi i Subašić te Mandžukić, da se nisu penzionisali i Strinić recimo, da nema problema sa zdravljem, zato te priče o "uvodjenju mladih igrača" možeš prodavati nekom drugom. Naravno, bilo je država koje su zaista uvodile neke mlade snage, bilo je i igrača koji nisu željeli igrati, ali svakako ne u takvoj meri kao što ti insinuiraš.

    I tvrditi da je svaka grupa za Srbiju grupa smrti, kad se zna da iz prvog šešira možeš izvuči jednu Poljsku, koja na SP nije pokazala nište više od Srbije a iz drugog bilo ko, osim Nemačke, ajde recimo Češka, koja nije ni otišla na SP? Dakle u potencialnoj grupi Poljska, Češka, Srbija, to je za Srbe grupa smrti? Ti, ili nemaš pojma o fudbalu ili si najobičniji provokator.

    Srbija u grupu smrti upada jedino u slučaju da naleti na kombinaciju tipa Francuska iz prvog, Nemačka iz drugog recimo. To je več grupa, koja se baš težko prolazi, sve ostale kombinacije (osim famozne balkanske recimo Hrvatska-Bosna-Srbija, jer znamo da bi to bilo više od fudbala) svakako su prolazne a dali če Srbija uspeti, zavisi pre svega od nje same.
    (Dado, 21. novembar 2018 13:47)

    # Link komentara

  56. na mojoj svadbi bilo vise ljudi neko sinoc na tribinama ;)
     (istine radi, 21. novembar 2018 13:45)

    # Link komentara

  57. kad shvatite da fudbal u Srbiji vodi mafija a ne srce...shvaticete surovu istinu zadnjih 30-40god ...
     (Realno, 21. novembar 2018 13:43)

    # Link komentara

  58. Slavisa Kokeza je jos jedno ime koje treba dodati, nije samo Mladen Krstajic.
     (cowboy, 21. novembar 2018 13:41)

    # Link komentara

  59. (realno, 21. novembar 2018 13:00)

    Ne ovo je takmicenje, za koji se dobija pehar, koje ima svoje nagrade, i iz kog se isapda u nizu ligu. Nije nikakva zamena za prijateljske i ima takmicarski znacaj. Nije li bio pun Vembli? Nisu se englezi radovali, nisu li Nemci tugovali? Sve to zbog prijateljske? Do juce ste pricali kako 'neki igraju na Vembliju a neki sa San Marinom i Andorom' a danas su to nebitne utakmice. Najbolji igraci su igrali, osim ako nisu povredjeni, i to u svim reprezentacijama. Ispali ste u drugu ligu a tu smo se mi popeli i to treba prihvatiti. Od stare slave se ne zivi.
    (Mile, 21. novembar 2018 13:41)

    # Link komentara

  60. Naš fudbal služi za, bogaćenje pojedinaca, opsti interes je nebitan. Glupo mi da se nerviram, fudbal mi odavno nije najvažnija sporedna stvar, mego tercijalna
     (ja, 21. novembar 2018 13:41)

    # Link komentara

  61. (realno, 21. novembar 2018 13:00)

    Ne ovo je takmicenje, za koji se dobija pehar, koje ima svoje nagrade, i iz kog se isapda u nizu ligu. Nije nikakva zamena za prijateljske i ima takmicarski znacaj. Nije li bio pun Vembli? Nisu se englezi radovali, nisu li Nemci tugovali? Sve to zbog prijateljske? Do juce ste pricali kako 'neki igraju na Vembliju a neki sa San Marinom i Andorom' a danas su to nebitne utakmice. Najbolji igraci su igrali, osim ako nisu povredjeni, i to u svim reprezentacijama. Ispali ste u drugu ligu a tu smo se mi popeli i to treba prihvatiti. Od stare slave se ne zivi.
    (Mile, 21. novembar 2018 13:40)

    # Link komentara

  62. Nisam fan Krstajića, ali zar ne mislite da je ovaj tekst, da ne budem previše oštar, malo promašio temu. Ispade Krstajić kriv za sve padove i promašaje srpskog fudbala. Zar je... I ono što posebno naglašavam, zar smo u svemu ekstremi, ili su u pitanju neki interesi. Pustimo čoveka da radi, i ovu ekipu koja ima štofa vodi, u svakom Srbinu čuči "najbolji" selektor, oladimo malo...
     (Zoran Bojanić, 21. novembar 2018 13:40)

    # Link komentara

  63. Krstajica kritikuju iz pogresnih razloga. Ja sam zvezdas ali cinjenica je da 90% kritikuje Krstajuca zbog Muslina tj. zbog navijanja za klub. Samo bih hteo da kazem da su Krstajica doveli isti ljudi koji su doveli i Muslina! Takodje, stalno se pominje ta carsija a u isto vreme podrzava Milivojevic... Znaci, carsija ne sme da sastavlja reprezentaciju ali zato igraci mogu da odlucuju o taktici? Ako neko navija (ili igra) za reprezentaciju na osnovu toga ko sedi na klupi ili u savezu - moze slobodno odmah da ode da navija za hrvate jer njima su valjda u savezu zlatni ljudi. Uostalom, hrvate nisu pokrale sudije na prvenstvu. Ko zna sta bi bilo da smo dobili taj penal... Muslina cenim ali mu Krstajic nije nista kriv. Da je pozvao Sergeja pa makar da sedi na klupi (sto je realno zasluzio), bio bi i dalje selektor i ne bi napravio sav ovaj haos. Navijao sam za Muslina, navijacu i za Krstajica. A i savez nija bas toliko los ako i klupski i reprezentativni fudbal imaju uspeha u poslednje vreme. Ako postoji nesto lose u nasem fudbalu, onda su to menadzeri!
    (aca, 21. novembar 2018 13:39)

    # Link komentara

  64. Šta očekuješ ti sa Fejsom i reprezentacijom, podnesi ostavku najbolje
     (marko, 21. novembar 2018 13:39)

    # Link komentara

  65. Jel ima rezultate ili nema? Ima, tu je kraj price, sve ostalo je mlacenje prazne slame.
    (Dobronamerni, 21. novembar 2018 12:38)

    Ko bre ima rezultate?
     (petarczv, 21. novembar 2018 13:37)

    # Link komentara

  66. Jel Krstajic kriv sto igramo C Ligu?
     (Trt Milojka, 21. novembar 2018 13:36)

    # Link komentara

  67. Problem je veći od toga ko je selektor!

    Počev od FSS, politike i menadžera koji su preduboko.
    (Dragan BL, 21. novembar 2018 13:35)

    # Link komentara

  68. @Okolotrbusni Kako potvrdili kvalitet kada ste svi ovde redom pisali da Danska, Rusija, Engleska nisu kvalitetne reprezentacije i da su Hrvati imali srece sto su protiv njih igrali? Hvala.
     (Jumko, 21. novembar 2018 13:33)

    # Link komentara

  69. Očigledno, nešto ne štima u pisanju mog komentara. Hteo sam reći da je sa Krstajićem očigledan napredak u igri, igramo "napred" =OFANZIVNO. Tim će se već naštimovati. Pozdrav od Šumadinca. Malo strpljenja nam treba.
     (Nenad S. R. Jevtić, 21. novembar 2018 13:31)

    # Link komentara

  70. Srbi, ogorcen i besan narod koji neosnovano ocekuje u svemu da je najbolji, cak i u fudbalu u kom ima trecerazredne fudbalere... A ako neko nije prvi, nema podrske i ljubavi, nego pljuvanje i omalovazavanje! Smejurija!
     (Jumko, 21. novembar 2018 13:29)

    # Link komentara

  71. Godpodine Miloše Ljubisavljeviću, zadovoljstvo je čitati vašu analizu, ali, moramo priznati da Crna Gora i Rumunija nisu ništa slabije reprezentacije od naše Srbije bez obzira na trenutnu formu. Zato g. Krstajić ipak zaslužuje sve čestitke za uspeh fudbalske reprezentacije Srbije. I ja sam bio povremeno nezadovoljan igrom koju su prikazivali reprezentativci, u hodu. Evidentno je da je reprezentacija ali je to rešavao selektor
     (Nenad S. R. Jevtić, 21. novembar 2018 13:24)

    # Link komentara

  72. Sedam igrača iz mlade reprezentacije je igralo protiv Litvanije?Svaka cast selektoru na proceni da bez najboljih odigra odlucujucu utakmicu.Moramo ga istrpiti i dati sansu.
    (Bb df, 21. novembar 2018 13:22)

    # Link komentara

  73. Krstaja brat ide na pobedu protiv Švajcarske a čuva remi protiv Litvanije
     (petkovic, 21. novembar 2018 13:22)

    # Link komentara

  74. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A.
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22)

    ona 3 dana nakon polufinala kad iščekuješ finale sp a igraju naši..vau,to treba doživjeti
    (poz, 21. novembar 2018 13:19)

    # Link komentara

  75. Srbija u ovih 6 utakmica od nikog nije bila ni nadigrana, ni porazena. Ipak treba razmisliti o: Prijovica Jovica Zivkovica Milivojevica i Nastasica. Momci skoro da nisu igrali.
     (Zoran, 21. novembar 2018 13:19)

    # Link komentara

  76. Ne prolaze više fudbalske demagoške priče u stilu Miljana, Bata-Đore i njihovih brojnih a nesupešnih trenerskih sledbenika. Uspesi Hrvatske na Svetskim prvenstvima u fudbalu ogolili su demagoge i otkrili istinu. Imamo sjajne talentovane mlade fudbalere i dokazane iskusne ali uz njih imamo užasnu kompletnu fudbalsku organizaciju, u koju se, da bude još gore, mešaju političari na vlasti. Rezultat je ovakav - kakav je i neće se menjati dok se te stvari ne promene. Osvajanje Svetskog prvenstva mladih pod vođstvom Veljka Paunovića je samo izuzetak, koji nažalost, potvrđuje pravilo - a pravilo je da se ovde neznalice trpaju svuda...
    (Posmatrač, 21. novembar 2018 13:12)

    # Link komentara

  77. Zar nismo na cistu srecu pored raspale Danske, jos gore Rusije i najgore Engleske dosli u finale?
    (Torcida Jupiter, 21. novembar 2018 13:10)

    # Link komentara

  78. Šta hoće ljudi, pa mi u ovoj konkurenciji i nismo za manje od prvog mesta. I ovo jesu reprezentacije koje su naša mera, koje treba da pobeđujemo. Za bolje nismo, ne možemo da se nosimo sa Francuskom, Nemačkom, Belgijom, Španijom i takvim jačim ekipama, prosto ne možemo, bolji su u svakom pogledu. Pa i sa Hrvatskom teško, zašto se poredimo sa njima kad su njihovi najbolji igrači nosioci igre Reala, Barselone, Liverpula a naši najbolji igrači su u Fulamu koji lagano ispada iz PL i Mančesteru koji je daleko od Fergusonovog. Malo više realnosti i objektivnosti.
    (miki, 21. novembar 2018 13:10)

    # Link komentara

  79. I to ne prvi citave C grupe vec samo jedne grupe c.
     (Sandzak, 21. novembar 2018 13:08)

    # Link komentara

  80. Gledajući samo učešće u ligi nacija, opravdali smo očekivanja. Objektivno smo bili nakvalitetnija ekipa u grupi, i zasluženo idemo u B grupu u sledećem ciklusu, u kojoj, po igračkom kvalitetu, objektivno i pripadamo. Takodje, od A grupe smo udaljeni svetlosnu godinu, i treba i u tom smislu biti realan i ne postavljati nerealna očekivanja. Dodatna pogodnost nam je što ćemo imati još jednu šansu da se kvalifikujemo za EP, kroz baraž lige nacija. Što se same igre tiče, na momente jako dobro, konkretno i efikasno, ali nažalost, u odredjenjim delovima neorganizovano i bezidejno. To je najveća zamerka Krstajiću, pored toga što je, zbog svojih loših ličnih odnosa sa odredjenim igračima doveo do toga da oni ne igraju za reprezentaciju. Jokanović je slobodan, vreme je da dovedemo ozbiljnog i iskusnog trenera, sa odredjenim renomeom u evropskom fudbalu.
    (Trollston, 21. novembar 2018 13:08)

    # Link komentara

  81. polako,vi možete puno bolje,talenta vam sigurno nedostaje,znači kao i svuda na nasem brdovitom Balkanu zec leži negdje drugdje i znamo svi gdje.Mislio sam da je ta Liga nacija bezveze i mozda prerano za nas Hrvate jer smo se malo ispuhali na SP i otislo par standardnih ali zbog utakmica koje je samo HR odigrala prosli tjedan ona je opravdala svoje postojanje a da nespominjem sve druge koje iskreno nisam stigao popratiti,čestitke Vama i BiH na osvajanju grupa i HR reprezentaciji koja neprestaje oduševljavati,pozz svim iskrenim zaljubljenicima u sport
     (NN, 21. novembar 2018 13:08)

    # Link komentara

  82. Razlog bilo kakve posete je to što se vidi da igrači igraju srcem i sa puno volje, nešto što nije pre bilo primetno. Inače bi bilo kao da igramo pod UEFA sankcijama. Nismo jaka ekipa i niko ne očekuje da osvojimo trofej. Ipak je realno da igramo skoro svako veliko takmičenje i da propustimo jednom u 8 godina, a ne da se plasiramo jednom u tom periodu. Samo jednom bismo mi kao navijači želeli da budemo pozitivno iznenađenje. Ako je cilj prolazak grupe, nek uđemo u četvrtfinale. Ili tako nešto. Ali od toga nema ništa dok je Krstajić tu.

    Na stranu taktike koje nema - poremećeni odnosi, katastrofalne izmene i loša komunikacija sa medijima smetaju celokupnom utisku.

    Sulejmani ubija u Švajcarskoj. Subotić igra sjajno u Sent Etijenu. Basta je i dalje naš fizički najspremniji desni bek bez obzira što ne igra i sumnjam da bi bio gori od Rukavine. Nastasić i Milivojević su oterani. Svilara nema, Ninković se ni ne poziva, Kostić sjajno igra u Ajntrahtu. Minimum pet do sedam igrača fali. Oni koji govore da su neki davno završili sa reprezentacijom - ajd' da se pitamo zašto? Ako je Zidan mogao da se vrati u reprezentaciju, i Mesi onda bi npr. Miralem i Neven sigurno mogli. Sa pravim selektorom bismo bili respektabilni ali džaba.

    Krstajiću, bio si u mom klubu komandant a prodao si se za pare kao dobar dan. Taktiku nemaš a pokazao si da si mali čovek. Nažalost ostaješ jer niko neće taj posao ali jedva čekam da ti vidim leđa.
    (marerakarera, 21. novembar 2018 13:06)

    # Link komentara

  83. Realniju sliku dace ovaj plej of u grupi C. Sve osim pobede u polufinalu i finalu je za smenu celog strucnog staba.
     ("koju posluku porati", 21. novembar 2018 13:05)

    # Link komentara

  84. Ne mogu vise da podnesem amatere na vaznim mestima. Veliki sam Zvezdas vec 50 godona. Kada bi me neko pitao koga bih zeleo za selektora ne bih razmisljao : Radomor Antic. Jednostavno, diletanti svuda a mi na dnu.Logicno.
     (miroslav, 21. novembar 2018 13:01)

    # Link komentara

  85. I ovako od kad ja pratim fudbal traje priča o savezu,treneru...zadnjih 40 godina
    (На лепом плавом Дунаву, 21. novembar 2018 13:01)

    # Link komentara

  86. Ovo takmičenje lige nacija je zamjena za prijateljske utakmice. Većina najboljih igrača nije htjela ni da sudjeluje. Sam Dalić je rekao da će iskorisiti ovo takmičenje za uvođenje i isprobavanje mlađih igrača. Prva vrijednost reprezentacija se vidi u rangiranju za izvlačenje grupa 3.12.2018. Hrvatska je u prvom šeširu među nositeljima ili ako vam je draže u A ligi. Srbija je u trećem šeširu ili opet liga C ako vam se taj naziv sviđa. Koga god da izvuče Srbija iz dva bolje rangirana šešira, za Srbiju će to biti grupa mmrti. To je vaša realnost.
    (realno, 21. novembar 2018 13:00)

    # Link komentara

  87. Pa sta sada ne valja sto smo prvi ? Ne kapiram ?
    (Mika, 21. novembar 2018 12:31) # Link komentara
    Preporučujem (+2)Ne preporučujem (0)

    Ne valja mnogo toga.

    Br 1 . Prvi smo zahvaljujuci spletu okolnosti , jer je CG uzela bod u Bukurestu,da nije toga bilo,bili bi drugi.

    br 2. Ovaj tim nema ni glavu ni rep. Ne mozes pobediti kod kuce Rumune, a u gostima igrash sat vremena sa igracem vishe i ne mozes postici taj jedan gol.

    Br 3 Protiv CG u Beogradu igrali smo 15 minuta , ili bolje reci oni nisu ni igrali tih 15 minuta.Ostalih 75 su bili bolji tim i ponisten im je cist gol.
    Br. 4 Juce protiv Litvanije za 50 minuta anti fudbala, nismo odigrali jednu jedinu akciju, a probili smo led kad su oni sami sebi dali gol.

    Br5. Sta ce biti kada dodju jace reprezentacije od CG drugog tima, i ispod prosecnih Rumuna, koji su u medjusobnom odnosu bili bolji.
    (Slobo, 21. novembar 2018 12:56)

    # Link komentara

  88. Sjajna analiza sa ipak ne toliko dlaka na jeziku. Sport je na b92 za pohvalu.
    Ono sto meni bode oci je to da takvih analiza nema ili ima vrlo malo za politiku, ekonomiju, geopolitiku, kriminal...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (britiranija, 21. novembar 2018 12:32)

    Ne razumem sta je dobro u tekstu? Niko od novinara ne zeli, ili ne sme da napise istinu...Ne sme da napise da je Krstajic neznalica koji forsira recimo Rukavinu i Lukica. Rukavina decko nije kriv, ali on ne zna da uputi centarsut a igra na poziciji na kojoj se od njega ocekuje bar 5-6 kvalitetnih centarsuteva.

    Dalje, selektor je kriv sto imamo tragikomicnu odbranu, kojoj svako moze da da gol, pa cak i Litvanija, Crna gora, i to na domacem terenu.

    Neprihvatljivo!

    Bez ikakvog znanja, Krstajic je odlucio da se inati do krajnih granica sa Mileticem, ostavljanjem na klupi Jovica i cementiranja mesta za diletanta Rukavinu.

    Prvo poluvreme je slika i prilika Krstajica, ekipa mu je ocajna, golman spasava gol...
    (Mairon Drake, 21. novembar 2018 12:54)

    # Link komentara

  89. Tuga.
     (Mare, 21. novembar 2018 12:54)

    # Link komentara

  90. nemam nista protiv Krstajica! ali jednostavno nije dorastao nema iskustva i znanja da trenira ovu Reprezentaciju koja ima odlicne igrace konacno dobre napadace!
    (mrky, 21. novembar 2018 12:20)

    Bilo je mnogo jako iskusnih selektora pa smo opet doživljavali strahovite debakle i sramoćenja na velikim prvenstvima.

    Mnogi imaju strahovito iskrivljenu sliku o značaju naših fudbalera vani. Jedini koji je zaista svetska zvezda je Sergej Milinković Savić, pa je ovde od naših vrlih internetskih "eksperata" (ko zna kakvih botova) proglašen za "menadzerskog igrača" iako je upravo on stekao ime i svetsku karijeru bez ikakvog poziva u reprezentaciju. Osim njega, potencijala da postane svetska klasa ima Luka Jović, ali je jako mlad pa mu tek predstoji dokazivanje.

    Nekoliko stepenica ispod Sergeja po značaju u evropskim okvirima su Kolarov i Nemanja Matić,a osim pomenutih igrača više niko nema nekog naročitog značaja jer takvih igrača ima svaka prosečna ekipa. Zaista, više niko. Treba pratiti strane lige pa uvideti koliko sam u pravu.

    Prošle sezone jedina dva srpska igrača koja su uspela da uđu u idealni tim sezone u nekoj od evropskih liga su Sergej i Kolarov.

    Jako je čudno što lik kao što je Luka Milivijević zamera selektoru na porazu protiv Švajcarske. Pa on je igrao tu utakmicu i to u veznom redu koji je bio izrazito slab. Osnovna zamerka selektoru bi trebalo da bude to što je Luki Milivijeviću ukazao poverenje.
    (rv12aval, 21. novembar 2018 12:53)

    # Link komentara

  91. Jokanovic za selektora!
    (asdfg, 21. novembar 2018 12:53)

    # Link komentara

  92. Moze ko sta hoce da prica, ali jedna cinjenica je sigurna. Vec par godina od dolaska Muslina pa sada preko Krstajica, Srbija je svakim danom sve ozbiljnija reprezentacija. Ok, jos uvek ne pripadamo fudbalskim velesilama i treba jos puno rada da bi dotle dosli. Ali ono sto smo uspeli da napravimo je to da vise ne gubimo od slabijih od sebe i igramo ravnopravo sa istima kao mi sto smo, a tesko gubimo od jacih, sto je negde i normalno stanje stvari. Kazu lake su grupe bili za svetsko prvenstvo ili ova sada liga nacija. Da li su lake ili smo i mi malo ozbiljniji. Ne tako davno nismo ni 3 mogli da budemo u mnogo laksim grupama jer smo gubili od raznih Estonija, Azerbejdzana kod kuce od Danske. Do pre par godina mogli bi da sanjamo da budemo prvi u ovakvoj grupi lige nacija, a sad smo svaku utakmicu igrali sa kombinovanim timom. Naravno da fali Krstajicu iskustva i hrabrosti, ali se atmosfera ko sta pricao vraca i mi smo svakim danom sve bolji.
     (al sta znam ja, 21. novembar 2018 12:50)

    # Link komentara

  93. Svi mi navijaci ocekijemo od reprezentacije uspeh I odlicne partije. Krivi su nam selektori,menazderi,fudbaleri,savez...
    A problem je ipak mnogo veci,dublji I slozeniji. Treba sve menjati iz korena,od ljudi u savezu do samog selektora tu se slazem ali mi decenijama nemamo sistem. Cekamo da nam fudbaleri budu Djokovici koji ce svojim radom,talentom,upornoscu I ko zna sve scim uspeti da od sebe naprave neke Mesije,Ronaldove I sl pa da ih onda prisvojimo I od njih napravimo pobenicku reprezentaciju za respekt.Sistem je taj koji treba da se menja. Da rad sa decom,omladinom a kasnije I gotovim fudbalerima ima nekog smisla.Treba da se otvaraju sportske skole,akademije. Da se deca fudbalski edukuju. Da se edukuju ljudi koji ce njih trenirati. Pa onda vrsiti selekciju dece,a ne da igraju deca roditelja koja mogu da ih finansiraju da igraju u nekom od vecih klubova u drzavi. Ovo govorim iz iskustva jer imam sina od deset god koji vec trenira pet god I prilicno je talentovan. Ali ja sa svojih 400e. ne mogu da ga vodim iz od 50% dece koja tamo treniraju...A verujte mi da ima dece koji su toliko talentovana da vam se pamet zavrti....
    Kad se sve ovo resi,kad naprave sistem,kad obezbede uslove I izbace marionete onda mozemo ocekivati da nam fudbal bude visoko kotiran. Do tada I ovakvi uspesi su ogromni...
    sportski pozdrav svima....
     (Gandra Šajkaš, 21. novembar 2018 12:50)

    # Link komentara

  94. Meni je zao Krstajica, jer mu se na sjajnu fudbalsku karijeru baca mrlja zbog nacina na koji je postavljen. Imao bi moju punu podrsku, i pored svega...ali ovako ne znam.
    (bp, 21. novembar 2018 12:47)

    # Link komentara

  95. Svaka cast Krstajicu, mlad trener u usponu bez obzira sta misle kvazi strucnjaci.
    (Igor, 21. novembar 2018 12:47)

    # Link komentara

  96. Ne smarajte novinari. Momci su sa pola gasa odradili posao u ovoj grupi. Mogli smo svih 6 odigrati s najjačim timom i plus da nismo promašili one penale imali bi 18 bodova. Dobro je i ovako. U martu polako se uigravati za meč sa Norveškom, evidentno nam je lakše da preko Lige nacija dođemo do Eura. Bravo momci.
     (Luke Babbitt gravedigger, 21. novembar 2018 12:45)

    # Link komentara

  97. Nije nas Krstajić doveo u ligu C,nije on smenio Muslina,nije on kriv da smo bili 55 na FIFA listi,jedino je lud da je preuzeo reprezentaciju u tom trenutku javašluka u FSS!!!
    Ne mogu fudbal da nam vode Andrej,Ramadani,Damjanac,Kokeza i slični,a onda da pljujemo po Krstajiću???
    Tim ljudima nije stalo do fudbala i igrača,nego samo do zarade,pare,pare,pare...!
     (Don Kihot, 21. novembar 2018 12:44)

    # Link komentara

  98. U kojem sesiru smo bili na izvlacenju za svetsko prvenstvo i kvalifikacije za isto, da li je i tada selektor bio Krstajic i ko je bese bio u FSS? Kao reprezentacija imamo taj broj bodova i tu smo gde smo, a sada smo pokazali da mozemo i hocemo vise. Ja kao laik mislim da nam trebaju i oni koji ne pisu za neke druge menadzere i neke druge kandidate za selektore, predsednike, funkcionere, FSS.
     (kliker, 21. novembar 2018 12:44)

    # Link komentara

  99. Naravno da nije. ali koliko su u svom poslu strucni i veliki selektor i vecina u fss za njih sto je zalosno ocigledno jeste. Sa ovakvom reprezentacijom i totalna ne znalica osvojila bi grupu pa iz tog razloga nema ni razloga za slavlje i pretjeranu srecu i zadovoljstvo. I ne samo grupu. ako se pogleda ko je u B grupi a i nekoliko reprezentacija u A grupi, onda je zakljucak jednostavan, da je Srbiji sa ovim timom (plus nekoliko koji nece da igraju po ovim vodstvom) mjesto u A grupi sigurno i to treba da bude cilj i kad se taj cilj ostvari nda ima razloga za slavlje. Ja sam 99% siguran da sa Krstajicem i njegovim timom to necemo uraditi..
    (borisbl, 21. novembar 2018 12:43)

    # Link komentara

  100. Pa mi smo jedini učesnik SP-a koji je igrao C diviziju, bila bi sramota da nismo uzeli prvo mesto u svojoj grupi. Ako ništa drugo, ubacili smo u sistem neke mlađe igrače.
     (Del Piero#10, 21. novembar 2018 12:42)

    # Link komentara

  101. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A. 
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22)

    Ајде бре на сваки чланак пишеш исто. Они су финалисти, а ти покушаваш да докажеш да су слаби.
     (@, 21. novembar 2018 12:42)

    # Link komentara

  102. krstajic out!!!!!!
    (nik, 21. novembar 2018 12:20)

    Nije poenta u Krstajiću. Poenta je da odu oni koji su postavili Krstajića, ali da umesto njih ne dođu isti, već oni koji su stručni i kojima ne upravlja politički vrh ili menadžeri. Da dođe neko ko ima pre svega sportski motiv.

    Nakon toga, Krstajić bi sam otišao jer tu nema šta da traži.

    Ipak, suština je da se to neće desiti jer ne može da bude ono što nikada nije bilo.
    (eye of the beholder, 21. novembar 2018 12:42)

    # Link komentara

  103. Dokle više pljuvanja. Pa nije Krstajić kriv što smo mi u C ligi. Nemojte zaboraviti da smo i kod Muslina imali rezultat ali ne i dobru igru. Da ne govorim o Muslinovim prethodnicima. I šta ovaj spominje Hrvate, idi tamo pa navija za njih ako ti se sviđa njihov "uspeh". Nama trebaju dva bolja beka i daj nam u grupi i Nemce i Hrvate.
     (dejan, 21. novembar 2018 12:41)

    # Link komentara

  104. za okolotrbusni pantalodrzac. … cisto da znas da je i Nemacka ispala u nizi rang!
     (mrky, 21. novembar 2018 12:41)

    # Link komentara

  105. Muslin bi sigurno zavrsio na nultom mestu u ovoj grupi!
    (hayle, 21. novembar 2018 12:41)

    # Link komentara

  106. Kad smo zadnji nevalja kad smo prvi opet nevalja. Moz neko da mi kaze zasto je Island u a grupi??
     (prosjecni_seljak, 21. novembar 2018 12:40)

    # Link komentara

  107. Jel ima rezultate ili nema? Ima, tu je kraj price, sve ostalo je mlacenje prazne slame.
    (Dobronamerni, 21. novembar 2018 12:38)

    # Link komentara

  108. nemam nista protiv Krstajica! ali jednostavno nije dorastao nema iskustva i znanja da trenira ovu Reprezentaciju koja ima odlicne igrace konacno dobre napadace!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mrky, 21. novembar 2018 12:20)

    Jest al ima ono sto se danas ovde najvose ceni- mega dobar sliht.
    (Milojkovic Jovica, 21. novembar 2018 12:38)

    # Link komentara

  109. srbija ima prvog strelca u ligi nacija a kosovo zajedno sa zvezdicom najbolji skor (dao 15 golova, primio 2). obe strane smo ipak u necemu najbolji
     (takozvani kosovar, 21. novembar 2018 12:38)

    # Link komentara

  110. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A.
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22)

    Hrvatska će u izvlačenju grupa za kvalifikacije evropskog prvenstva biti u prvom šeširu među nositeljima odnosno deset najbolje rangiranih reprezentacija. Srbija je u trećem šeširu.
    (Fact, 21. novembar 2018 12:37)

    # Link komentara

  111. @darac
    a najbolje biti prvi u gradu ?
     (matori grobar, 21. novembar 2018 12:37)

    # Link komentara

  112. Atmosfera oko reprezentacije podseca na onu utakmicu sa Poljskom poslednja u kavlifikacijama kad je predsednik saveza bio dr Terzić a selektor Klemente.Kisa,magla a na stadionu Partizana nema zive duse osim 50 Poljaka koji nesto pevaju.A onda je doktor otisao na skijanje i nije se vratio.
    (Deja vu, 21. novembar 2018 12:37)

    # Link komentara

  113. Mesto nam je u ligi B...jednostavno. Ni gore ni dole.
     (majstor, 21. novembar 2018 12:35)

    # Link komentara

  114. Pravo pitanje je - ko je postavio Krstajica ?
    Ja sam nacuo. AVi ?
     (maji, 21. novembar 2018 12:34)

    # Link komentara

  115. nemam protiv Krstajica ama bas nista licno, ali covece imam utisak da on nije za ovaj posao......daj Krstajicu ostavku i prepusti mesto nekom drugom, idealno bi bilo kad bi Milojevic preuzeo.....misljenja sam da je on za sve nase trenere fudbalski Napoleon sto se taktike i postavke igre tice, nadam se da ce se FSS I CZV dogovoriti oko prepustanja Milojevica reprezentaciji.....pozdrav
     (boban, 21. novembar 2018 12:33)

    # Link komentara

  116. Sjajna analiza sa ipak ne toliko dlaka na jeziku. Sport je na b92 za pohvalu.
    Ono sto meni bode oci je to da takvih analiza nema ili ima vrlo malo za politiku, ekonomiju, geopolitiku, kriminal...
     (britiranija, 21. novembar 2018 12:32)

    # Link komentara

  117. Pa sta sada ne valja sto smo prvi ? Ne kapiram ?
    (Mika, 21. novembar 2018 12:31)

    # Link komentara

  118. ko je u stvari sad velika riba zvezda????
     (sasa, 21. novembar 2018 12:29)

    # Link komentara

  119. Opet nase zavaravanje kako smo neka fudbalska velesila. Ok, mozda nismo bas za C ali smo mnogo dalji od A nego od C.
     (localhost, 21. novembar 2018 12:28)

    # Link komentara

  120. Docek ispred skupstine.
    (ivan, 21. novembar 2018 12:28)

    # Link komentara

  121. Kokeza nedorastao funkciji. Postavlja nedoraslog selektora koji igra bunker u Beogradu sa dva vezna ! Bez dva ako ne i tri napadača Srbija jednostavno ne može da igra. Ulaskom Prijovića sve se promenilo. Jokanovića ili Paunovića pod hitno na klupu jer je Krstajić gubljenje vremena kockanje sa ugledom Srbije i veliki prst u oku publici koja ne želi da gleda bunkericu i neke izmišljene fudbalere kojih nigde nema sem u prvoj postavi čitaj Lukić. I naravno novi predsednik saveza poput Dekija Stankovića jer je bruka da Kokeza ide u svet da nas predstavlja.
    (Saguenay Lac St-Jean, 21. novembar 2018 12:27)

    # Link komentara

  122. Mnogi namnje tesko bilo... da smo igrali sa dva spica sve vreme bili bi daleko najbolja reprezentacija u prejadnoj C ligi
     (4k4.Dex, 21. novembar 2018 12:27)

    # Link komentara

  123. Moje mišljenje je da Mladen nije toliko loš trener, vidi se da je neiskusan, na SP greška sa izmenom koja nas je kostala plasmana, ruku na srce sudjenje je bilo kriminalno, tri vezna igraca zuti karton, o penalu necu ni da pricam, protiv rumunije isto, od dobijene utakmice mi smo izvukli x itd. Igra ofanzivnije od Muslina ali Muslin je znao da igra na rezultat, gajio je 3-5-2 a Srbija nema igrace za tu formaciju, 4-2-3-1 je idealna, samo malo vise da gura Prijovića i daj molim Vas zahvalite se Rukavini. Sportski pozdrav.
     (Baki, 21. novembar 2018 12:26)

    # Link komentara

  124. Ne bih imao nista protiv da nas Mladen odvede na Euro i da zavrsi kao Muslin samo sto mi tad nebi bilo zao njega koliko Slavoljuba.
     (banjadiluka, 21. novembar 2018 12:26)

    # Link komentara

  125. Ne treba ni potcenjivati ni precenjivati...
     (Mik, 21. novembar 2018 12:26)

    # Link komentara

  126. Милош је скоро више причао о Хрватској (која је узгред и испала из своје групе) него нашој репрезентацији. А могао је бити оригиналнији у наслову - само је парафразирао оно легендарно "мала бара, пуно крокодила".
    (Седи 2, данас сам расположен, 21. novembar 2018 12:26)

    # Link komentara

  127. Nije mala stvar biti prvi bilo gde pa cak i ovde u C diviziji. Ali od ovoga mozemo mnogo bolje u to ne sumnjam a imamo i odlicne a i mlade igrace. Ali nemamo trenera. Nema niti igru niti dobro radi takticke stvari. Da moze nekako da nam bude Jokanovic selektor to bi bio vrh a isto Milojevic ili Nikolic
    (Beretka, 21. novembar 2018 12:25)

    # Link komentara

  128. Dok je Krstajic "selektor" ja vise ne idem na utakmice!
     (gandra, 21. novembar 2018 12:25)

    # Link komentara

  129. BOJKOT
     (dr, 21. novembar 2018 12:24)

    # Link komentara

  130. a mi smo kao veliki ? kad smo poslednji put ucestvovali na EP ? ja sam 90 godiste i ne pamtim ..
    Za ovu malu zemlju je svaki rezultat uspeh . Ja ne znam sta ljudi ocekuju ? prvo imamo mladu ekipu koja jeste talentovana ali je vecina igraca jos uvek neafirmisana .. Pobedili smo Kostariku izgubili od Brazila i Svajcarske koja je pre neki dan pobedila belgiju 5:2 koja je redovni ucesnik EP i SP koja je na prethodnom SP ispala u cetvrtfinalu na penale od Argentine reprezentacija koju jedan covek vodi vec 7 godina..
    za nas je i sam plasman na SP bio ogroman uspeh a ovde ljudi dozivljavaju trece mesto u grupi kao totalnu katastrofu kao da smo Italiju u najmanju ruku ..

    Mihajlovica smo pljuvali sto nije otisao na SP pored Hrvatske i Belgije a sada se vidi kakve su to reprezentaciju polu finalisti SP .. Ajmo malo realnosti samo i Beograd ne zasluzuje vise ni jednu utakmicu nacionalnog tima da se igralo u Nisu bilo bi barem 10-15 000 ljudi bez obzira na vreme..
     (sale, 21. novembar 2018 12:24)

    # Link komentara

  131. Nas je Liga C zadesilo zbog slabog koeficijenta i losih kvalifikacija za EP 2016 i SP 2014.Objektivno igrackim kadrom pripadali smo i u ovom prvom izdanju LN ligi B.Medjutim sada je najvaznije otici na EP. Imamo te dve mogucnost kao novitet. Realno gledano ona druga je kao na tacni, ako ne mozemo biti bolji od Norveske, Skotske i Finske, tri veoma skromne i prilicno kvalitetom selekcije ispod nas onda je to pokazatelj da smo dotakli dno. No, posto je to tek posle kvalifikacije, po meni to kao da ne postoji. Regularne kvalifikacije su nesto sto mora da bude cilj. Problem je npr. sto je Nemacka ispala u drugi sesir pa sada strahujemo za grupu u kojoj bi bili sa Francuskom ili Belgijom iz prvog i Nemacke iz drugog sesira. Tu mozemo da se oprostimo od plasmana, pa bi baraz LN ustvari bio sansa decenije da konacno odemo na EP. S druge strane ako iz drugog sesira ne izvucemo Nemce, s kim god budemo igrali, drugo mesto mora da bude cilj i realno nam pripadam. Ostaje pitanje selektora i nekih vanfudbalskih stvari koje ako se ovog puta ne dogode, nama je sa igrackom sirinom koju imamo EP prakticno imperatovna realnost. Sve ostalo bi bio dodatni samar i zakopavanje i propast ovih jakih imena koje nadolaze i obecavaju najjacu reprezentaciju u ovom veku
     (Xnodeh, 21. novembar 2018 12:23)

    # Link komentara

  132. Izvini, Milose. Idemo sada da se bicujemo jer smo prvi. Ne zasluzujemo 5min malog osmeha na licu, sve si u pravu. Treba da smo ili najbolji u univerzumu ili poslednji u selu. 'Bem ti depresivnu drzavu...
     (Jaran, 21. novembar 2018 12:23)

    # Link komentara

  133. Fun fact: od svih evropskih reprezentacija koje su prosle u 1/8 finala SP jedino HRVATSKA nije potvrdila kvalitet igrama u LN. Sve ostale reprezentacije su ili ostale u svojoj ligi, ili napredovale iz B u A.
    Hrvatska je, dakle, jedina medju pomenutim reprezentacijama koja ispada u nizi rang takmicenja.
    (Okolotrbusni pantalodrzac, 21. novembar 2018 12:22)

    # Link komentara

  134. nemam nista protiv Krstajica! ali jednostavno nije dorastao nema iskustva i znanja da trenira ovu Reprezentaciju koja ima odlicne igrace konacno dobre napadace!
     (mrky, 21. novembar 2018 12:20)

    # Link komentara

  135. bolje prvi u selu nego zadnji u gradu :)
     (darac, 21. novembar 2018 12:20)

    # Link komentara

  136. krstajic out!!!!!!
     (nik, 21. novembar 2018 12:20)

    # Link komentara

  137. Bravo! Odlican tekst.
    (rale, 21. novembar 2018 12:20)

    # Link komentara

  138. Fudbalska smo velesila, deklasirali smo fudbalsku silu Litvaniju 😀
    (O.T.A.N., 21. novembar 2018 12:17)

    # Link komentara