Zvezda se u Inđiji "zagreva" za Partizan

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su pobede najbolji lek za umor.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli gostuju u Inđiji od 14 časova, u vanrednom terminu 23. kola Linglong Superlige Srbije.

Stanković je stakao da je važno da se njegova ekipa s gostovanja Inđiji vrati sa tri boda kako bi se "na miru" spremala za derbi protiv Partizana.

Uvertiru za večiti derbi u nedelju Zvezda će imati danas (14.00) u Inđiji, protiv domaćina koji se grčevito bori za opstanak. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Crvena zvezda.

Superliga, 23. kolo (sreda):
13.00 Spartak – Mladost
14.00 Inđija – Zvezda
18.00 Mačva – TSC
18.00 Napredak – Radnik
18.00 Partizan – Proleter
18.00 Rad – Javor
18.00 Vojvodina – Radnički
18.00 Čukarički – Voždovac

"Imamo tri meča u osam dana, ali pobede su najbolji lek za umor. Bitno je da donesemo tri boda kući. Inđija je korektna ekipa koje ima svoje ciljeve, borbeni su, ali to nas ne zanima. Idemo da odigramo dobru utakmicu, pobedimo i polako i na miru spremamo derbi", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Stanković je najavio da će biti promena u sastavu u odnosu na prva dva meča u prolećnom delu sezone i istakao da kod njega ne postoje starteri.

"Bio sam direktan i jasan sa igračima da svako pođednako konkuriše za tim i u datom trenutku igraju najspremniji. Oni koji nisu igrali u prethodne dve nedelje, takođe moraju i zaslužuju da imaju minutažu i verujem da će je iskoristiti i biti pravi. Imamo takav mentalitet i ne razmišljam da drugačije može da bude", rekao je Stanković.

Uprkos tome što je Crvena zvezda slavila protiv Vojvodine (2:0), Stanković nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svog tima.

"Bili smo dobri u prvom poluvremenu. Kontrolisali utakmicu i praktično su nam samo u završnim trenucima prvog dela igre zapretili. Tu nemam šta da zamerim, ali zasmetao mi je odnos posle postignutog gola i crvenog kartona gostiju. Stali smo, improvizovali i igrali bez ritma. To me je izvelo iz takta", rekao je Stanković.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu