Murinjo o Liverpulu: Srećkovići, ali nisu glupi

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, rekao je da ekipu Liverpula prati mnogo sreće ove sezone.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Nathan Stirk/Getty Images
Photo by Nathan Stirk/Getty Images

Liverpul se dokopao prvog mesta, ali da li će ga zadržati i posle derbija s Mančester Junajtedom, koji ne igra dobro? Kvota na keca na Enfildu je 1,60, a duplu šansu X2 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Junajted.

Arsenal je ove sezone mnogo konkurentniji nego prethodnih, dok je Sautempton suprotna priča - najlošiji u poslednjih nekoliko sezona. A kvota na dvojku na Tobdžije danas je vrlo lepa - 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sautempton - Arsenal.

U verovatno najvećem britanskom derbiju, od 17 časova na Enfild roudu sastaju se "redsi" i "crveni đavoli".

Pred duel novinarima se obratio Murinjo, koji je imao zanimljive odgovore.

"Imaju veliko samopouzdanje. Nalaze se na vrhu i znam koji osećaj imaju – osećaj srećkovića kada sve ide na vašu stranu. Znaju kako da pobede Everton, znaju da su na prošlom meču postigli prvi gol iz ofsajda, i znaju da su protiv Napolija mogli da budu eliminisani u poslednjim sekundama", rekao je Murinjo i dodao:

"Imaju taj osećaj koji sam i ja imao kada su moji timovi bili u vrhu".

Liverpul je favorit na ovom meču pošto se nalaze u mnogo boljoj formi od Junajteda.

"Očigledno je da su uvereni u sebi. Ali, mislim da nisu glupi. Takođe znaju naše slabosti i našu snagu, koju mislim da će poštovati. Ukoliko to ne budu uradili (poštovali našu snagu), ja ću biti srećan zbog toga", istakao je Žoze.

Mančester ne sme da dozvoli da izgubi ovu utakmicu, pošto bi onda imali 19 bodova manje od prvoplasiranog Liverpula. Podsećamo, meč se igra od 17 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu