Đukić: Nemam dilemu, imam ugovor, zašto bismo pričali o tome?

Trener Partizana Miroslav Đukić poslao je jasnu poruku svima koji se pitaju da li će ostati na toj funkciji.

AKIzvor: B92
Podeli
Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

* Kup je Partizanov – preokret crno-belih za prvi Đukićev trofej!

* Miletić: Bitan trofej; Ivanović: Pogodio sam dolaskom

* Đukić: Je l' se to opraštate od mene?

Već mesecima se spekuliše o odlasku Đukuća sa klupe crno-belih, posebno zbog gubitka titule, ali on nema dilemu.

"Ja imam još godinu dana ugovora. Nemam nikakvu dilemu. Zašto bi pričao bilo ko sa mnom, imam ugovor, nema potrebe", rekao je Đukić.

Đukić je tokom većeg dela sezone bio pod pritiskom javnosti, ali i navijača koji su ga često "terali" povicima sa tribinam.

"Od trećeg kola je to trajalo. Nije bilo lako sve to istrpeti i izneti. Ali smo to učinili muški, stoički. Svi smo bili u tome, stručni štab, igrači. Završili smo sezonu vrhunski", istakao je trener Partizana.

U sezoni u kojoj je uveo Partizan u evropsko proleće i osvojio novi trofej, Đukić je ipak konstantno bio na "udaru", za razliku od mnogih drugih kolega koje nisu "smenjivali" čak ni kada nisu osvajali titule.

"Nemam ja tu sreću, ne pripadam nikome. Pripadam svojim igračima i svom stručnom štabu. Niti sam čovek od uprave, niti nešto harizmatičan među navijačima. Ja radim svoj posao najbolje što znam i umem i tako ću nastaviti", zaključio je Đukić.

Fudbaleri Partizana idu na letnju pauzu do 9. juna, kada ih očekuju dvodnevna testiranja, a okupljanje ekipe za početak nove sezone zakazano je za 11.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu