Trener Dinama posle prebijanja: Čist sam kao suza!

Trener Dinama iz Zagreba Mario Cvitanović rekao je da je njegov privatni život "čist kao suza" i da samo želi da se bavi svojim poslom.

Izvor: B92, Beta
Podeli
YTSS
YTSS

"Moj privatni život je apsolutno čist kao suza, tu nema ni jedne tamne tačke, odnos s igračima je odličan", rekao je Cvitanović na konferenciji za novinare koja je bila posvećena fizičkom napadu na njega.

On je naglasio da želi da Dinamo igra dobro, da bude prvak i nekoliko puta ponovio da živi za fudbal, da samo želi da bude trener i da se bavi svojim poslom.

"To mi niko ne može oduzeti... A, ako neko želi, neka slobodno puca u mene. Više neću reći ni reči o ovom slučaju", rekao je Cvitanović.

Član Dinamove uprave zadužen za bezbednost Krešimir Antolić rekao je da je zagrebačka policijska uprava najbolja u zemlji i da ukoliko želi ovaj slučaj može vrlo brzo da reši.

"Činjenica je da su dva idiota zamaskirana podmuklo i kukavički iz zasede napali Marija Cvitanovića i o tome više ne želim ništa reći, a policija taj slučaj može lako da reši", rekao je Antolić, koji je radio u zagrebačkoj policiji.

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da policija intenzivno radi na rešavanju slučaja fizičkog napada na trenera fudbalskog kluba Dinamo.

Cvitanovića su u Zagrebu, na ulazu u stan, palicama napala dvojica maskiranih napadača i tom prilikom ga povredila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu