Iliev: Leonardo će igrati protiv Olimpijakosa

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da će Brazilac Leonardo igrati protiv Olimpijakosa, ali nije siguran da će posle toga ostati u Humskoj.

AKIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Već nedeljama se dosta spekuliše o Leonardovom statusu u klubu, navodi se njegova želja da ode, čak su neki mediji pričali da je imao fizički sukob sa Ilievom, koji to nije potvrdio, ali ni demantovao.

* Đukić: Leonardo se izvinio svima, videćemo da li će igrati

"To je odnos sa mnogo emocija, ja sam ga doveo u klub, pružio maksimalnu podršku i bio uvek tu za njega. Sada je trenutak gde moramo da stavimo naše lične interese iza interesa Partizana, tu nekad ima malo povišenog tona, ali je sve u granicama normale. Ne dovodi se u pitanje njegovo igranje protiv Olimpijakosa, a što se tiče ostanka nikad sa sigurnošću, pogotovo u fudbalu, ne možemo da pričamo ne samo o njegovom nego o ostanku i drugih igrača jer tržište to diriguje", rekao je Iliev gostujući na televiziji N1.

U dvomeču sa Olimpijakosom se dosta očekuje i od poslednjeg pojačanje Sejdube Sume, koji nije ostavio najbolji utisak na debiju protiv Mačve proteklog vikenda.

"Suma je naše najskuplje pojačanje i sigurno kada se tako nešto desi oni su pod psebnim svetlom reflektora. Svi smo pod tenzijom, ali kao i pred dolazak svih prethodnih pojačanja uvek sam naglašavao da je potrebno vreme da se uigra sa ekipom, da uđe u odgovarajuću formu. Ako se vratimo godinu dana u nalaz u sličnoj situaciji je bio Leonardo, a znamo kako je odigrao celu sezonu. Najvažnije je da smo zadržali kostur ekipe iz prethodne sezone, ovo je samo nadogradnja za narednu sezonu, ova ekipa je uigrana i nema potrebe menjati ništa u ovakvoj utakmici", istakao je Iliev.

Partizan dočekuje Olimpijakos u utorak od 20:45 u Humskoj 1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu