De Rosi o "Instagram" igračima: Razbio bih im zube

Zvezda Rome Danijele De Rosi rekao je da nije ljubitelj modernih tehnologija i oštro kritikovao igrače koje odmah posle meča objavljuju slike na Instagram.

SMIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

“Kad smo počinjali, sve je bilo drugačije, ali to je bilo pre 20 godina. Sada 20-godišnjak uđe u prvu ekipu i ima više pratioca na Instagramu od Mesija“, rekao je 33-godišnjak.

"Kada vidim te igrače kako na Instragamu imaju javljanja uživo iz svlačionice, uzeo bih bejzbolsku palicu i razbio im zube. Ali oni imaju sada 18 godina i za 20 godina će oni žaliti tadašnje mlade."

Jedan od najstarijih u rimskom klubu smatra da su danas fudbaleri preplaćeni.

"Jesu li su fudbaleri preplaćeni? Da, ali, zavisi kako se gleda na to. Da si rođen u SAD i igraš bejzbol verovatno bi zarađivao još više. Plaćeni smo previše uzevši u obzir važnost onoga što radimo, ali nije lako doći do toga."

Vezni fudbaler ’Vučice’ govorio je o legendi Rima Frančesku Totiju.

"S njim sam svaki dan i smatram ga običnim, iako je on sve, samo ne običan. Kada sam mogao da ga branim od protivnika, branio sam ga. Kada sam se morao da se svađam s njim, to sam i radio. Rekao bih mu i kada nešto nije bilo kako jeste. Pokazivao sam mu i ljubav, ali sam mu govorio i da je idiot. Sve je to luksuz koji niko u Romi nema, jer to je ovde kao da si uvredio kralja."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu