Božović: Ne brine me ništa, niti sam obećao LŠ

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović zadovoljan je rezultatom, nije u potpunosti igrom, ali nije zabrinut posle dvomeča sa Valetom.

AKIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Crveno-beli su sa dve pobede od po 2:1 posle preokreta prošli tima s Malte i izborili treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nema lakih protivnika, unapred dobijenih utamica. Moramo bolje, trebamo bolje, biće bolje. Ali nikome nisam obećao Ligu šampiona. Ne brine me ništa. Ja se uopšte ne nerviram. Ovo nam je tek druga zajednička utakmica", rekao je Božović.

Nevidljivi Vijeira

"Uglavnom se trudimo da probijemo po boku. Tu je najlakše proći i centrirati. Trebalo je da bude još igrača tamo pored njega. Naravno da nisam zadovoljan, ali biće bolje", analizirao je Božović veliki broj nekorisnih centaršuteva.

Valeta je kao i u prvom meču povela u prvom delu meča, golom u 11. minutu posle kornera, da bi crveno-beli izjednačili preko Mičela Donalda udarcem sa 20 metara u 30. minutu, a slavila pogotkom Aleksandra Kataija u 76.

"Primili smo gol iz prekida iako smo fizički, superiorniji što se tiče visine. Desila se greška koja nas je psihološki poremetila. Fibel je trebalo da ga drži, sudario se sa Rendulićem. Dešava se. Teško smo se vratili u utakmicu, imali smo sreće da Donald postigne fatastičan pogodak. Mislim da je trenutno najvažnije da smo pobedili i prošli dalje", istakao je trener Zvezde.

Sledeći rival crveno-belih je bugarski šampion Ludogorec, koji je u dvomeču bio bolji od podgoričke Mladosti sa ukupnih 5:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu