Kosta: Bio sam debeo, Žoze nije kriv

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta rekao je da je uzrok njegove loše forme to što se sa odmora vratio sa viškom kilograma.

ĐNIzvor: B92, Beta Engleska, Španija
Podeli

Kosta je istakao da nije samo trener Žoze mkriv za najgori start sezone u poslednjih 37 godina.

"Biću vrlo iskren. Možda pre pet-šest nedelja nisam bio u vrhunskoj formi, bar fizički. Mi igrači smo pričali među sobom i znamo da na početku nismo bili 100 odsto spremni, kao što je trebalo da budemo na početku. Povredio sam se krajem prošle sezone i možda sam prekinuo režim ishrane. Kad sam se vratio sa odmora imao sam višak kilograma. To je uticalo na moju igru", rekao je Kosta za engleski list Telegraf.

Kosta je u šest utakmica u sezoni postigao samo jedan gol, a trenutno služi suspenziju od tri meča zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Arsenalom. U isto vreme prošle godine već je imao osam golova na svom kontu.

"Možete biti sebični i za sve okriviti trenera, ali ja to neću da radim. Ja sam 100 odsto odgovoran, a tako i ostali momci. Znamo da nismo u najboljoj formi u kojoj je trebalo da budemo na početku sezone. Kada smo shvatili gde se nalazimo, tim je već bio u lošoj situaciji. Sve što sada možemo da uradimo je da vrlo vredno treniramo i radimo i dođemo na nivo na kome smo bili prošle sezone", rekao je Kosta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu