Partizan deklasirao Đer za kraj

Fudbaler Partizana trijumfalno su okonačali pripreme za nastavak Jelen Superlige, pošto su u poslednjem pripremnom meču u Turskoj savladali mađarski Đer – 4:0.

Izvor: B92
Podeli

Crno-beli su pripreme u Turskoj završili sa po dva trijumfa i remija, i četiri poraza, a u međuvremenu ekipa je ostala bez Danka Lazovića i Petra Škuletića.

Prednost ekipi Marka Nikolića doneo je Babović iz penala u 33. minutu, da bi Drinčić dupirao vođstvo u 60. Zatim je ponovo sa tačke bio precizan Babović, a konačan rezultat postavio je Ninković u 86.

Ekipa Marka Nikolića je prethodno na pripremama u Beleku odigrala nerešeno sa Anžijem (2:2) i Cirihom (2:2), a izgubila je od moskovskog Dinama (4:1), bečke Austrije (4:1), Sarajeva (1:0) i Liteksa (2:1), da bi seriju loših rezultata prekinuli pobedom nad Mariborom (2:1).

Ekspedicija lidera Jelen Superlige se u Beograd vraća u subotu, a prolećni deo prvenstva, u kom brane šest bodova viška na liderskoj poziciji, počinju na domaćem terenu protiv Voždovca 21. februara.

Partizan je protiv Đera odigrao najbolju utakmicu na pripremama u Beleku, od samog starta je kontrolisao igru i pretio golu rivala iz svih pozicija. Crno-beli su igrali brzo, a posebno su bili opasni iz prekida. Do vođstva su stigli posle faula na Darkom Brašancem u 33. minutu, a precizan sa bele tačke bio je Stefan Babović.

Do kraja poluvremena Partizan je imao još nekoliko prilika, ali se rezultat nije menjao, a i nastavak nam je doneo istu sliku. Tim Marka Nikolića je bio taj koji je kontrolisao stanje na terenu, da bi Nikola Drničić karakterističnim udarcem sa 25 metara duplirao prednost svog tima, na ulasku u sat vremena igre. Samo 180 sekundi kasnije, nepropisno je zaustavljen Kojić, a ponovo je sa bele tačke siguran bio bivši ofanzivni vezista Voždovca.

Sjajan meč Partizana zaokružio je Nikola Ninković u 86. minutu, pošto je prošao kompletnu odbranu mađarskog tima i fenomenalnim udarcem s leve strane zakucao loptu u gornji ugao gola Pogačiša.

Partizan: Lukač, Bandalovski, Petrović Nemanja, Ćirković, Balažic (od 75. Stevanović), Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković, Živković Andrija (od 80. Marinković), Kojić (od 80. Šaponjić)

Đer: Pogačiš. Brdarovski, Lang, Nađ, Dinjar, Priso, Vindeker, Trajković, Koltai, Rudolf, Kvilitaia

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu