Crvena zvezda sa pojačanjima u Niš

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da je prvak Srbije izmirio sva dugovanja i da može da registruje zimska pojačanja, prenose Večernje Novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli

"Rešen je jedan veliki problem sa nasleđenim dugovanjima, a uspeli smo da pronađemo sredstva tako da nema reprogramiranja. Papirologija je spremna i navijači ne treba da brinu, Crvena zvezda će igrati sa svim pojačanjima na proleće", poručio je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

U poslednjem danu pronađeno je još 120.000 evra i poslata je dokumentacija Arbitražnoj komisiji FS Srbije za ukidanje suspenzije.

Prethodnih dana rešena su potraživanja Bronovickog (220.000 evra), Asante Kotoko (240.000 evra) i obezbeđen sertifikat za Džošue Parkera. Da bi sve bilo regulisano, trebalo je isplatiti bivšeg trenera mlađih kategorija Dragana Mladenovića (13.500 evra), Aleksandra Jevtića (7.000), Ljube Nenadića (52.000), Miloša Vesića (48.000) i Bojana Pavlovića (5.000).

Takođe, postoji mogućnost da meč prvog kola drugog dela Jelen Superlige, kada Zvezda gostuje niškom Radničkom, bude pomeren za ponedeljak, umesto nedelje. Jer, postoji mogućnost da se istog dana odigra i košarkaški večiti derbi u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća nedaleko od 'Čaira'.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu