Zvezdina deca za B92: Prva ljubav

Već godinama Crvena zvezda se muči sa finansijama, koje utiču i na kompletiranje prvog tima, ali tu često nema mesta za talentovanu decu iz omladinskog pogona.

Izvor: B92
Podeli

Iako iz godine u godinu Zvezdina deca napuštaju "Marakanu" i pre debija za prvi tim, treneri i čelnici nikako da steknu poverenje u njih.

O tome su za B92 pričali i nove nade crveno-belih, štoper Vukašin Jovanović i vezni igrač Marko Grujić, koji pomalo razočarano konstatuju kako njihovi vršnjaci iz Partizana već igraju za prvi tim.

Ipak, protekle jeseni ovi momci su silom prilika dobili možda i veću odgovornost nego njihovi prethodnici, ali su i pokazali da će biti korisni za klub na više nivoa.

Za B92 su pričali o onome što ih očekuje na proleće, obavezama u nacionalnim selekcijama, o tome kakav je život jednog mladog sportiste, kakav je osećaj prolaziti školu najtrofejnijeg srpskog kluba, ali i o tome šta rade u slobodno vreme, kako 'ubijaju' dosadu u karantinu...

Kompletan razgovor Vukašina Jovanovića i Marka Grujića za B92 pročitajte u našoj rubrici Intervui, u okviru "novogodišnjeg paketića" naše redakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu