Ančeloti: Kasiljas je broj jedan

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti istakao je da je Iker Kasiljas prvi golman ‘kraljevskog kluba’ i odbio da razmišlja drugačije.

JTIzvor: B92 Španija
Podeli

Prošle sezone Kasiljas je bio na golu Reala u Ligi šampiona i Kupu kralja, dok je Dijego Lopes branio na utakmicama Primere.

Lopes je ovog leta prešao u Milano, ali je na njegovo mesto došao golman Levantea i Kostarike Kejlor Navas, ali je za njega, za sada, rezervisano mesto na klupi.

Kasiljas je u subotu uveče ispraćen zvižducima sa stadiona “Santjago Bernabeu”, posle poraza od Atletika sa 2:1, ali je Ančeloti pobesneo kada je upitan da li će Navas dobiti priliku.

Diskusija o tome ko bi trebalo da bude naš golman ne postoji. Neću potpirivati debatu u medijima. Što se mene tiče, debata je završena, i želim da budem jasan po tom pitanju. Debate oko toga ko bi trebalo da igra u mom timu ne postoji. Nikad neću govoriti o tome koji golman će igrati ove sezone. Kasiljas ima iskustvo i karakter, tako da zna kako da reaguje u situacijama kave su se desile u subotu uveče”, naglasio je Ančeloti.

Fudbaleri Reala odbranu titule u Ligi šampiona počinju u utorak od 20.45, kada dočekuju Bazel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu