Falkao: Sjajan debi, ali želim gol

Fudbaler Mančester Junajteda Radamel Falkao rekao je da je prezadovoljan svojim debijem za ‘crvene đavole’, ali da jedva čeka da postigne gol.

JTIzvor: B92 Engleska
Podeli

Junajted je u nedelju došao do prve pobede ove sezone, pošto je slavio nad Kvins Park Rendžersom sa 4:0, a Falkao je ušao u igru u 67. minutu i ubedljivo je dobio najveći aplauz na “Old Trafordu”.

Kolumbijski napadač je u Junajted došao poslednjeg dana prelaznog roka iz Monaka i posle debija je bio prezadovoljan.

Bilo je prelepo debitovati na Old Trafordu. To je neverovatan, legendaran stadion i srećan sam što smo pobedili. Uživaću još neko vreme u tome. Želim da se zahvalim navijačima, uživao sam u dobrodošlici, bilo je fantastično. Malo je falilo da se upišem u strelce, ali je golman bio dobar, ali ću postići gol sledeći put, mnogo to želim”, istakao je Falkao.

Za Junajted su u nedelju debitovali i Anhel Di Marija, Ander Erera i Dejli Blind, a Falkao ističe da veruje da će pojačanja ‘crvenih đavola’ biti sve bolja s vremenom.

Malo po malo postajemo tim i novi igrači se osećaju komotnije. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu kao u nedelju”, naglasio je Falkao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu