Suares na korak do Nou Kampa

kako prenosi SkajSports, napadač Liverpula Luis Suares u narednih nekoliko dana potpisaće ugovor sa Barselonom, a 'Crvenima' će pripasti 75 miliona funti.

Izvor: B92
Podeli

Ugledni španski fudbalski novinar Gijem Balague rekao je za Skaj da su Suares i Barselona brzo dogovorili i usaglasili međusobne uslove, istakavši da čelnici 'Blaugrane' čekaju novc od prodaje Aleksisa Sančesa. Čileanac se nalazi na meti nekoliko timova sa Ostrva, a čini se da je najbliži Arsenalu.

U klupskim buticima katalonskog giganta već su počeli da se prodaju dresovi Urugvajca sa brojem devet , što je, takođe, jedan od znakova da je realizacija transfera blizu.

"Liverpul je odustao od Suareza, a cifra koju Barselona mora da plati kreće se izmedju 70 i 80 miliona funti. To je ono što Liverpul traži u ovom trenutku. Jasno je i da Barselona čeka novac od prodaje Aleksisa Sančeza i računa da bi tu mogla da zaradi oko 30 miliona funti. U svakom slučaju, to će se desiti, a čak i Suarezova porodica očekuje da se do kraja nedelje finalizuje transfer", rekao je Balague.

Suares je prošle sezone za Liverpul odigrao 37 utakmica i postigao 31 gol.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) nedavno je suspendovala Suaresa na četiri meseca jer je na meču Mundijala ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu