Kepernika gledaju 24 ekipe

Kolin Kepernik, kontroverzni kvoterbek, održaće otvoreni trening u Atlanti u četvrtak na kom će prisustvovati emisari 24 NFL ekipe.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Paul R. Giunta/Getty Images
Photo by Paul R. Giunta/Getty Images

Kolin Kepernike je šest godina igrao za San Francisko 49erse, sa kojima je otišao i na jedan Superbol gde su poraženi od strane Baltimor Rejvensa.

Posle toga su usledile nešto slabije Kolinove partije, problemi sa ugovorom kao i protesti zbog rasne neravnopravnosti zbog kojih ga nema u ligi od 2016. godine.

NFL je organizovao sve za Kepernikov otvoreni trening na terenima Atlanta Falkonsa, a čitava sesija će biti pod nadzorom nekadašnjih trenera Klivlend Braunsa i Majami Dolfinsa, Hjua Džeksona i Džoa Filbina.

Još od ranije poznato je bilo da će treningu prisustvovati ljudi iz Arizona Kardinalsa, Atlanta Falkonsa, Klivlend Braunsa, Denver Bronkosa, Detroit Lajonsa, Majami Dolfinsa, Nju Ingland Patriotsa, Njujork Džajantsa, Džetsa, Tampa Bej Bakanirsa i Vašington Redskinsa.

Navedeno je da je naknadno dolazak potvrdilo još 13 timova, među kojima je navodno i Dalas iako je njihov vlasnik Džeri Džons to demantovao za radio stanicu "The Fan".

Kako je potvrđeno iz NFL–a, snimak Kepernikovog treninga biće prosleđen svakoj od 32 ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.