Gorak UFC ukus – Stošić poražen odlukom sudija

Darko Stošić, srpski MMA borac, poražen je od Džamala Hila jednoglasnom sudijskom odlukom na UFC Fight Night 166 u Severnoj Karolini.

SNIzvor: B92
Podeli
Ilustracija (Tasos Katopodis/Getty Images)
Ilustracija (Tasos Katopodis/Getty Images)

Sva trojica sudija glasala su 29:27 u korist Džamala Hila i tako je Stošić doživeo i treći UFC poraz u karijeri.

Ovo verovatno znači i kraj za Stošića u najjačoj svetskoj MMA konkurenciji, ali s obzirom na to da su sva tri poraza bila tesna postoji opcija da Darko dobije još jednu šansu.

On je za ovaj meč kompletno promenio tim i spremao se u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Denveru, gde takođe trenira jedan poznati srpski MMA borac – Bojan Veličković.

U Reliju, savezne države Severna Karolina, prva borba glavnog programa bila je upravo borba Darka Stošića i Džamala Hila. Stošić je počeo veoma agresivno, kako uglavnom i počinje svoje borbe, ali kako je vreme odmicalo tako je gubio snagu.

Džamal Hil je kombinacijama u glavu i telo nanosio štetu Stošiću, koji je u trećoj rundi uspeo da obori Džamala Hila, ali se ovaj brzo pridigao i nastavio da radi pa je tako jednoglasnom odlukom sudija izašao kao pobednik.

Darko Stošić je UFC karijeru počeo pobedom nad Džeremijem Kimbalom i od tada doživeo je tri poraza odlukom sudija, od strane Devina Klarka, Kenedija Nzečukvua i sada od Džamala Hila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.