SLO Roki izazvao Nasmejanog Srbina

Miran Fabjan, FFC borac, koji nosi nadimak Slovenački Roki izazvao je u intervjuu za sajt Fight Channel srpskog borca Stevana Živkovića.

ČŽIzvor: B92, FC Slovenija
Podeli

"Jedan od mečeva koje ću uvek pamtiti je onaj u Zagrebu sa Stevanom Živkovićem, koji su mu sudije poklonile. Neki kažu da je bilo nerešeno ili da sam ja dobio", rekao je Fabijan.

Upravo na tom meču Živković je dobio velike aplauze, jer je vidno slabije spreman prihvatio borbu na samo nekoliko dana pre meča. Borba je bila izjednačena, ali Srbin je dobio podeljenom odlukom sudija.

Od tada traje njihovo prijateljstvo, ali i "prozivka" na društvenim mrežama. Živković je posle tog debija u Zagrebu radio još tri meča, prvi je dobio, poslednja dva izgubio.

Na meču u Beču protiv Jermenina Ašugbabjana zvanični spiker ga je najavio kao Nasmejanog Srbina, zbog osmeha koji Stevan nikad ne skida.

Fabijan je tokom intervjua "bacio rukavicu u lice" Živkoviću.

"Taj naš meč je, kažu neki, bio možda i najbolji K1 meč u istoriji FFC takmičenja. Ovom prilikom želim da izazovem Stevana i dokažem mu da sam bolji. Prošli put imao je više nego sreće", istakao je Slovenac.

To, naravno, nije prošlo bez reakcije našeg borca koji je na svom fejsbuk nalogu napisao: "Izazov prihvaćen. Samo da odradim dogovorene mečeve i spreman sam za revanš. I meni je uvek drago da radim sa mojim najomiljenijem protivnikom i svojim velikim fanom. I ovaj put ti obećavam da ću se više spremati nego prošli put (9 dana) za tebe, jer si me dodatno inspirisao ovim videom".

Za ovu godinu B92 je kupila prava na sve velike događaje u FFC organizaciji, pa postoji mogućnost i da naši gledaoci u direktnom prenosu vide ovaj, u najavi, izuzetno zanimljiv meč. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.