- Komentari -

Tržište nekretnina u Srbiji raste: Ova 4 grada imaju ogroman potencijal

Tržište nekretnina u Srbiji je u protekle dve godine doživelo procvat koji će se nastaviti zahvaljujući najavljenim kapitalnim investicijama, a veliki potencijal za dalji rast imaju lokacije kao što su Pančevo, Novi Sad i Niš, navodi se u analizi specijalizovanog portala za nekretnine 4zida.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Tražnja znatno manja od ponude. Neisplativa investicija ako se kupuje radi biznisa. Ko kupuje za život OK.
    (Mirko, 8. mart 2024 07:20)

    # Link komentara

  2. Pančevo je daleko podcenjen grad. Bije ga stara priča o zagađenju koje datira iz davnih vremena. Na kraju krajeva, deluje mi da od centra Beograda gde je kvadrat daleko skuplji nema većeg zagađenja. Pančevo je na 15km od metropole. I sa najvećom gužvom na mostu za pola sata si na trgu. Ima uređen sistem života, počevši od kulture stanovnika grada do oivičenih ulica i solidnog urbanizma. Nema ne podnošljive gužve. Postoje škole, vrtići, parkovi, postoji kej i mnogo što šta drugo što podiže kvalitet života. Za stan u Mirijevu od 40 kvadrata u Pančevu ćeš kupiti 60 u novogradnji sa sve parking mestom koje je u Mirijevu ili delovima Karaburme misaona imenica. Tako da ja smatram da je Pančevo daleko podcenjeno u oblasti tržišta nekretnina ali svako treba da ide tamo gde misli da pripada. Svako dobro.
    (Alex, 7. mart 2024 18:45)

    # Link komentara

  3. Novi sad grad mozda, al naselja tipa klisa adice itd to tone ko nista. U tim delovima, sto se pre goidinu dve prodavali po 180k sad je 140, to vidi svako ko prati oglase. A republicki sajt katastra prikazuje pravu stvarnost: retko sta premasi 100k.
    (saracen, 6. mart 2024 14:27)

    # Link komentara

  4. Ne u Pancevo...
    Nikako ...
    (Dix, 6. mart 2024 11:37)

    # Link komentara

  5. Cena, kvadrata u Novom Sadu biće kao u bilo kom gradu u evropi,visoka, samo svi misle pašće cene, i čuveno puca balon. Ništa od toga . Cene stagniraju i ostaju na visokom nivou. Grad postaje metropola. (biće minusa ali ne treba pisati šta bi voleli nego šta jeste)
    (realno, 6. mart 2024 11:09)

    # Link komentara

  6. kolaps u najavi
    (Agent iNS, 6. mart 2024 10:48)

    # Link komentara

  7. Koga folirate. Oglasi, bar u Beogradu, puni su novogradnje koja ne može da se proda i po više od godinu dana, a cene ili drže ili malo padaju
    (Munze, 6. mart 2024 10:40)

    # Link komentara