- Komentari -

Srpski radnici brane svoje u CG

Podgorica -- Vredna turistička imovina Srbije na atraktivnim lokacijama duž Crnogorskog primorja, prodavaće se na – tenderu.

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
  1. ja sam iz cg i ja sam za to da hoteli ostanu u vlasnistvu preduzeca iz srbije. vi ste ih gradili i vasi su i niko vam ih ne moze uzeti. renovirajte ih i srecno.
     (e viva, 26. januar 2015 00:39)

    # Link komentara

  2. Da, da... sigurno će te letovati u tom hotelu kao ranijih godina za sitne pare. Uvešće vam trofaznu pa ćete da letujete za 25 eura po osobi kao naftaši u Bečićima u "svom " hotelu, pa kad vas letovanje za 4you family izadje 1000 eura u startu bez prestižne šetnje do Budve, biće okreći kormilo ka Grčkoj.
    Dobro došli u realnost...
     (Već viđeno, 26. januar 2015 00:05)

    # Link komentara

  3. Sindikat (citaj celnici) traze da im se prepise hotel, kako bi zajedno sa "investitorima" renovirali isti.
     (Znalac, 25. januar 2015 21:03)

    # Link komentara

  4. Radnici EPS-a nisu zaslužili ni te plate koje imaju (čast izuzecima koji rade u nemogućim uslovima i po svakakvom vremenu, ali takvih je 1%), a sad još tvrde da su od svojih plata finansirali ta letovališta.

    A od čijih plata dobijaju određen broj kilovata besplatno svakog meseca? A na čiji račun su maltene besplatno letovali svake godine?

    I po čemu su oni to povlašćeni u odnosu na recimo zdravstvo ili školstvo? A zašto neka privatna firma nije napravila takva letovališta i slala besplatno svoje radnike?

    Nego, vi ste uz Poštu/Telekom poslednja kategorija zaposlenih u Srbiji koji mnogo toga dobijaju džabe preko grbače ovog naroda. Žao mi je pojedinaca koji bi stvarno hteli da rade svoj posao i rešavaju probleme, ali većina vas samo koči i komplikuje rešavanje i najmanjeg problema.

    Pa, vi prvo niste sposobni da rešite problem da vam 70% montera ima lekarsko uverenje da ne smeju da rade na visini!!!
    I zašto onda primaju platu montera, ako ne smeju da se popenju na banderu ili stub dalekovoda?


    Samo ste glasni kad branite privilegije, a kad treba da se radi...

    Lično sam bio svedok kad je vaša ekipa došla u ulicu gde se u sumrak uveče prekinuo provodnik na niskom naponu, lepo ste uklonili deo provodnika na zemlji, isključiti celu trafo-stanicu i rekli ljudima da se NE PLAŠE jer je "struja isključena"!

    I cela ulica bez struje do jutra, jer niste sposobni da u sumrak nastavite jednu žicu!!!!!
    (Veliki brat, 25. januar 2015 20:25)

    # Link komentara

  5. Konačno da se neko pobuni zbog otimačine imovine radnika. Svi smo deo svojih plata godinama odvajali za izgradnju objekta za naš odmor, a sada bi da nas razni belosvetski prev... ranti pokradu. E neće da može.
     (vlad, 25. januar 2015 15:35)

    # Link komentara

  6. Student...
     (skriljac, 25. januar 2015 15:21)

    # Link komentara

  7. Sindikati traze nemiguce, setimo se predavanja srpske imovine Hrvatima i Slovencima, to su podibni politicari Srbije jednostavno resili, menu u djep par miliona, a preduzmi za sicu. Sta ocekujete odalje, ista prica isti metod, bogacenje vladajuce klase u srbiji traje i dalje.
    A sa druge strane Srbija nije ni u Srbija ni u Srbiji nije resila imovinsko pravo, mozda ceka da pomru svi naslednici ili da izmili zakon da je zastarilo, ja nevide vecu bedu od zelmje a vi?
    (Cica, 25. januar 2015 14:32)

    # Link komentara