- Komentari -

"Neću da platim dug" nije opcija

Beograd -- Smanjeno snabdevanja gasom najverovatnije je izazvano problemima u dotoku ruskog gasa preko Ukrajine, smatra saradnik Ekonomskog instituta Mahmud Bušatlija.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Sa Srbijom nikad nisi nacisto. EU i Rusija, ne volimo zapad a volimo zapadni standard, ne volimo nemce ali volimo bmw i mercedes, mrzimo cetnike i volimo partizane, pa mrzimo partizane i volimo cetnike, pa patpisemo svesno stetan ugovor sa Rusijom i prodamo NIS za dzabe, pa zbog toga sad Rusima necemo da platimo dug za gas, pa EU ukaze na mnoge malverzacije u ugovoru sa Rusijom o izgradnji gasovoda, pa nam je EU kriva sto je obustavljena gradnja gasovoda, a sad su nam krivi Rusi, juce USA, sutra Kina itd. Za svu nasu neodgovornost, bahatost, neozbiljnost krivi su drugi. Pa nama se smeje ceo svet i treba da nam se smeje kad nemamo nimalo dostojanstva i postovanja pre svega prema nama samima, a kamoli prema drugima. PROBUDI SE SRBIJO ! ! !
     (somborka, 31. oktobar 2014 18:08)

    # Link komentara

  2. koliko su se para nakrali mogli su nasi politicari kao od sale da plate taj dug, i jos baksis da ostave
     (novosadjanin, 31. oktobar 2014 17:58)

    # Link komentara

  3. Meni ovo liči na traženje razloga da se sprovede politika EU, pogotovo u svetlu onih napisa iz novina, o Konuzinovom reketiranju. Koliko sam u pravu ne znam, ali ćemo videti u danima koji slede...
    (George Carlin, 31. oktobar 2014 17:48)

    # Link komentara

  4. "Čini mi se potpuno neverovatnim da Vučić obije da plati dug koji je evidentiran odavno i prolongiran nekoliko puta." - Vidis, mene to uopste ne cudi. Ono sto me cudi je to sto je Vučić premijer !
     (Bee-Zon, 31. oktobar 2014 17:19)

    # Link komentara

  5. Citat: ' Smanjeno snabdevanja gasa najverovatnije je izazvano problemima u dotoku ruskog gasa preko Ukrajine, smatra saradnik Ekonomskog instituta Mahmud Bušatlija. '
    Ko bi rek'o?!? Sad kad se nisam šlogirao... Sad znam zašto je dotični često intervjuisan : zato što govori zaista nepobitnu istinu!
    (može, 31. oktobar 2014 16:51)

    # Link komentara

  6. Drug premijer se ne greje na jeftini gas.
     (zulu w, 31. oktobar 2014 16:15)

    # Link komentara