- Komentari -

Sa CG o Koridoru, pruzi i Luci Bar

Beograd -- Srbija i Crna Gora su potpisale memorandume o izbegavanju dvostrukog oporezivanja poreza na dohodak i o deviznim sredstvima Dafiment banke i Privredne banke CG.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Mislim gosn. Cvetkovicu da ti i tvoja kompanija zvana VLADA nemate moralni kredibilitet dsa bilo sta ugovarate i da bilo sta pregovarate u ime nas SRBA. Pogotovo NE sa C.G. jer nemogu vise da krunjim(Grulim) kukuruz jer ga u klipovima nece da prihvate.Samo ja mislim da ste vi nesto drugo dogovarali a istaknete ovu glupost o "koridoru 11. cujte ljudi evropski koridor u nedodjiju"da se mi glozemo oko toga i ne setimo prave vase namere.Ostani miran do izbora pa ako tad imas legimitet ovog cudnog naroda a ti onda pravi i koridor 12. do herceg novog.
    (kostass italo, 21. jul 2011 10:25)

    # Link komentara

  2. U njihovoj skupstini su usvojili odluku da smo ih aneksijom pripojili 1918, da je dosta cnogoraca poginulo braneci zemlju od Srba, a sad dolaze na nas kazan kao i obicno .... Kakav auto put do bara u CG, pa jos zajednicki posao..... Da mi sve finansiramo ???? Put koji ne priznaje EU ???

    NEVEROVATNO !!! Dokle cemo vise ovo trpeti ...
    (Igor, 20. jul 2011 21:40)

    # Link komentara

  3. Crnogorski lobi je izmislio ime "Koridor11" da bi narod u Srbiji mislio da je ovo neki evropski pravac.
    Ovaj pravac nije bitan za EU i ne daje povoljne kredite.

    Inace ovaj pravac je samo bitan crnogorcima i nikome vise. Zar cemo se pozajmiti milijarde Evra da bi crnogorcima izgradili izlaz u Evropu.

    Dokle cemo ovo trpeti ???

    Zajednicki tenderi ???? (Sta je to, mi da platimo a oni da uzivaju ????)
    (Nikola SR, 20. jul 2011 21:33)

    # Link komentara

  4. "Kako je kazao, sa Lukšićem je razgovarao i o saradnji na izgradnji Evropskog koridora 11"

    Kakva notorna glupost.
    Mi ne mozemo da izgradimo auto put kroz Srbiju,zilu kucavicu naseg saobracaja decenijama i zbog toga nas obilaze stranci i idu kroz druge drzave i to po maltene ideanom terenu a oni razmisljaju o auto putu prema Crnoj Gori.
    E malo morgen,za to ce te morati da raspisete referendum ,dosta jr Srbija davala i dosta je bila muzena od strane tih pijavica u ostalom oni su sad druga drzava a opet ocekuju od nas,cudna ti je moc navike.
    Mi da vam pravimo auto put da bi vam MI isli na more i ostavljali VAMA pare.
    A ti smesni covece sto licis na deda mraza prestani da lupetas vise takve nebuloze nego gledaj da uradis nesto za ovaj narod i okani se crnogorskog lobija.
    (ja, 20. jul 2011 20:38)

    # Link komentara