- Komentari -

Dulić: Vraćanje kredita nakon useljenja

U bloku Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu početkom maja sledeće godine očekujemo početak gradnje naselja koje će da bude slično ovom koje se gradi na lokaciji voždovačke kasarne „4. juli“. Ovaj kompleks će imati oko 88.000 kvadrata, a biće građen i prodavan pod istim uslovima kao stanovi na Voždovcu. Građani koji ispunjavaju te uslove, a ne mogu da kupe stan u „4. julu“ imaće prednost prilikom kupovine u ovom naselju, kaže Oliver Dulić, ministar životne sredine i prostornog planiranja.

Marko Petković Izvor: Blic
Pošaljite komentar
  1. Moj drug zida kucu sa 4 stana. Troskovi gradnje za kljuc u ruke veoma dobrog kvaliteta su do 250e (covek zida za sebe).
    Zemljiste za gradnju 'Jeftinih' stanova je dobijeno od vojske uz kompenzaciju za 21% kvadrata. Cena komunalija i nadoknada za gradevinsko zemljiste se krecu oko 15% kvadrata videh u jednom tekstu od pre par meseci.
    Da li bi ministar mogao da mi objasni kako je 250e + 21% zemljiste + 15% takse + fer zarada izvodaca radova = 1290e. Ja koriteci digitron nemogu nikako da dodem do cifre od 1290e cak i kad uzmem ekstremno bezobrazne zarade izvodaca od 100%.
    Da li bi ministar mogao da objasni kojom metodom se doslo do ove cene i koja ortopedska pomagala je koristio pri izracunavanju, digitrun sigurno nije.
    (kami, 3. januar 2011 22:23)

    # Link komentara

  2. nema novih gradjevinskih dozvola u bg zato sto nije jos uvek prodat belvil, a i nece biti prodat jer je kvalitet ocajan.
    (petar, 11. novembar 2010 15:50)

    # Link komentara

  3. Daj pobogu covece vise ostavku ne zamaraj ovaj narod bezveznim izjavama .Za taj posao koji obavljas ocigledno da nisi sposoban.
    (jubisast, 31. oktobar 2010 17:57)

    # Link komentara